Homefront? No thanx! Deinstalisao sam ga i poslao u tri...
STRANA 1 OD 1
tortojed
Homefront? No thanx! Deinstalisao sam ga i poslao u tri...
09.04.2011. 20:55
T35189
status: user broj poruka: 10996
LepePM! Neoptimisanost? Ne, `igra` je SKOLSKI PRIMER za neoptimisanost. To je zasluzilo da bude proucavano na akademijama nauka kao primer za temu: kako proizvesti krajnje neoptimisanu 3D igru...
Sa UZIVANJEM je bacam preko krajnjih granica Zaborava...
Igrica je trajno obrisana sa mog kompa 5 minuta posle instalacije. Zvuk je kasnio nije ni neki audio patch pomogao...
Sheldon Cooper- `I won`t say that all citizens who can`t master technology should be publicly flogged, but if we made an example of one or two, it might give the others incentive to try harder.
na stranu to što je teško govno...Severna koreja okupirala Amere i brani čekpointe robotizovanim gatling ganovima...to je smešno i za Diznilend.... Fiat iustitia, et pereat mundus
Kod mene na mojoj masini igrica leti sve na Very High i max detaljima fps 60. Juce pobedjena i obrisana. Meni nije losa niti sam imao ikakvih problema sa njom tokom igranja!
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB GAINWARD GTX 460 1GB `GS` COOLER MASTER 690 II ADVANCED CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 A4 TECH G800,X-755FS
Re: Homefront? No thanx! Deinstalisao sam ga i poslao u tri...
09.04.2011. 22:53
status: user broj poruka: 400
:: LepePM! Neoptimisanost? Ne, `igra` je SKOLSKI PRIMER za neoptimisanost. To je zasluzilo da bude proucavano na akademijama nauka kao primer za temu: kako proizvesti krajnje neoptimisanu 3D igru.. :: :: Sa UZIVANJEM je bacam preko krajnjih granica Zaborava..
Ja je upravo KUPUJEM... pa cu da vidim... shto sam gledao gameplay na youtube simpa mi je...ne extra mega giga..al za ubijanje vremena je ok..dok ne izadje neshto novo..jer sam sve novo preshao chim je izashlo :( MSI 770-C45 AM3 Athlon x3 445( otkljuchan X4 ) TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor MSI OC 5670 1gb DDR5 Asus DVD/RW Napajanje 550W
09.04.2011. 23:53
status: user broj poruka: 1673
Ja nisam imao nikakvih problema sa GTX275, rezolucija 1920x1080, radilo je sve kako treba a sad što je glupa to je druga priča.
:: LepePM! Neoptimisanost? Ne, `igra` je SKOLSKI PRIMER za neoptimisanost. To je zasluzilo da bude proucavano na akademijama nauka kao primer za temu: kako proizvesti krajnje neoptimisanu 3D igru.. :: :: Sa UZIVANJEM je bacam preko krajnjih granica Zaborava...
Sad ste me pokolebali - to jest, ovi sto imaju NV karte.
10.04.2011. 01:51
Ili su Rusi skenjali performanse kada su `prepakovali` igru (nema vakcine, .exe je `preregistered`). Nabasao sam na `.iso` od 2.80GB i to je sve. Instalacija mi nudi rusku i US jezicki mode. Probao i jedno i drugo. Koja god podesavanja da odaberem (od standard do ultra high) razlika u fps-u je 10%+/- pri rezolucijama 1280x720 do 1650x1050. Bio sam ubedjen da je neoptimizovano... Najnoviji drajver kako za W7 64bit tako i za XP...
Re: Sad ste me pokolebali - to jest, ovi sto imaju NV karte.
10.04.2011. 01:54
status: user broj poruka: 18472
Original ISO file je negde oko 7.5 GB!Igru imam od kako se pojavila skidrow verzija ali nisam jos probao.
Štangliranje
:: Ili su Rusi skenjali performanse kada su `prepakovali` igru (nema vakcine, .exe je `preregistered`). Nabasao sam na `.iso` od 2.80GB i to je sve. Instalacija mi nudi rusku i US jezicki mode. Probao i jedno i drugo. Koja god podesavanja da odaberem (od standard do ultra high) razlika u fps-u je 10%+/- pri rezolucijama 1280x720 do 1650x1050. :: Bio sam ubedjen da je neoptimizovano... Najnoviji drajver kako za W7 64bit tako i za XP.. :: ::
Re: Znaci Rusi, kurwe neopevane! Izradili me! Eto sta znaci `webshit`!
10.04.2011. 02:09
status: user broj poruka: 400
:: Brisem smrdljivi .iso i krecem u nabavku prave instalacije.. :: :: `Ne veruj Danajcima ni onda kada ti poklone donose :: :: Ja ti poslah na mail sta da skines,ti kako hoces
10.04.2011. 07:25
status: user broj poruka: 4537
Ja je presao celu,nije pravila nikakve probleme [ nCore verzija ] Nije mi se svidelo sto je uzasno kratka i zavrsava se nedoreceno [ sprema se nastavak ]
min.sys.requirements: Windows XP, Windows Vista or Windows 7 · Intel Pentium Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon X2 2.8GHz · 2 GB RAM · Shader Model 3.0 graphics card with 256MB of memory · NVIDIA GeForce 7900GS or ATI Radeon 1900XT · 10GB of free hard drive space
a za recomended je samo vista ili win7 sto ne znaci da ne moze da radi na xp-u. sta vise bas cu da je probam na xp x64 da vidim kako radi sw verzija
:: Kobaja grande za sve igrace na XP-u.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Vreme je tebi za pecanje...ali, vatiranih stapica za ciscenje...
10.04.2011. 14:31
usiju. Ako. usput, ocistis i te djozluke na nosu, videces da u readme fajlu homefront-a postoji posebna naznaka za probleme sa hardverom usranoga deke... U stilu `a ako bas imate tu nesrecu da posedujete AMD CPU i/ili graf. kartu...` - - - - S` ti gospe, sam si se upeca` na svoje osti! Oprem dobro, dalmatinski pobro!
Re: Vreme je tebi za pecanje...ali, vatiranih stapica za ciscenje...
10.04.2011. 14:41
status: user broj poruka: 9006
Pravi Srbi ne čitaju uputstva, ridmije, help i tome slično, to je za trule zapadnjake.
Uostalom, vidi se iz priloženog da ako ne pročitaš rediće igra i na amd-u jer neće ni znati da ne bi trebalo da radi.
Šta zna dete šta je sto kila.
:: usiju. Ako. usput, ocistis i te djozluke na nosu, videces da u readme fajlu homefront-a postoji posebna naznaka za probleme sa hardverom usranoga deke... U stilu `a ako bas imate tu nesrecu da posedujete AMD CPU i/ili graf. kartu... :: - - - :: S` ti gospe, sam si se upeca` na svoje osti! Oprem dobro, dalmatinski pobro :: ::
:: Već sam ga ja gore pecnuo malo al ne peca se nešto danas :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: :: :: nije ti .iso nista kriv, ne valjaju ti drajveri. skini najnovije odavde :: :: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.asp :: :: ako zapne negde oko instalacije, pitaj slobodno, nije sramot :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.