Jel ima neko glupi termo senzor za komp? Kupujem/ primam na poklon ne bitno :P
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Ja mislim da bi to morali da imaju u K*LCO-u, ili m*rincu, proveri.
:: Jel ima neko glupi termo senzor za komp? Kupujem/ primam na poklon ne bitno : :: :: You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me :: Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me :: Did you really think your little jokes were going to kill me :: I`m done with the winning cause i`ve already won. :: ::
@Rynskelath - - Jel ti ovako nesto treba? http://www.dodaj.rs/f/i/ec/2Zw8dS5b/sn855189.jpg Stoji mi vec dugo, dobio sam ga uz vent, nikad ga nisam koristio. Pa ako si iz BG da ti dam, meni nicemu ne sluzi :)
9. LG Flatron L1752S, 17`, 1280x1024, pristojno ocuvan. 25e.
Moguce su zamene za druge racunarske komponente uz realnu doplatu.
Preuzimanje licno u Novom Sadu, za stvari ili zbir veci od 100 evropskih jedinica, moci ce da se preuzme kod kolege Mortificat-a u Beogradu. Ostalima saljem sluzbom po zelji. Monitor ne saljem.
matori zasto sitnicaris, zasto ne uzmes u radnji? ti ovo vec dugo.. :/
Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 Co Gigabyte G.1 Sniper B5 Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mhz Seagate Baracuda 1Tb Seasonic G550 550W Gold Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window Dell P2414H...
:: I5(ivy ili haswell)i plocu,pa ako neko ima na prodaju.Polovno naravno,novo me ne zanima,posebno ako je cena ista kao u radnji : :: 064/938-77-9 :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Nije mi to jedini trosak ovih dana,tako da gledam da prodjem jeftinije,naravno ne ispod cene nekog da vredjam,ali usteda od 50-60e mi radi posao.Zato,jbg :)
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
1. Asus GTX 760 DC20C 2G, nova, nedelju dana stara, kupljena u Gigatronu, placena 31000din, fiskalni racun, garancija 3 godine, originalno pakovanje. 81% Asic, ekstra primerak. cena 210e!
2. Lg Nexus 4 16gb, par ogrebotina na ledjima, lajsna i displej u ekstra stanju, originalno pakovanje iz Telenora, simfree, bez garancija. Mana je sto je otisao proximity senzor, 5 dolara je na ebay-u ko zeli da se bakce sa tim. cena 150e!!!
3. Asus Gryphon z87, nova, dolazi mi iz Comtrade-a u zameni za pokvarenu, fiskalni racun, garancija 3 godine - 2 meseca. cena 110e
:: :: 1. MSI GTX 780 Lightning. Full pakovanje, fiskalni i garancija do 20. decembra 2016.. 470e :: :: :: 3. EVGA P55 SLI + Intel I5 750 2.66Ghz+4GB Corsair Value 1333mhz . Izaslo iz garancije, dajem radnu garanciju po dogovoru. 165 :: :: 4. ASUS PEGATRON IPMIP-GS (H55) + Intel I3 540 3.06GHz. Radna garancija po dogovoru.55 :: :: 5. Western Digital Blue 640GB - perf.stanje. 26e (3k din. :: :: 6. Alienware TactX Mouse, u top stanju. 26e (3k din. :: :: 7. NATEC Genesis RX55.Top stanje. U pitanju je ova tastatura :: http://web.impakt.com.pl/Z13701_33328.png 20e :: :: :: 9. LG Flatron L1752S, 17`, 1280x1024, pristojno ocuvan. 25e :: :: Moguce su zamene za druge racunarske komponente uz realnu doplatu :: :: Preuzimanje licno u Novom Sadu, za stvari ili zbir veci od 100 evropskih jedinica, moci ce da se preuzme kod kolege Mortificat-a u Beogradu. Ostalima saljem sluzbom po zelji. Monitor ne saljem
Ima li neko modul od 2gb ddr3 na prodaju po nekoj normalnijoj ceni za polovnjaka? Novi mogu da nabavim za 1800, ali pošto čekam isporuku koja je malo zapela glupo mi je da bacam toliko para. Može i zamena uz doplatu ako nekoga zanima lopta za USA fudbal aka ragbi :D
Uzet u Telenoru 2. oktobra prošle godine (najverovatnije zaključan na njihovu mrežu). Odlično očuvan. Potpuno ispravan. Veoma malo korišćen. Punjač, USB kabl i slušalice nisam ni koristio. Uz telefon dajem i futrolu na poklon. U garanciji do 2. oktobra 2015.
Cena 8300 dinara. Kontakt na mejl ili na 069/701-425
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
Ako mozes nov za 1800, gde ima, da uzmem i ja? Ako je 2x1800, uzeo bih i 4Gb... ali njama...najjeftiniji RAM bez veza, vezica i pomoci prijatelja je 4k , i to patriot ultra skart varijanta...
Nije mi poznato da ima igde ispod 2000 dinara u Srbiji...
:: :: Ima li neko modul od 2gb ddr3 na prodaju po nekoj normalnijoj ceni za polovnjaka? Novi mogu da nabavim za 1800, ali pošto čekam isporuku koja je malo zapela glupo mi je da bacam toliko para. Može i zamena uz doplatu ako nekoga zanima lopta za USA fudbal aka ragbi : ::
Broj postavljenih tema: 60491. Broj poslatih odgovora: 648481. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.