A sta ti si se nasao uvredjenim sto sam pitao da li je karta sa Limunda?
Vidis da si sam poceo da tripujes u svojoj glavi.
Nisam ja tebe vredjao, ja sam lepo pitao, a posto ti tako drsko i nekulturno odgovaras, pritom nazivas nekoga `debilom`, to pokazuje kakav si, naravno ja sam izneo svoje argumente.
Ma bravo, da nisi bog? I otkud ti znash ko ovde pomaze ljudima a ko ne, da ne pratis mozda svakog clana posebno?
E da ti znash sta je sramota. Ti si gadno skrenuo koliko vidim, niko te nije tretirao kao djubre, postavljeno je veoma direktno pitanje, i mogle je sve da se zavrsi kratkim odgovorom.
Reko sam da ne zelim uopste da kupujem bilo sta od takvih likova koji gledaju da zarade neke sitne pare. I gde me briga koliko ti prodajes stvari godisnje, nisi bitan.
Ahahah, da neces mozda da me tuzis? Izrazavas se jadno.
:: :: http://goo.gl/e4xzx :: :: Ne pada mi napamet da se prema takvima kulturno izrazavam :: :: Nauci da ne vredjas i sumnjicis dugogodisnje clanove koji nisu nikad nista drugo radili sem pomagali ljudima ukljucujuci i tebe, za razliku od tebe koji dolazis samo da trazis pomoc i vredjas onoga ko ti pomaze :: :: Karta je kupljena u decembru u Emiju, i tada sam kupon za BF4 koji je dosao uz nju prodao kolegi ixtro. :: Hteo sam da je prodam jer sam bio u prilici da uzmem nesto drugo. Hvala sto si mi upropastio priliku :: Cena je pre dva dana bila u redu jer tada nova 270x mogla da se uzme za 135e. :: :: Ako hoces da me pitas nesto mozes to da uradis preko mejla a ne da me tretiras ovde kao djubre. Kako te nije sramota :: :: Ne zelis da imas posla sa preprodavcima? Pa sto npr. Soada ne pitas gde je kupio desetine stvari koje prodaje nego si nasao mene koji oglasim tri stvari godisnje a imam ovoliko postova i staza? :: I sta to uopste znaci, ovde su ionako skoro svi preprodavci. Ako ih ne volis, to je tvoja privatna stvar :: :: Na stranu sto i na Limundu imam 160 pozitivnih, pa nekada ne bi bio problem i da je tamo prodajem. Ali oni su pukli pa je to pominjanje sada stvarno uvreda. To sto gledas komponente na Limundu, to govori o tebi :: :: Eto sad, sa linka gore je valjda sve jasno, a ti sada pobi i to i ovaj racun i garanciju koju imam napismeno, i sve drugo :: :: Ili tako ili ces pobijati na sudu. Mali hudi balavac. S kim ima posla :: :: ::
Nisam sam poceo da tripujem u svojoj glavi, nego tripujem s tobom u mojoj glavi. Reci da je nesto sa L... je kao da si rekao da je sa smetista. Eto, kao sto vidimo, nije. Neces da se izvines, sad kad smo to ustanovili? Nema problema.
Zato uzvracam sa debilu, vrlo namerno i svrsishodno, primereno situaciji, i van redovnog obicaja.
I da, tuzicu te. Moram, jer znam da nisi dovoljno musko da izadjes na crtu. Zvucis kao Xendza, i ne znam zasto je vredjam.
Prvo si dobio pitanje, a posle i odgovor sa argumentima, posto se odmah pravis pametan, nazivas nekoga debilom, umesto da samo odgovoris.
Naravno da necu takvom liku.
Za ovo tuzikanje si mi smesan!! Vidis kako se tripujes. Ovo za crtu necu da komentarisem.
Mislim da je bilo sta vise suvisno, ipak je ovo tema vezana za kupoprodaju.
:: :: Nisam sam poceo da tripujem u svojoj glavi, nego tripujem s tobom u mojoj glavi. :: Reci da je nesto sa L... je kao da si rekao da je sa smetista. Eto, kao sto vidimo, nije. :: Neces da se izvines, sad kad smo to ustanovili? Nema problema :: :: Zato uzvracam sa debilu, vrlo namerno i svrsishodno, primereno situaciji, i van redovnog obicaja :: :: I da, tuzicu te. Moram, jer znam da nisi dovoljno musko da izadjes na crtu. :: Zvucis kao Xendza, i ne znam zasto je vredjam :: ::
Ja ako dobijem taj poziv ti ces da ga pojedes :) Ne budi smesan, procitace neko ovo i smejace ti se.
Evo sad mozes da me tuzis i da ti pretim, ahahahah! :: :: Pa, smej se i kad dobiješ poziv, nije problem :: :: @pajsgu :: Jel sam ja taj kolega čmar :: :: :: ::
Da si odmah objasnio zasto mi postavljas takvo pitanje, onda bi verovatno bilo drugacije.
Znaci, kaze se, `Dobar dan, postovani kolega. Primetio sam da je jedna graficka karta, slicna ovoj koju vi prodajete, skorije bila prodata na jednom aukcijskom sajtu. Da li je mozda rec o istoj karti, u kom slucaju me ne bi zanimala, s obzirom da ne volim ljude koji zarade nesto sitno, nego samo one koji zarade nesto krupno?`
E, onda bih ja lepo kazao i pokazao da nije. Ovako, posto nisam znao zbog cega sam stavljen na stub srama pominjanjem doticnog sajta, ja sam prvo pitao, a kada nisam dobio odgovor onda sam i skitao.
Dakle, problem je sto nisi obican debil, nego nepismen debil.
Jeste, da neces mozda i pismo da ti posaljem? Pitao sam lepo jel je kartica sa limunda, kazes lepo da ili ne i cao. Nemam ja vremena da visim ovde kao ti.
Vidi se ovde ko je debil. Vredjas bespotrebno.
Bas mi je zao sto si stavljen na stub srama, ahahah. Ovo je forum decko, osvesti se.
I daj tuzi me vec jednom, da se manem tvojih glupih postov-a, da bi ti na kraju dokazao da si nevin. :: :: Formulacija misli je cudo :: :: Da si odmah objasnio zasto mi postavljas takvo pitanje, onda bi verovatno bilo drugacije :: :: Znaci, kaze se, `Dobar dan, postovani kolega. Primetio sam da je jedna graficka karta, slicna ovoj koju vi prodajete, skorije bila prodata na jednom aukcijskom sajtu. Da li je mozda rec o istoj karti, u kom slucaju me ne bi zanimala, s obzirom da ne volim ljude koji zarade nesto sitno, nego samo one koji zarade nesto krupno. :: :: E, onda bih ja lepo kazao i pokazao da nije. Ovako, posto nisam znao zbog cega sam stavljen na stub srama pominjanjem doticnog sajta, ja sam prvo pitao, a kada nisam dobio odgovor onda sam i skitao :: :: Dakle, problem je sto nisi obican debil, nego nepismen debil :: :: :: ::
Ja se izvinjavam, ja sam samo postavio oglas, a on je poceo sa spamom. Da je lepo objasnio sta hoce, bilo ovde ili preko mejla, ne bi doslo do ovoga. Al, sta cu... kad te neko napadne, moras da se branis.
Pogledajte samo link koji je dao. R9 270, prakticno nova, sa sve BF4, otisla samo za 11.000! Znaci, ljudi su toliko izgubili poverenje u njih. I sad, kad me neko poveze s tim...
Naravno, inace nemam nista protiv kupoprodaje, pa to je jedna od osnovnih grana ekonomije.
Prekidam, morao sam da odreagujem. Stavljajte oglase s nadom da ih neko nece obezvrediti u startu. Srecno.
A tebe mali cu da zapamtim ko si i kakav si. Ne mogu da te tuzim, istina je, nema zakona protiv limunolincovanja, mada bi trebalo. I ne smes da izadjes na crtu.
je nebitno dal je karta sa limnuda ili ne 99% da je rudarila. Bilo grafika ATi ili nvidija i bez rudarenja jedva moze da izdrzi da radi do isteka grancije. A tek sa rudarenjem uzas. Nije u pitanju da su karte lose vec koliko su cedjenje.
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 MSI 6850 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati
Nije ni cudo sto izgleda kao nova, kao da je upravo izasla iz pecnice. Prosto mirise na novo!
P.S.
Salim se malo, da ne shvati @alrad pogresno, inace covek nije preprodavac. To zna svako ko je duze vreme na PCB. U ostalom i da jeste, kakvu to razliku pravi ako je covek fer i korektan? Bzvz se vredjate i prepucavate.
Caos, to sto se kolegi Alradu niko ne javlja za karticu nema veze sa limundom, vec je trenutno stanje na trzistu takvo, a evo ga i leto, pa ce prodaja biti jos gora. Ima ih dosta na oglasima, i svi cekaju najpovoljniju ponudu i to je to.
2. P530. Procesor Intel Core Duo T2600 2.17GHz Chipset Intel 945GM RAM 3GB HDD 120GB Grafika Intel media accelerator 950 Opticki drajv 2 x USB 2.0 1 x LAN 1 x VGA 1 x R11 WiFi
3. HP Compaq nx7400. Procesor: Intel Celeron M 430 1.73GHz RAM: 2,25 GB Grafika: Intel 945, rezolucija 1280x800 Hard disk: 60 GB Ekran: 15.6` Optički drajv, 3 x USB 2.0, LAN, modem, WiFi, headset ulaz.
Na njemu je instaliran Windows 8.
Postoje sitni tragovi korišćenja. Baterija traje oko sat vremena.
Upravo tako. Sto se tice prodaje sve ide slabo, ili je do leta ili smo totalno pukli :(
:: Caos :: to sto se kolegi Alradu niko ne javlja za karticu nema veze sa limundom, vec je trenutno stanje na trzistu takvo, a evo ga i leto, pa ce prodaja biti jos gora :: Ima ih dosta na oglasima, i svi cekaju najpovoljniju ponudu i to je to :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat :: ::
Ploca: Msi z77a-g43 LGA 1155. Garancija do 03.04.2105. Procesor: i5 2500k Garancija jos 8 meseci. Graficka karta: Sapphire 6870 dual x Garancija jos 8 meseci. Napajanje: Lc power 600-12h 600w Staro mesec dana, garancija dve godine. Mobilni: Huawei u8500 mts, ocuvan kao nov. U garanciji do septembar.
Moguce su zamene za: ssd, monitor ili graficku. (gtx660, 660ti, 760, r9 270x, 7870, 7950, itd itd.)
Mozda ste u pravu da prodaja ide slabo, ali to u ovom slucju nije poenta. O cemu se zapravo radi?
Prvo sam pomislio da aludira da prodajem nesto neispravno pa sam zato popizdeo. Mozda malo neopravdano, jer ipak svako ima pravo da sumnja.
Medjutim, posle sam shvatio sta je u stvari u pitanju i popizdeo jos vise, jer stvar je u cistom bezobrazluku.
Naime, on nije pitao da li je karta s Limunda zbog ispravnosti, nego kao nece da mu je neko posle proda skuplje. Znaci, hteo bi da neko da snosi ogroman rizik kupovine tamo, a onda ovde proda njemu za iste pare, ili po mogucnosti jos manje. I jos se ljuti sto mu ne uspeva taj genijalni plan, i baca ljagu na neciji oglas. Pa koliko jadno je to? Ne moze to tako.
Nadam se da taj film neces ni gledati. Idi tamo i licitiraj, ponudi koliko treba bez da budes cicija, pobedi na aukciji, strepi da li ce da ti stigne pecena cigla... Ili negde drugde plati vise.
Taj sto je kupio treba da dobije Gvozdeni krst za hrabrost, i takvima kao sto si ti treba da proda bar DUPLO skuplje.
Toliko.
p.s. Moja karta vise nije na prodaju, proso voz da je menjam.
Pa eto i toga... osecam da neki nisu vredni dokaza, inace bih i sam stavio ovo. Ali, u svakom slucaju, hvala djodjo, veoma lepo od tebe.
Inace, opste je poznato da su Spartanci svoje najhrabrije ratnike odlikovali medaljama posle bitke kod Limunda, kao i da su davali dopust od mesec dana. Ko je zeleo, mogao je cak i u penziju, uz malo truda. Ali, Spartanci, koji behu neustrasivi, sa prezirom su gledali na tu mogucnost, i dalje hrabro nastavljavsi ratnicko bitisanje. Otuda su cuvene bitke za Kupindo, mars na KP, i boj na Halo oglasima.
Broj postavljenih tema: 60491. Broj poslatih odgovora: 648482. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.