Intel Xeon e5420 2.5Ghz Gigabyte EP35-DS3P 4gb ram, 2x2gb, jedan stap je mushkin za drugi nisam siguran 500gb hdd neki Hitachi Kuciste je onako prosecno napred ima neke 2 led plave diode Napajanje AXP 500w i DVD Bez grafike je, konfiguracija koja je navedena ispod ovde samo bez grafike
Ne rade dva dugmeta na tastaturi i baterija je izdahnula pa radi samo na punjacu. tastatura je 4000 rsd plus ugradnja a baterija oko 2500 rsd. da li se vise isplati uraditi servis pa ga prodavati ili ga prodavati ovakvog kakav je trenutno tj da li bi nakon servisa mogao da povratim ulozeni novac...
Molim za procenu cele konfiguracije ili u delovima posto sam malo van tokova GA MA 770 UD3 (komplet pakovanje) Phenom II 555 (komplet pakovanje) + colermaster TX3 (komplet pakovanje) 4 GB DDR2 800 MHz Powercolor 5670 512MB DDR5 HDD 500GB jako malo sati rada Kuciste obicno belo, napajanje pristojno ali nije brendirano i dvd rezac. U kucistu 2 dodatna kulera za bolji protok vazduha.
Prodao bih ceo komp posto se retko koristi. Stoji kod cerke u sobi i bukvalno se upali jednom u 15 dana. Mob ne ispusta iz ruke ali je pc ne zanima ...
:: Molim za procenu cele konfiguracije ili u delovima posto sam malo van tokov :: GA MA 770 UD3 (komplet pakovanje :: Phenom II 555 (komplet pakovanje) + colermaster TX3 (komplet pakovanje :: 4 GB DDR2 800 MH :: Powercolor 5670 512MB DDR :: HDD 500GB jako malo sati rad :: Kuciste obicno belo, napajanje pristojno ali nije brendirano i dvd rezac. U kucistu 2 dodatna kulera za bolji protok vazduha :: :: Prodao bih ceo komp posto se retko koristi. Stoji kod cerke u sobi i bukvalno se upali jednom u 15 dana. Mob ne ispusta iz ruke ali je pc ne zanima ... :: :: ::
Ja takodje nisam u toku ali ako to vredi 140 ja onda treba da trazim 240 za moju konfiguraciju... a nisam se nadao da vredi preko 150 evropljana. jedino je pitanje dal to neko hoce da kupi...
Probaj sa nekih 350-400e, pa idi na dole ako ne bude islo. Vadi ga to sto je 1920x1200, sto neki ljudi bas vole.
5820k @ 4.3ghz Alphacool NexXxoS Cool Answer 360 D5 / UT Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock Asus R9 280X Dc2T 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 Samsung 840 EVO 256gb 1tb WD Black Seasonic 760w XP2 Platinum CM Storm Stryker <
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.