pa sam uzeo tanko parce memori pene(koje imas u fabrikama sundjera), iskrojio,zalepio i zavrsio posao.Em bolje naleze,em smanjuje pritisak na usi i ne bole me usi ni posle par sati nosenja.Deset puta bolje od obicnog sundjera,dugotrajnije,bolje se oblikuje i ne zulja kao obican sundjer.Mozes isto da uradis i za bubice,samo nadjes najblizu fabriku sundjera koja pravi memori penu i zamolis ih za restlove koje sam iseces po zelji. AMD Athlon II x3 455 3,3 MSI 770 C45 Hynix 2GB DDR3 Hitachi DeskStar 500GB Asus 8600GT LC Power 600H-12 Xigmatek Asgard Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
ma daj bre, pa imas na svakom cosku one sluske sa silikonima za 500din pa bolje uzmi te.. a za sundjere, ne znam jel prodaje 4audio posebno.. ili mitros music..
:: Da budu malo kvalitetnije, a da ne kupujem neke kineske slusalice samo zbog sundjera, koji je usput raspad od Sundjer Boba ::
imam od i-pod (neotpakovane) pa mogu da ti dam, ali nisam u Bg pa ako hoces mozemo da se dogovorimo da kad budem u prolazu da ti dam (kontaktiraj me na mail ako bi hteo da sacekas 10tak dana dok ne dodjem u Bg) Moja ala: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1763839
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.