Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
NOVA BERZA
STRANA 1 OD 3  
misa NOVA BERZA 06.10.2010. 15:27 T29925

status: admin
broj poruka: 876
Kao što sam najavio pre par dana, u probni rad je pušten novi portal Berza Telefona http://www.berzatelefona.com . Zvaničan početak počinje 1.11.2010 ali od danas je već moguće koristiti skoro sve najvažnije funkcije. Uskoro će biti postavljen i forum (sada će mnogi da se uhvate za glavu , da, da, forum se pravi ne koristi se gotova skripta ) pa će biti olakšana komunikacija između posetioca (Ko je rekao da počinje konkurs za moderatore ).

Glavni i odgovorni za novi portal je moja malenkost pa sva pitanja, predloge, kritike itd... šaljite direktno meni. Portal je dosta dugo pravljen i nadam se da će Vam se dopasti. Takođe se nadam da ćemo zajedno napraviti portal dostojan Srbije

Ostaje još samo da se uključite u rad i da uđemo u istoriju.

p.s.
Berza Telefona nema veze sa PC Berzom (sem da je jedan od tvoraca i vlasnika PC Berze tvorac i Berze Telefona) pa sva pitanja vezana za Berzu Telefona šaljite samo na kontakt Berze Telefona.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 06.10.2010. 15:34 #250496

status: user
broj poruka: 8138
Fino urađen sajt. Pohvale na trudu. Još da vidimo i taj forum.

SkyFire Nek je sa srecom.. 06.10.2010. 15:36 #250497

broj poruka: 18472
Sve pohvale..

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
GTX295 The Best Vantage Score
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png

skar Re: NOVA BERZA 06.10.2010. 15:36 #250498

broj poruka: 3992
prvo jedan salute za ovakav hrabar potez,sa obzirom da mobilnisvet.com
nije imao konkurenciju(mada su odlicni)nadam se da ce i tvoj sajt biti poprilicno uspesan...pozz i sve najbolje!!!
zdrava konkurencija je najbolja za sve!!!

:: Kao što sam najavio pre par dana, u probni rad je pušten novi portal Berza Telefona http://www.berzatelefona.com . Zvaničan početak počinje 1.11.2010 ali od danas je već moguće koristiti skoro sve najvažnije funkcije. Uskoro će biti postavljen i forum (sada će mnogi da se uhvate za glavu , da, da, forum se pravi ne koristi se gotova skripta ) pa će biti olakšana komunikacija između posetioca (Ko je rekao da počinje konkurs za moderatore ).
::
:: Glavni i odgovorni za novi portal je moja malenkost pa sva pitanja, predloge, kritike itd... šaljite direktno meni. Portal je dosta dugo pravljen i nadam se da će Vam se dopasti. Takođe se nadam da ćemo zajedno napraviti portal dostojan Srbije
:: Ostaje još samo da se uključite u rad i da uđemo u istoriju.
:: p.s
:: Berza Telefona nema veze sa PC Berzom (sem da je jedan od tvoraca i vlasnika PC Berze tvorac i Berze Telefona) pa sva pitanja vezana za Berzu Telefona šaljite samo na kontakt Berze Telefona.
misa Re: Re: 06.10.2010. 15:38 #250499

Forum pravimo u etapama, odnosno, prema našim (korisnici Berze Telefona) potrebama. Tako da kad dođe vreme, stavićemo svi zajedno sve ideje i da napravimo nešto što će biti dobro za većinu.

:: Fino urađen sajt. Pohvale na trudu. Još da vidimo i taj forum
saxija re 06.10.2010. 15:42 #250500

broj poruka: 4016
lepo, svak cast na trudu jos su i cene lepse nego li na mobilnome svetu, bar ovo sto mene zanima

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1375818

misa Komentari, oglasi, itd... 06.10.2010. 15:46 #250501

Napravljeno je tako da ne treba registracija da bi se isti postavili. Bez registracije, potrebno je otkucati sigurnosni kod ili aktivirati oglas preko mail-a, a sa registracijom sve je mnogo lakše, pa je ostavljen izbor za svakog posetioca i korisnika.

pajsgudgud Lepo 06.10.2010. 16:02 #250507

broj poruka: 3739
Ali zaboga nemoj da bude dostojan SvRbije nek bude dostojan Evrope to nam je cilj .).

support normality

misa Re: Re: NOVA BERZA 06.10.2010. 16:07 #250509

Pre svega hvala a, slažem se da je mobilnisvet trenutno jedini pravi sajt i dobar o mobilnim telefonima. Berza Telefona je pravljena tako da dostigne taj nivo i da bude još jedno referentno mesto za telefone a, konkurencija će svima koristiti. Naravno, za taj nivo, potrebno je vreme

:: prvo jedan salute za ovakav hrabar potez,sa obzirom da mobilnisvet.co
:: nije imao konkurenciju(mada su odlicni)nadam se da ce i tvoj sajt biti poprilicno uspesan...pozz i sve najbolje!!
:: zdrava konkurencija je najbolja za sve!!
misa Re: Lepo 06.10.2010. 16:08 #250510

pa kad već gledamo na taj način, zašto se zadržati samo na Evropu

:: Ali zaboga nemoj da bude dostojan SvRbije nek bude dostojan Evrope to nam je cilj .)
:: support normalit
nenika2009 Lepo,lepo. Ja se i registovo. 06.10.2010. 16:09 #250511

broj poruka: 1083
Zasad nemam primedbe,samo napred.

===============================================
KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO

tata02 ... 06.10.2010. 16:10 #250512

broj poruka: 845
Lepo, lepo!

gliga79 NOVA BERZA 06.10.2010. 16:11 #250513

broj poruka: 4641
Svaka cast, odlicno uradjeno.
Srecno !!!

A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
djokosrb ako ne ubacite 06.10.2010. 16:21 #250516

broj poruka: 6875
Momcila u moderatore,mozete da se pozdravite sa forumom :)
svaka cast na trudu

uzgred,momcilo vidi mail.
pajsgudgud Re: Re: Lepo 06.10.2010. 16:26 #250517

broj poruka: 3739
pa da, tu je i Afrika :). Nego vidi se da si `koder`. Ja bih recimo stavio nešto drugo umesto sive pozadine.
support normality

:: pa kad već gledamo na taj način, zašto se zadržati samo na Evropu
:: :: Ali zaboga nemoj da bude dostojan SvRbije nek bude dostojan Evrope to nam je cilj .)
:: ::
:: :: support normalit
f0rever Re: ako ne ubacite 06.10.2010. 16:30 #250519

broj poruka: 3821
Svidja mi se. Samo napred.
markopvict miso, vidim da si doktorirao css :D 06.10.2010. 16:45 #250520

broj poruka: 4515
Sajt dosta podseca na mobilnisvet, al svakako mi se vise dopada jer si ti bas isao u detalje...

Minet? Misa Net, otvorio si novu firmu nezavisno od pcberze ili je to neko rebrendiranje?

Sa srecom!

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
8====D ~ ~ ~

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mortificat 06.10.2010. 16:51 #250521

broj poruka: 3519
Zaista lepo izgleda, čestitke na trudu i hvala, u ime korisnika!

GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Geil Ultra Plus/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3

misa Re: miso, vidim da si doktorirao css :D 06.10.2010. 16:53 #250523

Uh, po konceptu se dosta razlikuje od mobilnog sveta. Prvo, tu je interaktivna navigacija (pr. Izaberem Nokiu, pa izaberem slajder, pa mi odmah da koje su sve kamere moguće sa dosadašnim izborom, itd...), nisam baš nalazio slične navigacije na našem tržištu. Mislim da je to veoma korisna opcija. Zatim, tu su izuzetno detaljne specifikacije, unapređen model komentara itd... Ali svakako poređenje Berze Telefona sa mobilnimsvetom je kompliment i dobar početak.

:: Sajt dosta podseca na mobilnisvet, al svakako mi se vise dopada jer si ti bas isao u detalje..
:: Minet? Misa Net, otvorio si novu firmu nezavisno od pcberze ili je to neko rebrendiranje
:: Sa srecom
:: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
:: 8====D ~ ~ ~
misa zaboravih da dodam 06.10.2010. 16:59 #250525

da je i pregled cene specifičan. Možete da pogledate i naziv kod prodavca, da pogledate kombinacije (modeli u raznim bojama, sa dodatnom opremom, itd...) ali i da sa jednim klikom odete direktno na stranu kod prodavca sa traženim modelom i pogledati i tako podatke o modelu. Koncept, sve na jednom mestu

Ishmerish Nice,nice 06.10.2010. 17:10 #250527

broj poruka: 7285
al neje lepo Miso sine da nam mast vadis

Kod tebe sve na jednom mestu a ovde????

Lala 4ever!
http://spedr.com/4tb3h

http://img843.imageshack.us/img843/8216/nero7.jpg

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

misa Re: Nice,nice 06.10.2010. 17:15 #250528

Pa i ovde je kod mene

Veliki problem kod PC Berze je dug staž Zbog toga, sajt je puno, puno, puno puta dorađivan i sada je lakše da se napravi sajt od nule nego promeniti trenutnu koncepciju. Naravno, radiće se i na tom aspektu, idemo redom

:: al neje lepo Miso sine da nam mast vadis
:: Kod tebe sve na jednom mestu a ovde???
:: Lala 4ever!
:: http://spedr.com/4tb3
:: http://img843.imageshack.us/img843/8216/nero7.jp
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
SkyFire ... 06.10.2010. 17:22 #250531

broj poruka: 18472
Koga briga uopste vise za berzu,i onako je dno dna (konkretno mislim na forum).Sto se tice prave funkcije i dalje sluzi svrsi..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ova nova Mobilna Berza mi se svidja..Samo da cene budu redovno azurirane i da ima vise firmi u sklopu ponude..
Primetio sam da na mobilnom svetu ima dosta nerealnih cena i velikih oscilacija izmedju firmi kao i slaba ponuda..
Dobra stvar bi bila okupiti sto vise firmi kao sto recimo ima da se nadje u Hallo oglasima preko kojih sam uvek i trazio ono sto me interesuje..
Kad bi se sve to obuhvatilo na jednom ovakvom mestu,sta reci osim milina.

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
GTX295 The Best Vantage Score
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png

misa Re: 06.10.2010. 17:23 #250532

Nema na čemu, neka sila (Berza Telefona) bude uz tebe

:: Zaista lepo izgleda, čestitke na trudu i hvala, u ime korisnika
:: GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Geil Ultra Plus/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP
misa Re: ... 06.10.2010. 17:26 #250534

:: Koga briga uopste vise za berzu,i onako je dno dna (konkretno mislim na forum).Sto se tice prave funkcije i dalje sluzi svrsi.

Desiće se i ovde promene ali ova tema nije za to.

:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Ova nova Mobilna Berza mi se svidja..Samo da cene budu redovno azurirane i da ima vise firmi u sklopu ponude.
:: Primetio sam da na mobilnom svetu ima dosta nerealnih cena i velikih oscilacija izmedju firmi kao i slaba ponuda.
:: Dobra stvar bi bila okupiti sto vise firmi kao sto recimo ima da se nadje u Hallo oglasima preko kojih sam uvek i trazio ono sto me interesuje.
:: Kad bi se sve to obuhvatilo na jednom ovakvom mestu,sta reci osim milina

To i jeste naša namera, naravno, ovo je prvi dan (tačnije, pola dana) kako je sajt ugledao svetlost dana, u nradnom periodu još dosta noviteta i naravno, firme i detaljni cenovnici.
Southwind Svaka cast 06.10.2010. 17:27 #250535

broj poruka: 260

Sajt je odlicno uradjen, i naravno neka je sa srecom
STRANA 1 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs