Cisto da pitam, mozda je neko imao iskustva. Elem, kolega je kupio napajanje CM pre ne znam ni ja koliko. Problem je sto je crklo, pod garancijom je, a uzeo je u nekoj firmi koje vise nema. Posto nema nalepnice ko je uvoznik, a znam da su skoro otvorili predstavnistvo za balkan u BG-u, da li sa njima ta reklamacija moze da se resi?
Ima originalni racun sacuvan...
Ne znam da li je neko do sada zavrsio nesto preko CM ofisa ovde, ap reko da pitam kakva su vam iskustva?
**************************************************************** Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje - samo sto nije crklo. periferije: razer ma
:: Ja sam imao neko iskustvo , sexualno - moje prvo , :: ali davno je to bilo pa se slabo secam, ne mogu da ti pomognem : :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
:: Jel to ono kad si glumio Lokomotivu : :: :: :: Ja sam imao neko iskustvo , sexualno - moje prvo , :: :: ali davno je to bilo pa se slabo secam, ne mogu da ti pomognem : :: :: :: :: AMD Phenom II x6 105 :: :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: :: 470 gtx gigabyte :: :: MSI 760 GM-E5 :: :: Chieftec Drago :: :: LC power 600 :: :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: ::
Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
:: Hahahahhahaha dobri ste :: :: Pa ajde ovako :: :: bio sam mali, 13 godina, on je bio kul pop u mom selu, a bio je i zgodan, navukao me jedan dan u crkvu kao ima problem sa hardwerom pa da mu pomognem :: :: kuciste je stojalo dole na podu , :: ja sam se nagao , umesto da cucnem i tu mi je bio kraj nevinosti.. :: :: Kuciste je bilo coler master i crklo je napajanje , sve je zamenjeno i dan danas radi .. :: :: :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
a da nisi kojim slucajem seo na onu stolicu za klavir(orgulje) bez rhmm pa izgubio nevinos`
:: Hahahahhahaha dobri ste :: :: Pa ajde ovako :: :: bio sam mali, 13 godina, on je bio kul pop u mom selu, a bio je i zgodan, navukao me jedan dan u crkvu kao ima problem sa hardwerom pa da mu pomognem :: :: kuciste je stojalo dole na podu , :: ja sam se nagao , umesto da cucnem i tu mi je bio kraj nevinosti.. :: :: Kuciste je bilo coler master i crklo je napajanje , sve je zamenjeno i dan danas radi .. :: :: :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
Ja se izvinjavam ali vec si dobio odgovor i to lep, pa rekao ajde da okrenem na zajebanciju,inace nikad ne upropastim temu ako nema pomoci koju covek trazi, a ovako malo zajebancije nije na izmet...
Ja sam reklamaciju ostvario u DESK-u, oni su valjda jedni od uvoznika. Naime zalio sam se na silent vent CM Megaflow od 20cm koji je poceo daje neke cudne zvuke (garancija na njega je 2g), zamenili su ga bez pitanja, sve pohvale za njih.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Nije li CM u bulevaru Zorana Đinđića, ili sam ja to stara adresa? Evo mi je neka vizitka, piše CoolerMaster Srbija, Bulevar Zorana Đinđića 83, 011/3131897 ?
:: Hahahahhahaha dobri ste :: :: Pa ajde ovako :: :: bio sam mali, 13 godina, on je bio kul pop u mom selu, a bio je i zgodan, navukao me jedan dan u crkvu kao ima problem sa hardwerom pa da mu pomognem :: :: kuciste je stojalo dole na podu , :: ja sam se nagao , umesto da cucnem i tu mi je bio kraj nevinosti.. :: :: Kuciste je bilo coler master i crklo je napajanje , sve je zamenjeno i dan danas radi ..
E jesi lud, za sve pare :))))))
Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.