Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
Posle je samo na PC Berzi `vako i `nako
STRANA 1 OD 2  
Snoopy- Posle je samo na PC Berzi `vako i `nako 16.01.2011. 13:26 T32754

status: user
broj poruka: 6083
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?250963-Kuda-ide-ovaj-forum!

Koga mrzi da klikne:

`Kuda ide ovaj forum!?

Da se razumemo odmah, temu ne otvaram da bih raspalio po adminima, moderima i userima. Cisto malo zabrinuto gledam na sve ovo pa bih hteo da vidim sta mislite o ovoj temi.
Ja sam na forumu vec neko vreme, registrovao sam se 2004. god. ali sam i ranije posecivao forum redovno. Ono sto me `boli` je to da umesto da se ide napred forum (po mom licnom misljenju) ide unazad. Gomila nepotrebnih, duplih, nekorisnih tema. Flejma, mrznje koliko hoces. Shvatam ja sta je Srbija, i ja zivim ovde, jesu ljudi besni na sve sto se desava ali... Nekada sam mogao da blejim vise sati iscitavajuci korisne, edukativne teme. Sada se sve svodi na par foruma koje pogledam i u kojima mali broj ljudi pise.
Dobro jeste da smo svi naucili kako se oc cpu, gpu ili mem, nije potrebno vise takvih tema. Ne znam ni sam da li se dobro izrazavam, mozda sam samo malo nostalgican. Hocu da ovo bude onaj stari dobar bench koji cu da posecujem sa zadovoljstvom. 1000x krenem da odgovorim nekome ali odustanem jer iz postova nekog usera vidim da nema svrhe pisati bilo sta niti ulaziti u bilo kakvu diskusiju.
Kakvo je Vase misljenje povodom ovoga? Da li jos neko oseca nesto slicno kao i ja?

U koliko moderi misle da tema nije prikladna moze delete, nema ljutis`

Poenta sto sam postavio ovo sa bencha je da prestanemo da kukamo, kad vidimo da je svuda situacija ista
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Re: Posle je samo na PC Berzi `vako i `nako 16.01.2011. 13:52 #283812

broj poruka: 9416
Decko je objasnio sve.

S1000RR

:: .1000x krenem da odgovorim nekome ali odustanem jer iz postova nekog usera vidim da nema svrhe pisati bilo sta niti ulaziti u bilo kakvu diskusiju
::
Snoopy- - - 16.01.2011. 14:05 #283816

Pa to, kao sto napisah u poslednjoj recenici, situacija je svuda ista.

Ja bih kao sticky temu na berzi stavio Uputstvo za koriscenje Google-a

LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo

Scyter Re: - - 16.01.2011. 14:06 #283817

broj poruka: 8138
+1. Sa ovim se slazem u potpunosti.

:: Ja bih kao sticky temu na berzi stavio Uputstvo za koriscenje Google-a
:: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll
VMARC Re: - - 16.01.2011. 14:09 #283820

broj poruka: 9416
+1001

S1000RR

:
:: Ja bih kao sticky temu na berzi stavio Uputstvo za koriscenje Google-a
philaemos ... 16.01.2011. 14:16 #283821

broj poruka: 2743
Ima i stranih foruma koji su isti kao PC Berza... Ranije sam bio clan jednog...
Svaki forum je isti, jer ga posecuju ljudi (generalizovano), a ako ljude ne kontrolises i ogranicavas dobijes anarhiju (kao na ovom forumu)... to ti je to.
Kontrolisi ljude i dobices organizovan forum, drzavu, zatvor, srednju skolu itd... (komunizam je majka uredjenost ) isto ti je u svim sferama zivota, jer tako je kada se radi sa ljudima, a ljudi znaju biti svakakvi i to je svuda u svetu tako, samo se u zapadnim zemljama vise samo-kontrolisu.

Demon to some. Angel to others.

Shomiman Re:Re: Posle je samo na PC Berzi `vako i `nako 16.01.2011. 14:19 #283823

broj poruka: 1187
`Poenta sto sam postavio ovo sa bencha je da prestanemo da kukamo, kad vidimo da je svuda situacija ista`

Sta onda predlazes?

`There`s someone in my head, but it`s not me!`

Shomiman `...nekada kada je manje nas imalo kompjuter, bilo je lepse`, jebeni komunizam 16.01.2011. 14:24 #283825

`Ja sam se uplasio da si raspalio po nama sudeci po naslovu - mislim da je prejak

Odgovore na sva tvoja pitanja trebala bi da ponudi strucnija osoba od mene: flejm, mrznja, dokazivanja, frustracije iz svakodnevnog zivota, sve se to na ovaj ili onaj nacin manifestuje i kroz ovaj, ali i svaki drugi forum. Ne mora da bude forum, pogledaj sajtove tipa b92, index.hr - pa baci pogled na komentare.

Ne znam da li cu preterati u svojoj oceni opsteg stanja kulture i komunikacije na internetu ali...nekada kada je manje nas imalo kompjuter, bilo je lepse. Drugacije smo ga dozivljavali, voleli ga, sminkali, pazili...danas je to sprava, kutija, kojoj pariraju telefoni, plejeri, tableti. I onda krenemo da se svadjamo ko ima lepsi, skuplji...poceli smo da mrzimo one koji ne misle isto kao mi.

Mislim da dobar deo nas koji smo ovde godinama moze da napise opsirnu analizu ali mislim da pravog odgovora jednostavno nema. Ljudi su se promenili, zelje i interesovanja takodje... `

raic re 16.01.2011. 14:32 #283830

broj poruka: 9006
Više sam nekako za anarhiju kao prirodno stanje stvari, iz svakog haosa se sam od sebe uspostavi neki oblik reda. Red u haosu kao sreća u nesreći, čista kristalizacija, kontraproduktivno je na duže staze uvoditi red na silu. Može da traje dugo kao rimsko carstvo ali pre ili kasnije se uruši iznutra jer nema zdravorazumsku osnovu. Ni ovaj svet kakvog ga poznajemo danas neće potrajati a s obzirom da smo sve povezaniji i globalizovaniji, kad krene da se ruši - pašće sve đuture.

Na kraju krajeva uređena država je samo dobro osmišljen način da određen broj ljudi živi lagodno a ne radi ništa.

Naravno podržavam Snupijevu ideju za google. Predlažem i da raspoloženi pojedinci drže honorarno časove te korisne umetnosti a Igora95 kandidujem za prvog polaznika.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

Snoopy- Re: re 16.01.2011. 14:38 #283833

Hahaha, igor95... xD xD

Inace, slazem se sa ovim sto si napisao. Mislim da nema svhe sprovesti red kao u Orwell-ovoj 1984. Tad postajemo kao roboti, i gde je svha. Sa druge strane, treba bre neko da podvikne :D

@Shomiman- sta predlazem? Pa da ne kukamo!

LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo

:: Više sam nekako za anarhiju kao prirodno stanje stvari, iz svakog haosa se sam od sebe uspostavi neki oblik reda. Red u haosu kao sreća u nesreći, čista kristalizacija, kontraproduktivno je na duže staze uvoditi red na silu. Može da traje dugo kao rimsko carstvo ali pre ili kasnije se uruši iznutra jer nema zdravorazumsku osnovu. Ni ovaj svet kakvog ga poznajemo danas neće potrajati a s obzirom da smo sve povezaniji i globalizovaniji, kad krene da se ruši - pašće sve đuture
:: Na kraju krajeva uređena država je samo dobro osmišljen način da određen broj ljudi živi lagodno a ne radi ništa
:: Naravno podržavam Snupijevu ideju za google. Predlažem i da raspoloženi pojedinci drže honorarno časove te korisne umetnosti a Igora95 kandidujem za prvog polaznika
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
Shomiman @Shomiman 16.01.2011. 14:45 #283836

` Kukanje je verbalno iskazivanje emocija, a to nikako ne prilici muskarcu. On emocije iskazuje kroz odlucnost...Ucini ono sto mora!`

`Od svih emocija ostala mi je samo glad`

Zar ti se ne cini da,ipak,treba nesto da predlozis...? Konstruktivno... Radikalnije...

Equinoxe Upravo to! 16.01.2011. 14:56 #283840

broj poruka: 12057

Upravo to! Sve više ovde samo čitam i ništa mi se ne piše.
Čitam pitanje u originalnom postu i onda bacim pogled na odgovore, da vidim ako je neko dao dobar, konkretan odgovor, nema razloga odgovarati. Međutim, 100% si svestan da iako 90% u temi nema veze sa mozgom, samo ćeš bespotrebno ulaziti u konflikt sa ljudima koji imaju neizlečive probleme i tako nešto jedva čekaju.

Nekima to nije dosta ovde, već na nekoliko foruma se javljaju sa isto i više mržnje, egoizma, nakurčenosti...psiholog nisam, al njima dobro nije.

Postujem samo ovde, jer gotovo svakodnevno svratim da pogledam cene, oglase itd, bacim oko na forum i ako mogu pomognem. Da postoji nešto slično na itsvetu na primer, verovatno bi i tamo pisao kad imam vremena.

:: 1000x krenem da odgovorim nekome ali odustanem jer iz postova nekog usera vidim da nema svrhe pisati bilo sta niti ulaziti u bilo kakvu diskusiju
Snoopy- Re: @Shomiman 16.01.2011. 15:04 #283844

Cini me da bi trebalo da predlozim :) a i da jesam- prvo da se pogleda po guglu pa onda da se pita. Ne mora ni da se trazi 3 sata nesto, nego bar da baci pogled na prve dve strane, pa ako nema da pita.

A ono za glad je genijalno :D

:: ` Kukanje je verbalno iskazivanje emocija, a to nikako ne prilici muskarcu. On emocije iskazuje kroz odlucnost...Ucini ono sto mora!
:: `Od svih emocija ostala mi je samo glad
:: Zar ti se ne cini da,ipak,treba nesto da predlozis...? Konstruktivno... Radikalnije..
:: `There`s someone in my head, but it`s not me!
zeljkoa Svi ste Vi u pravu ... 16.01.2011. 15:07 #283847

status: admin
broj poruka: 713
... ali znate kako je ... sve je to stvar izbora. Neki webmasteri su se odlučili za strogu kontrolu foruma, a neki za nešto opušteniju formu.

PC Berza, kao što znate, nema moderatore, već samo 2 admina koji sankcionišu samo ono što baš mora da se sankcioniše i što prevazilazi granice normalnog. Da li je to dobro ili ne, procenite sami. Lično smatram da je ovako ipak bolje, a na ljudima je da pokužu koliko su (ne)kulturni i da ovo mesto učine prijatnijim.

Imam utisak da bi moderatori ovaj forum pretvorili u SMOR lokaciju, a javile bi se i neke sujete, egoizam, osvetništvo, revanšizam i mnogo toga lošeg.

Pre bih rekao da se treba koncetrisati na druge delove sajta, konačno se potruditi da vesti uvek budu sveže i aktuelne, napraviti detaljne specifikacije komponenti, itd. Mislim da je to korisnije od `prčkanja` po forumu koji i ovakav kakav je u potpunosti zadovoljava osnovnu namenu.

Što se nas admina tiče, zaista se trudimo da uložimo sebe u ovaj sajt, ali trenutnoi je to apsolutno nemoguće. Vreme je skroz ludo i za prioritete postavlja neke sasvim obične stvari koje se u normalnom svetu podrazumevaju. Tek kada rešimo te normalne životne stvari, možemo se više posvetiti PC Berzi i ostalim sajtovima koje smo `kako - tako` pokrenuli.

... mislim, ..., nije potrebno da nam Vi stalno nabijate na nos šta na PC Berzi ne valja - vidimo mi to i sami, ali prosto u ovom momentu nismo u mogućnosti da to ispravimo. Za sada je jedino bitno očuvati sajt i posetu na nekom koliko - toliko normalnom nivou, a poboljšanja će doći kada se uslovi poslovanja bar malo poprave.

Ko razume, shvatiće ...

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.
https://www.pcberza.rs - https://www.bginfo.rs - https://www.kginfo.rs - https://www.nsinfo.rs - https://www.nisinfo.rs
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Re: Re: re 16.01.2011. 15:10 #283849

To su sve zanimljive stvari, recimo imaš selo u kojem pojedinci s vremena na vreme prave sranja, to je normalno pa čak i neophodno kao pikovi na većini grafikona koji opisuju realne stvari i to seljani uglavnom regulišu između sebe. E sad, ako pojedinci preteraju i pikovi se proguste i prerastu u plato obično se sam od sebe izabere lokalni šerif koji ih dovede u red i vrati grafik u ravnotežu, neko debeo, krupan, brkat i za pošten posao beskoristan.

Aj recimo da kažemo da je faktora disbalansa mnogo te su potrebne drastičnije mere, recimo gladna je godina pa se siromašni odmetnu u pljačku, tada se najimućniji obično zaštite sami a srednji sloj biva pljačkan. E, kad i ako srednjem sloju dojadi obično se nađe još malo ljudi koji inače nisu nizašta ili jednostavno ne vole dodir lopate pa nemaju ništa protiv da se s onim prvima vijaju po šumama i gorama za neku simboličnu naknadu.

I to sve lepo funkcioniše u matematički proračunatim granicama sve dok se ne pojavi neki demagog koji neznano kako ubedi raju da je mnooogo efikasnije i razumnije da oni plaćaju njemu a on plaća plaćenike da održavaju red - uz mali procenat. Tu narod naravno postane blago nesrećan jer im u podsvesti nešto šapuće kako taj aranžman i nije baš pravičan jer jelte u međuvremenu morao si da počneš plaćati i one koji će da broje razbojnike, pandure, seljane... i pare.

Seljani ko seljani s druge strane da bi olakšali sebi nesreću kreću da šire po okolnim selima priče kako je njima taj aranžman baš ekstra, jer koliko god da ti je loše, zašto komšija ne bi mislio da ti je boje nego njemu, dobro dođe za moral. Interesantno, što god ti je bolje to osećaš jaču želju da kukaš, i što je još interesantnije takvim stvarima se pretežno veruje, koliko god da ovi prvi nose pocepanih cipela i koliko god ovi drugi vozili džipova. Elem dolazimo tako do situacije da i žitelji okolnih sela požele da se uvale u tako lep aranžman... i tako nastaju prve države.

Hiljadu izvinjenja kolege, nekad nedeljom dobijem nezdravu inspiraciju za poduže tekstove o nekim sasvim običnim i očiglednim stvarima. Šta da se radi, sad kad sam napisao greota da ne prosledim.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: Inace, slazem se sa ovim sto si napisao. Mislim da nema svhe sprovesti red kao u Orwell-ovoj 1984. Tad postajemo kao roboti, i gde je svha. Sa druge strane, treba bre neko da podvikne :
Snoopy- Re: Svi ste Vi u pravu ... 16.01.2011. 15:19 #283854

Takav je i moj stav. Sta treba sad neko nekog da vaspitava ovde.

@raic- je li, da ti nije skaj svratio na kafu :)

:: ... ali znate kako je ... sve je to stvar izbora. Neki webmasteri su se odlučili za strogu kontrolu foruma, a neki za nešto opušteniju formu
:: PC Berza, kao što znate, nema moderatore, već samo 2 admina koji sankcionišu samo ono što baš mora da se sankcioniše i što prevazilazi granice normalnog. Da li je to dobro ili ne, procenite sami. Lično smatram da je ovako ipak bolje, a na ljudima je da pokužu koliko su (ne)kulturni i da ovo mesto učine prijatnijim
:: Imam utisak da bi moderatori ovaj forum pretvorili u SMOR lokaciju, a javile bi se i neke sujete, egoizam, osvetništvo, revanšizam i mnogo toga lošeg
:: Pre bih rekao da se treba koncetrisati na druge delove sajta, konačno se potruditi da vesti uvek budu sveže i aktuelne, napraviti detaljne specifikacije komponenti, itd. Mislim da je to korisnije od `prčkanja` po forumu koji i ovakav kakav je u potpunosti zadovoljava osnovnu namenu
:: Što se nas admina tiče, zaista se trudimo da uložimo sebe u ovaj sajt, ali trenutnoi je to apsolutno nemoguće. Vreme je skroz ludo i za prioritete postavlja neke sasvim obične stvari koje se u normalnom svetu podrazumevaju. Tek kada rešimo te normalne životne stvari, možemo se više posvetiti PC Berzi i ostalim sajtovima koje smo `kako - tako` pokrenuli
:: ... mislim, ..., nije potrebno da nam Vi stalno nabijate na nos šta na PC Berzi ne valja - vidimo mi to i sami, ali prosto u ovom momentu nismo u mogućnosti da to ispravimo. Za sada je jedino bitno očuvati sajt i posetu na nekom koliko - toliko normalnom nivou, a poboljšanja će doći kada se uslovi poslovanja bar malo poprave
:: Ko razume, shvatiće ..
:: - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Željko Arnautović
:: PC Berza d.o.o
:: https://www.pcberza.rs - https://www.bginfo.rs - https://www.kginfo.rs - https://www.nsinfo.rs - https://www.nisinfo.rs
raic Re: Re: Svi ste Vi u pravu ... 16.01.2011. 15:30 #283858

Da bre, evo upravo sede on i Pisko u trpezariji i trezni se vataju za guše.

... pičkice neće ni da liznu onu tvoju domaću.

:: @raic- je li, da ti nije skaj svratio na kafu :
Shomiman Ne menjajte nista sustinski! 16.01.2011. 15:33 #283861

Sve ce se samo iskristalisati.Ovo je najzivlji,ako ne i jedini zivi forum.

Ako brkatost (maljavost) bude presudna,Snoopy tu ima najvise sansi.

Snoopy- Re: Re: Re: Svi ste Vi u pravu ... 16.01.2011. 15:44 #283868

Cuti, ko zna sta bi tad onda bilo :)

@Shomi- nista te ne kontam, nesto samo mene `napao`, te sa dinkicem, te ovo..please explain. A za zivost se slazem, dosta puta kad se smorim, ovde brzo prodje vreme.

:: Da bre, evo upravo sede on i Pisko u trpezariji i trezni se vataju za guše
:: ... pičkice neće ni da liznu onu tvoju domaću.
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
:: ::
:: :: @raic- je li, da ti nije skaj svratio na kafu :
:: ::
ramzesIII za starije clanove? 16.01.2011. 15:54 #283870

broj poruka: 1017

moje skromno misljenje je,...
Na pocetku otkrivate neke nove stvari oko racunara, nailazite na cudne probleme.
Pratite forume da stekenete nova znanja, da resite neresive probleme.
To je sad postalo rutina, svaka opravka se svodi na PS, MB, itd...
Ja licno ne ocekujem da cu naci neku `vrednu` infomaciju, mada se i dalje nadam da bih mogao da naletim :) zato i pratim.
Doduse mozda sam ja i pomesao karakter ovog foruma?, ali ipak spominje se u jednoj skripti za opravke racunara, kao izvor informacija. (uzgred bilo mi je drago zato sto sam bio clan pre nego sto mi je dosla ta literatura u ruke).
I na kraju poruka za sve starije i ozbiljinije clanove, ne sumnjam da cete provaliti kad je post stvarno poziv za pomoc, a kad je `spam`.
Shomiman @Shomi 16.01.2011. 15:58 #283874

Saaaaaaaaaalim seeeeeeeeeeeee.Ako je bilo neukusno, sorrrrrrrrrrrrrry...`Necem` vise.

Snoopy- Re: @Shomi 16.01.2011. 16:05 #283876

Ok je kad je sala, samo pitam ako ima neko skriveno znacenje. Ako nema, ok

:: Saaaaaaaaaalim seeeeeeeeeeeee.Ako je bilo neukusno, sorrrrrrrrrrrrrry...`Necem` vise
:: `There`s someone in my head, but it`s not me!
Pisko Znači 16.01.2011. 17:15 #283944

broj poruka: 6645
... ipak je Kajmak brži? Znao sam!

Beš mi sve, ako se postovi ostavljeni ovde negde ne računaju u obavezno pohađanje časova za korekciju ponašanja, za neke koji su time pokažnjavani pa silom prilika uslovno pušteni u divljinu.
Slobodni ker je tipično ponašanje za free forume, i neće nestati ni kod zatvorenijih foruma a kamoli kod ovog i ovakvog. To su likovi koji kad ih pritisne dotrče, onjuše ako ima šta da se mazne za džaba i bez hvala i odmah podignu nogu na forum, popišaju koga mogu i sve u svemu besomučnoi zalaju, onako, besno i onda odu.
Neki redovno, kao i svaki vezani pas, laju na sve i svja, dugo, besno i do iznemoglosti, a onda ih nešto sakrije u kućicu, pa do sledeće prilike.
A pojava da je sve dosadno, nema veze sa forumom nego sa stažom. Jednostavno, niste na vreme ostarili životno koliko ste ostarili na forumu, jer, da prati jedno drugo, onda bi lepo demencija učinila svoje, i svi bi, veselo, odgovarali na pitanja koje napajanje, koja grafička, imam 1500€ dal` da kupim i tako..... svaki puta, više puta, sve sa istim žarom.
Samo jednom se ljubi, sve je ostalo varka.... sjećam se prvog poljupca, samo on je bio... i tako dalje.
Uzgred, Raić nema više rakije i ne konektuje ljude, da se zna. Prešao je na SE varijante, second edition piwo i tako to.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Shomiman `Znaci`,znaci veselo,veSelooooo 16.01.2011. 17:25 #283952

U prirodi je kera da dize nogu.Tu ni dresura ne pomaze.Dal` ce besomucno da laje,cvili,rezi...Zavisi od mnogo cega.Uvodjenje sinterske sluzbe, nije primereno
a nije ni civilizovano,ipak se ovde radi o ljudima.

I ja se secam prvog poljupca!

`Bila je ruzna,mlada i bubuljicava.
Voleo sam je.
Bila je to moja prva ljubav`

Snoopy- - - 16.01.2011. 17:25 #283953

Jedino ko ovde za avatara ima psa, to sam ja..ako ako pisko, nema veze.

Shomiman Samo ti dizi nogu i... 16.01.2011. 17:27 #283956

Mozda ostanes bez djokice!

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs