Cena za drugare 350e. Nov je oko 50.000-60.000 din.
:: :: :: THINKPAD EDGE E530 i5 3210m, 4gb ddr3, 500gb hard disk,Ekran15,6`, Fingerprint Reader :: :: Ocuvan kao nov, u garanciji jos godinu dana :: :: Uz laptop ide bezicni mis, torba, garantni list :: :: Moguca zamena za desktop konfiguraciju :: :: 061/629-68-2 ::
Slim, memorijska kartica 8mb, dva džojstika [jedan zna da zeza], čipovan, crni, testiran, radi, dobro očitava diskove [GOW pređen pre mesec dana] 30 evra
Može i sa 10 igara - 40 evra
Nije preterano očuvan, ali radi. šta znam, odličan za nekoga ko ima klinčardiju.
jel interesuje nekog video interfon Bitron Video MV80, sa dodatnom slusalicom i originalnim napajanjem..? Nije nov, ali izuzetno dobro ocuvan, licno moj.
:: jel interesuje nekog video interfon Bitron Video MV80, sa dodatnom slusalicom i originalnim napajanjem..? Nije nov, ali izuzetno dobro ocuvan, licno moj :: Хау мач ?
1. Msi GTX650 Ti Power Edition, odlican kloker, originalno pakovanje, fiskalni racun, garancija jos oko 2 godine. 90e fiksno
2. MSI GTX560Ti TwinFrozrII Oc, originalno pakovanje, radi perfektno, fiskalni racun, garancija! 100e fiksno
3. Dell P2714H - IPS monitor, fenomenalne boje, savrsen prikaz, bez ikakvih anomalija, nema mrtvih piksela, originalno pakovanje, samo istestiran, nov, fiskalni racun na 35000din, garancija 36 meseci! cena 260e fiksno
Moguce su zamene za 24` monitor, slabije grafike, novije racunarske komponente, Nokiu 808pureview. 060 166 40 20 Takodje, kupujem i7/i5 komplet plocu i procesor, 1155, 1150 socket.
Nemam predstavu, da ga ne bih precenio, ako znas o cemu se radi, daj svoju ponudu preko mail-a pa cu videti. Da te upozorim samo, ako nikad nisi povezivao Bitron interfon, nije bas jednostavan, tipa 2 zice za napajanje, 2 za signal.
:: :: :: :: :: jel interesuje nekog video interfon Bitron Video MV80, sa dodatnom slusalicom i originalnim napajanjem..? Nije nov, ali izuzetno dobro ocuvan, licno moj :: :: :: Хау мач ?
I dalje aktuelan, ako neko hoce, cemo se dogovorimo za cenu Poziv ili sms Imam i laptop acer aspire 9100, ispravan, nepopravljan,sa dobrom baterijom, zajedno obe stvari za 150 evra
Asus GTX680 Direct Cu II, originalno pakovanje, fiskalni racun, garancija jos oko godinu dana! Jako kvalitetno odradjena kartica. Moguca je zamena za slabiju kartu, monitor 24, uz vasu doplatu. cena 250e
Pita drugar: ima gtx660 sa garancijom od 2 godine i 9 meseci i jos kolika doplata?
:: Asus GTX680 Direct Cu II, originalno pakovanje, fiskalni racun, garancija jos oko godinu dana! Jako kvalitetno odradjena kartica. Moguca je zamena za slabiju kartu, monitor 24, uz vasu doplatu :: cena 250 :: :: :: 060 166 40 2 :: BG
Jel ima neko na prodaju neku graficku do 40-50 eura?
Na prodaju 4 Canopy 2400 (dva su ap dva su sm) uredjaja, mozemo da se dogovorimo oko cene. Imam i dva WDM-a TP-Link MC111CS i jedan TP-Link MC112CS i jedan Viaccess CAM za dekodiranje kartica za satelitske kanale
1. Gigabyte 990XA UD3 + Amd FX6300, sve u originalnom pakovanju, pisane garancije na jos 2.5 godine, fiskalni racuni za obe komponente, sve radi perfektno! cena 155e
2. Asus z68 V Gen3 + Intel i7 2600k Za obe komponente ide fiskalni racun, pisana garancija i originalna pakovanje. Sve radi perfektno! cena 270e(moguca je kombinacija sa Gigabyte Z77XA UD3H, novom plocom)
3. Asus R9 270X Direct Cu II Top 2gb, originalno pakovanje, garancija 36 meseci(madjarska), stara 2 meseca. cena 175e
Broj postavljenih tema: 60491. Broj poslatih odgovora: 648482. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.