Kao što sam najavio pre par dana, u probni rad je pušten novi portal Berza Telefona http://www.berzatelefona.com . Zvaničan početak počinje 1.11.2010 ali od danas je već moguće koristiti skoro sve najvažnije funkcije. Uskoro će biti postavljen i forum (sada će mnogi da se uhvate za glavu , da, da, forum se pravi ne koristi se gotova skripta ) pa će biti olakšana komunikacija između posetioca (Ko je rekao da počinje konkurs za moderatore ).
Glavni i odgovorni za novi portal je moja malenkost pa sva pitanja, predloge, kritike itd... šaljite direktno meni. Portal je dosta dugo pravljen i nadam se da će Vam se dopasti. Takođe se nadam da ćemo zajedno napraviti portal dostojan Srbije
Ostaje još samo da se uključite u rad i da uđemo u istoriju.
p.s. Berza Telefona nema veze sa PC Berzom (sem da je jedan od tvoraca i vlasnika PC Berze tvorac i Berze Telefona) pa sva pitanja vezana za Berzu Telefona šaljite samo na kontakt Berze Telefona.
prvo jedan salute za ovakav hrabar potez,sa obzirom da mobilnisvet.com nije imao konkurenciju(mada su odlicni)nadam se da ce i tvoj sajt biti poprilicno uspesan...pozz i sve najbolje!!! zdrava konkurencija je najbolja za sve!!!
:: Kao što sam najavio pre par dana, u probni rad je pušten novi portal Berza Telefona http://www.berzatelefona.com . Zvaničan početak počinje 1.11.2010 ali od danas je već moguće koristiti skoro sve najvažnije funkcije. Uskoro će biti postavljen i forum (sada će mnogi da se uhvate za glavu , da, da, forum se pravi ne koristi se gotova skripta ) pa će biti olakšana komunikacija između posetioca (Ko je rekao da počinje konkurs za moderatore ). :: :: Glavni i odgovorni za novi portal je moja malenkost pa sva pitanja, predloge, kritike itd... šaljite direktno meni. Portal je dosta dugo pravljen i nadam se da će Vam se dopasti. Takođe se nadam da ćemo zajedno napraviti portal dostojan Srbije :: :: Ostaje još samo da se uključite u rad i da uđemo u istoriju. :: :: p.s :: Berza Telefona nema veze sa PC Berzom (sem da je jedan od tvoraca i vlasnika PC Berze tvorac i Berze Telefona) pa sva pitanja vezana za Berzu Telefona šaljite samo na kontakt Berze Telefona.
Forum pravimo u etapama, odnosno, prema našim (korisnici Berze Telefona) potrebama. Tako da kad dođe vreme, stavićemo svi zajedno sve ideje i da napravimo nešto što će biti dobro za većinu.
:: Fino urađen sajt. Pohvale na trudu. Još da vidimo i taj forum :: :: ::
Napravljeno je tako da ne treba registracija da bi se isti postavili. Bez registracije, potrebno je otkucati sigurnosni kod ili aktivirati oglas preko mail-a, a sa registracijom sve je mnogo lakše, pa je ostavljen izbor za svakog posetioca i korisnika.
Pre svega hvala a, slažem se da je mobilnisvet trenutno jedini pravi sajt i dobar o mobilnim telefonima. Berza Telefona je pravljena tako da dostigne taj nivo i da bude još jedno referentno mesto za telefone a, konkurencija će svima koristiti. Naravno, za taj nivo, potrebno je vreme
:: prvo jedan salute za ovakav hrabar potez,sa obzirom da mobilnisvet.co :: nije imao konkurenciju(mada su odlicni)nadam se da ce i tvoj sajt biti poprilicno uspesan...pozz i sve najbolje!! :: zdrava konkurencija je najbolja za sve!! :: ::
pa da, tu je i Afrika :). Nego vidi se da si `koder`. Ja bih recimo stavio nešto drugo umesto sive pozadine. support normality
:: :: pa kad već gledamo na taj način, zašto se zadržati samo na Evropu :: :: :: Ali zaboga nemoj da bude dostojan SvRbije nek bude dostojan Evrope to nam je cilj .) :: :: :: :: :: :: support normalit :: :: :: ::
Uh, po konceptu se dosta razlikuje od mobilnog sveta. Prvo, tu je interaktivna navigacija (pr. Izaberem Nokiu, pa izaberem slajder, pa mi odmah da koje su sve kamere moguće sa dosadašnim izborom, itd...), nisam baš nalazio slične navigacije na našem tržištu. Mislim da je to veoma korisna opcija. Zatim, tu su izuzetno detaljne specifikacije, unapređen model komentara itd... Ali svakako poređenje Berze Telefona sa mobilnimsvetom je kompliment i dobar početak.
:: Sajt dosta podseca na mobilnisvet, al svakako mi se vise dopada jer si ti bas isao u detalje.. :: :: Minet? Misa Net, otvorio si novu firmu nezavisno od pcberze ili je to neko rebrendiranje :: :: Sa srecom :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
da je i pregled cene specifičan. Možete da pogledate i naziv kod prodavca, da pogledate kombinacije (modeli u raznim bojama, sa dodatnom opremom, itd...) ali i da sa jednim klikom odete direktno na stranu kod prodavca sa traženim modelom i pogledati i tako podatke o modelu. Koncept, sve na jednom mestu
Veliki problem kod PC Berze je dug staž Zbog toga, sajt je puno, puno, puno puta dorađivan i sada je lakše da se napravi sajt od nule nego promeniti trenutnu koncepciju. Naravno, radiće se i na tom aspektu, idemo redom
:: al neje lepo Miso sine da nam mast vadis :: :: Kod tebe sve na jednom mestu a ovde??? :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: http://img843.imageshack.us/img843/8216/nero7.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Koga briga uopste vise za berzu,i onako je dno dna (konkretno mislim na forum).Sto se tice prave funkcije i dalje sluzi svrsi..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ova nova Mobilna Berza mi se svidja..Samo da cene budu redovno azurirane i da ima vise firmi u sklopu ponude.. Primetio sam da na mobilnom svetu ima dosta nerealnih cena i velikih oscilacija izmedju firmi kao i slaba ponuda.. Dobra stvar bi bila okupiti sto vise firmi kao sto recimo ima da se nadje u Hallo oglasima preko kojih sam uvek i trazio ono sto me interesuje.. Kad bi se sve to obuhvatilo na jednom ovakvom mestu,sta reci osim milina.
:: Koga briga uopste vise za berzu,i onako je dno dna (konkretno mislim na forum).Sto se tice prave funkcije i dalje sluzi svrsi. ::
Desiće se i ovde promene ali ova tema nije za to.
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Ova nova Mobilna Berza mi se svidja..Samo da cene budu redovno azurirane i da ima vise firmi u sklopu ponude. :: Primetio sam da na mobilnom svetu ima dosta nerealnih cena i velikih oscilacija izmedju firmi kao i slaba ponuda. :: Dobra stvar bi bila okupiti sto vise firmi kao sto recimo ima da se nadje u Hallo oglasima preko kojih sam uvek i trazio ono sto me interesuje. :: Kad bi se sve to obuhvatilo na jednom ovakvom mestu,sta reci osim milina :: ::
To i jeste naša namera, naravno, ovo je prvi dan (tačnije, pola dana) kako je sajt ugledao svetlost dana, u nradnom periodu još dosta noviteta i naravno, firme i detaljni cenovnici.
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.