ipak je neko mucnuo glavom i razmislio sta bi donelo povecanje pdv-a na racunare.. sad sam bas ustao i kaze mi matori da su ipak odlucili da nece biti pdv 18% vec ostaje na 8%.
snupi nemoj da pocinjes pricu o politicarima. zbog toga je daumova tema izbrisana!!! totalna ludnica je ispala sa PDV-om ali da mi sacekamo da se neko oglasi iz skupstine danas, sutra pa da kazemo 100% da se odlaze
sori onda, kao sto sam rekao, bas sam sad ustao i odma mi matori kaze da nema nista od toga, pogledao teme i vidim da nije bilo spike oko toga na forumu pa reko daj da napravim thread... ali u svakom slucaju lep markerting, fino su oni rasprodali sve zivo i mrtvo sa kao `starim` pdv-om.. ciganska posla..
Nije moja tema bila, samo kažem da sam je video danas, a pošto je nisam pratio ne znam ni šta je ko kuckao tamo... __________________ Scourge of PCBerza
Nista, sad cu da narucim jedno shleper mix voca i bole me brige
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: E sad, ko je prodao i gaće s guzice da kupi komp pre nove godine... tough luc :: :: Samo mi je žao južnog voća u celoj toj priči, na kraju je jedino ono najebalo :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
nisam mislio nista da te kao upozoravam ili smaram da ne pocinjes. nego pogodno je bilo da se rasplamsa opet prica(vredjanje) politicara pa bi mozda i ovu temu poslali u zaborav!! ali zato ce cene goriva sada da odu u nebesa
Bez brige, ne volim ja da pricam o ljudima koji prave politanke :) A sto se goriva tice, toliko je zalosno da postaje smesno. Plin posebno. Vec 2 meseca ne vozim na plin. 20+ litra mi trosi auto, tako da mi se vise isplati benzin. A i lepse mirise :)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
srecom meni blizu grad pa skoro uvek biram bajs umesto autobusa i kola :) ali jos samo treba da opravim bajs da mogu da se vozim opet :)
Ali ono mora sa necim da kompenzuju pdv koji nisu povecali, znaci umesto 10% na pdv, ima gorivo ili tako nesto da poskupi za 50%, jer tako se to kompenzuje :@
:: Bez brige, ne volim ja da pricam o ljudima koji prave politanke : :: A sto se goriva tice, toliko je zalosno da postaje smesno. Plin posebno. Vec 2 meseca ne vozim na plin. 20+ litra mi trosi auto, tako da mi se vise isplati benzin. A i lepse mirise : :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
... da se prica o politicarima? Pa naravno da su neophodni prevremeni izbori, samo da zutacima i crvendacima vidimo ledja! Pa ni Amerikanci ih vise ne zarezuju nego vec pricaju sa opozicijom! I ko smo pa mi da idemo protiv tak`e super sile k`o sto je Amerika i da skrecemo sa Evropskog puta koji je zacrtala nasa slavna umerena desnica? Jesu oni zutaci such a delicate flower? Naravno da ih treba vredjati, zasluzili su i mnogo gore. pokradose i upropastise sve i samo kolutaju ocima! Nemaju plan ni za narednih nedelju dana i ne vide dalje od nosa a ovamo se proseravaju sa strategijom za 2020. Pa gde je analiza izvrsenja strategije za 2010. koja je postavljena 5. oktobra 2000? Mrs bre sram vas bilo, jos cete i po internetu da nas brisete, MRS BRE KRIMOSI! MRS! GOVNJIVIM STAPOM VAS TREBA TUCI! MRS!
pa nije bas tako jednostavno .. javio se SuperHIK (dinkic) i njegovo ministarstvo (NJEGOVO) koje ce dobiti najvece parce budzeta ce pokrivati tih 10% PDV-a .. nesto kao SUBVENCIJA ..
zao mi je papaje i banana ..
ali nista to jos nije gotovo .. budzet ce imati jedno 10 revizija
sad im je palo na pamet da besplatno legalizuju sve sto je izgradjeno u SRB u zadnjih 20 godina - samo da bi mogli da naplate POREZ na IMOVINU ..
ja nisam nasilan covek .. ali bi im dao da biraju KATANA ili AK47
a reko je i da je to dobro jer će ta uknjižena imovina moći da bude i garancija banci, kod uzimanja kredita(hehehe, sa željom o nemogućnosti vraćanja). i onda će banke lepo doći u posed naših nekretnina, njiva, livada, stanova, itd., a mi ćemo onda njima lepo redovno plaćati mogućnost da ostnemo gde jesmo, a što je juče bilo naše, al bolje i to nego bukagije, il`odrađivnje u kamenolomu, ugljenokopu., hehehe..ako nisi korisnik kredita nisi koristan..
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, ASUS EAH 3870 512mb gddr4, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800 i stetocina X7 X-750F
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 4850 512MB, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
:: :: ... da se prica o politicarima? Pa naravno da su neophodni prevremeni izbori, samo da zutacima i crvendacima vidimo ledja! Pa ni Amerikanci ih vise ne zarezuju nego vec pricaju sa opozicijom! I ko smo pa mi da idemo protiv tak`e super sile k`o sto je Amerika i da skrecemo sa Evropskog puta koji je zacrtala nasa slavna umerena desnica? Jesu oni zutaci such a delicate flower? Naravno da ih treba vredjati, zasluzili su i mnogo gore. pokradose i upropastise sve i samo kolutaju ocima! Nemaju plan ni za narednih nedelju dana i ne vide dalje od nosa a ovamo se proseravaju sa strategijom za 2020. Pa gde je analiza izvrsenja strategije za 2010. koja je postavljena 5. oktobra 2000? Mrs bre sram vas bilo, jos cete i po internetu da nas brisete, MRS BRE KRIMOSI! MRS! GOVNJIVIM STAPOM VAS TREBA TUCI! MRS!
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.