A da li da postujem ili ne, to cu sam odluciti... Vaspitanje mi je super, samo sto na kakav respekt naidjem takav isti odajem... Niko nista nije rekao tebi lose, a pogotovo ovom djoki smesnom, ali on voli tako da se budalise po forumu nazivajuci ljude fanbojevima, to mu je hobi... Ali ti... Niti te iko dirao, samo sam napisao zapazanje.
:: :: Bravo mixer : :: Vrlo lepo vaspitanje imas, i lep recnik. Mislim da je bolje da ne postujes vise jer zakopavas samog sebe ::
Po cemu je ovo bulja od foruma? Svuda ima par idiota koji smaraju i ne mozes kriviti komplet forum za to. Itekeko ovaj forum lepo funkcijonise i ja ne bih nista dirao ni sto se moderatora tice, ni samog interfejsa. Ako nekome treba dodatne opcije o profilu i sl. nek se uclani na Burek forum:) Admin po nekad uleti i sasvim ok radi svoj posao, neko vece filtriranje poruka nije ni potrebno, bar se vidi ko je ko i kome se ubuduce valja obracati ili jednostavno ignorisati.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: A muderator moze da brise sta oce, nek mu se omakne i moj acc da obrise, jer ovo je bulja a ne forum.. :: :: :: :: Ok, onda lepo moderator neka obrise zadnjih par postova posto guse temu bezveze.
Prodavam :) HDD 320GB WD sve ok u hd tunes 3.5inca HDD 160GB WD sve ok u hd tunes samo sto je zamenjen vecim iz Dell Studia je znaci 2.5 inca 2x512 DDR1 - 400mhz Corsair u garanciji jos 4 godine ne znam gde je papir a i imtel zatvorili... u pitanju je kit pakovanje imam kutiju sve.... RasberryPi kuciste kome treba 2 sam narucio pa mi jedno visak crno lepo ima i bartona 2500+ na poluzivoj ploci.... nekad se ploca probudi nekad ne u asus k600 valjda neko sranje... ima sata mada opet kazem ne radi ploca cpu sljaka.... fsb 333mhz i 512kesa sve na email....
aco jel ovo oni sto dobijes osip kad ih stavis na kozu :D
:: Mali parfemi u obliku olovke. Preko 150 muskih i 150 zenskih parfema :: Cena: 250din/ko :: Kontakt: Mai :: :: Evo o cemu se radi: http://goo.gl/Bt1P :: ::
to svakako.. povlacim ono sto sam rekao, cene su realisticki postavljene, sem kulera(po meni) koji bih ja mozda i uzeo za 70.. jos bolje bez fanova za 6.5k.. jer fanovi su modifikovani, rasklapani itd., svidjala mi se fabricka boja a ovo mi je malo ..bljak, plus cena je kao iz prodavnice pa i nesto skuplje, trebalo bi bar malo da se skine posto je polovan, bar 10 evrica @Milance, ako ne budes imao ponuda za kuHler, javi se ako ti bude odgovaralo ovo sto sam napisao.. mada verujem da ce taj kuler da ode i za te pare brzo:)
:: pa jbg, svi bi da vrhunske komponente kupe jeftino, ali teze to ide: :: :: :: Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod.. :: :: :: cene su ti do yay :: :: :: :: :: :: :: Jedino on nije na prodaju : :: :: :: :: :: :: Asus Maximus Extreme-Z :: :: :: Intel ® Core™ i7-2700K Silver Arrow SB- :: :: :: Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5 :: :: :: ASUS GTX 580 DC I :: :: :: SSD Crucial M4 128g :: :: :: Seasonic X-Series 660 :: :: :: Fractal design Arc Midi :: :: :: Dell U2312H :: :: :: :: :: ::
thermaltake 6000bws armor+ staro godinu dana , ima sitne tragove koristenja . Ako ima neko manje ili slicno za zamenu tu sam ili da ponudi neku realnu cenu .
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.