:: gtx660 placam do 130e :: gtx570 placam do 110e :: amd r9 270x placam do 160 :: ove pare placam zavisno do modela.. :: :: Ponude na email anarki1302@hotmail.co :: Ili poruka na 065/8-6666-9 :: :: Molim Vas,bez bezobraznih ponuda,jer za 180e ima nova r9 270x sa sve BF4 kodom :: :: Asus Xonar DG u garanciji-15e ili zamena za nekoristen BF4 kod :: :: Hvala unapred!
ceo racunar u kompletu sa monitorom, misem, tastaturom, zvucnicima, kablovima! U GARANCIJI!! okvirna cena za koju sam mislio da prodam je 35000 dinara, ali moze i korekcija cene
Ne odgovara mi posebno da prodajem jer je uzet u kompletu, osim monitora!
Cena na garanciji kad je uzet racunar sa monitorom i periferijama je 41,127.00 dinara, datum 08.09.2012
Komponente su sledece>Zvucnici 2.0 Genious SP-U150, Black Monitor 21.5` Samsung S22A350H LED, full hd analogni H61/pentium Dual core/4gb/amd6450/320GB/DVD/Zito 500W Mis USB Genius G500 Optical 800/1600dpi Tastatura YU Genius Slimstar 150
Kolega Gare, zabiberio si ga muski.. onako kolegijalno:)
:: ceo racunar u kompletu sa monitorom, misem, tastaturom, zvucnicima, kablovima! U GARANCIJI!! okvirna cena za koju sam mislio da prodam je 35000 dinara, ali moze i korekcija cene :: :: Ne odgovara mi posebno da prodajem jer je uzet u kompletu, osim monitora :: :: Cena na garanciji kad je uzet racunar sa monitorom i periferijama je 41,127.00 dinara, datum 08.09.201 :: :: Komponente su sledece>Zvucnici 2.0 Genious SP-U150, Blac :: Monitor 21.5` Samsung S22A350H LED, full hd analogn :: H61/pentium Dual core/4gb/amd6450/320GB/DVD/Zito 500 :: Mis USB Genius G500 Optical 800/1600dp :: Tastatura YU Genius Slimstar 15 :: :: Hitno na prodaji
pa ljudi racunar ima garanciju, i ide u kompletu sve sa periferijama i monitorom, i to je cena za ceo komplet! I napisao sam da cu smanjiti cenu po potrebi, ali ja da ga stavim na prodaju za 20k dinara se ne isplati, jer je placen 41 hiljadu!! To sve ide najnize oko 30k dinara, ispod se ne isplati, tj pitacu tetku pa ako joj odgovara da prodam ispod 30k dinara onda ok, nije moj racunar!
1. Asus GTX 760 DC2OC 2G, nova, fenomenalan primerak kartice, 82.1% Asic, fiskalni racun, pre 5 dana placena 31000din u Gigatronu. cena 240e
2. Asus z77 m Pro, odlicna ploca. Sve je detaljno istestirano, radi perfektno, ploca i limcic. 65e
3. Intel 120gb 330 Series SSD, radna garancija cena 65e
4. Intel i7 4930k + Asus x79 Deluxe - Vrh ponude! Ploca i procesor korisceni 2 meseca, pre koliko su i kupljeni, ekstra komplet, ploca ima fiskalni racun, kupljeno kod nas, garancija 3 godine, originalno pakovanje se podrazumeva! 670e
5. Achieva Shimian 27` S-IPS, 2560x1440px, ekstra monitor, bez ikakvih anomalija. HDMI, VGA, DVI, Audio, MHL. .. najbolji panel A klase koji se ugradjuje u Apple Cinema Display! Originalno pakovanje, garancija godinu dana! cena 290e
6. Msi GTX 760 Hawk - najjaca verzija kartice! Originalno pakovanje, fiskalni racun(emmi) i garancija jos oko 2.5 godine! cena 210e
7. Asus P8Z68 V PRO, originalno pakovanje, fiskalni racun, pisana garancija. 90e
SOad Ti si stvarno poceo da se kocoperis u svom poslu i drago mi je. Samo polako, sve ce doci na svoje. A ako te i ne podrze na adekvatan nacin, nastavi sa prodajom. Imas odlican pristup musterijama. Iskoristi maksimalno svoj stav i uticaj sada, dok jos mozes. Ne zali ni za cim i srecno.
Cpu:Intel i 3570 Cooler:Omicron HG-232 GPU: Ram:2x2 GB PC 1333 MBO: MSI Z77A-GD43 Case: MAjestic PSU:MS Pro Platrinum 400w Mouse:Mx 518 i G400s Screen: Samsung 17` CRT
1. MSI GTX 780 Lightning. Full pakovanje, fiskalni i garancija do 20. decembra 2016.. 470e.
2. Enermax Revolution 850W 87+ 80+ Gold, modularno, jedno od najboljih napajanja koje se uopste moze kupiti. Full pack, novo, garancija 2 godine preko mene i jos 3 preko Enermax-a... 170e.
3. EVGA P55 SLI + Intel I5 750 2.66Ghz+4GB Corsair Value 1333mhz . Izaslo iz garancije, dajem radnu garanciju po dogovoru. 170e
4. ASUS PEGATRON IPMIP-GS (H55) + Intel I3 540 3.06GHz. Radna garancija po dogovoru. 60e.
5. Western Digital Blue 640GB - perf.stanje. 26e (3k din.)
8. Microsoft Wireless desktop 3000, tastatura i mis, top stanje. http://goo.gl/G91p4f 26e (3k din)
9. LG Flatron L1752S, 17`, 1280x1024, pristojno ocuvan. 25e.
Moguce su zamene za druge komponente.Nvidia kartice me ne zanimaju, osim mozda MSI GTX 760 Hawk, ali uz zaista realnu doplatu.
Preuzimanje licno u Novom Sadu, za stvari ili zbir veci od 100 evropskih jedinica, moci ce da se preuzme kod kolege Mortificat-a u Beogradu. Ostalima saljem sluzbom po zelji. Monitor ne saljem.
Nije ovo prvi put, nisi pratio na casu. :) Mozda njemu neko kaci oglase na Bench a mozda je obrnuto. U svakom slucaju, ako je ovo drugo, kapiram da garantuje za njegovog kolegu. Barem ja ne bih kacio bilo ciji oglas u svoje ime.
Ovo kupujete sve kod mene, uz detaljnu proveru kod mene :) Gavranu pomazem oko prodaje par komponenti i sve je to kod mene tako da bez brige kolege .)
Usput na Benchu sam LATES, i tu isto stalno kacim oglase. Al me kolega sad zamolio da mu pomognem da proda ovo njegovo jer sam mu pomogao i da sklopi sve to, kao i kod dosta ljudi ovde.
Poznat si u svakom slucaju. Po dobrom , sto se tice trgovine (zasad :D).
Ne vidim nista lose u tome sto neko postavlja delove za tebe ili ti za njega, dok god onaj ko je poznatiji garantuje za onog drugog. Valjda nam je svima ovde cilj sigurna trgovina.
:: Ovo kupujete sve kod mene, uz detaljnu proveru kod mene :) Gavranu pomazem oko prodaje par komponenti i sve je to kod mene tako da bez brige koleg :: . :: :: Usput na Benchu sam LATES, i tu isto stalno kacim oglase. Al me kolega sad zamolio da mu pomognem da proda ovo njegovo jer sam mu pomogao i da sklopi sve to, kao i kod dosta ljudi ovde.
Ma sve je ok druze, niko nista nije rekao protiv tebe.
:: Ovo kupujete sve kod mene, uz detaljnu proveru kod mene :) Gavranu pomazem oko prodaje par komponenti i sve je to kod mene tako da bez brige koleg :: . :: :: Usput na Benchu sam LATES, i tu isto stalno kacim oglase. Al me kolega sad zamolio da mu pomognem da proda ovo njegovo jer sam mu pomogao i da sklopi sve to, kao i kod dosta ljudi ovde.
Hahahaha, da da, lik je bio odusevljen napajanjem, toliko me hvali sad :) Za kopanje mu hitno trebalo, ja mu nabavio za jedan dan i eto :) Samo transparentno! :)
:: Imaš fana na KP u ocenama... :: :: Dejan :: :: LEPOTAN za svaku pohvalu, strucan, brz i efikasan, svaka preporuka za saradnju sa ovim korisnikom 10+++ :: :: Haahaha :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Na prodaju telefon iz naslova. Prvi vlasnik, telefon je super očuvan, folija od prvog dana, skinuta je skorije, ali je ekran u super stanju. Telefon je crne boje, sa sivom linijom. Uz telefon ide punjač, slušalice, mem kartica od 2 ili 4gb, moram da proverim i USB kabal koji treba da pronađem.
Kontakt putem maila ili na telefon 063/658-366 Slanje Post Express-om i AKS-om o trošku kupca, plaćanje pouzećem.
Broj postavljenih tema: 60491. Broj poslatih odgovora: 648481. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.