Na prodaju iPhone5 16gb, zaključan za Švedsku mrežu Hutchinson, ali radi bez ikakvih problema sa Xsim nano 419 na ios 7.0.4. Ugovor ističe krajem septembra, tako da nakon toga može das eotključa u simfree. Urađen je JB i sređena je identifikacija poziva.
Od opreme ide usb kabal, slušalice, 4 maske i macro lens dodatak za kameru. Adapter za struju sam zaboravio na letovanju...
Telefon sam uzeo u stanju kakav je na slikama i odmah je stavljena mat folija napred i pozadi. Ekran je super očuvan, jedina oštećenja su na bočnim stranama.
Cena: 250e nije fixno Kontakt: Mail
Poželjno lično preuzimanje u Kraljevu, može slanje na Vašu odgovornost.
Kao sto naslov kaze zainteresovan sam za kupovinu ove CM kutije !!!
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Nemoj da se ljutis ali za to ti niko nece dati ni 30E...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: :: Nova i zadnja cena ispod koje stvarno ne vredi ici 900 :: ::
Samo da ti se zahvalim, lepo od tebe sto si se setio mog prijatelja. Postujem.
Pozdrav.
:: Nemoj da se ljutis ali za to ti niko nece dati ni 30E.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: :: :: Nova i zadnja cena ispod koje stvarno ne vredi ici 900 :: :: :: ::
:: Samo da ti se zahvalim, lepo od tebe sto si se setio mog prijatelja. Postujem :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: Nemoj da se ljutis ali za to ti niko nece dati ni 30E.. :: :: :: :: Citat: :: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: :: :: :: :: :: Nova i zadnja cena ispod koje stvarno ne vredi ici 900 :: :: :: :: :: ::
Pozdrav svima. Na prodaju moje komonente, FX 6300 star tri meseca i ploca Gigabyte 990XA-UD3 (moram da vidim kad sam je kupio, mislim da ima godinu dana). Sve kompletno, kutija, garancije, racuni.. Dajte ponude SMS-om: 069/526-87-35
P.S. Ako cete nuditi po 6000-8000 din., bolje ne trosite ni vreme ni poruke.
CM HAF 932+Seasonic SS-750 W AMD FX 6300@4GHz+Xigmatek Balder1283 GA-990XA-UD3 Crucial 2x4 GB DDR3 Ballistix LED Seagate 1TB+Samsung 2 TB F4 ASUS ATI 7950 3GB DDR5 ASUS Xonar STX Dell U2412M Logitech G105+MX518
1. Asus Crosshair V Formula, Am3+ ploca, ROG. Originalno pakovanje, fiskalni racun, pisana garancija u monitor-u do kraja godine! 100e
2. Cooler Master Silent Pro Gold 1000w! Originalno pakovanje, jedno od najjačih napajanja na tržištu, fiskalni račun, garancija do 7.11.2017 u duokomu. 130e
3. Cooler Master Stacker 935 iz najnovije serije kućišta. Novo, neotpakovano, nekorišćeno, garancija 2 godine. cena 100e
4. LC-POWER LC6650GP3 V2.3, vrhunsko napajanje, radi perfektno! 6 meseci staro, nikad otvarano, nikad popravljano, radilo svega mesec dana. Kupljeno ovde preko berze, novo, dobijeno na nagradnoj igri digital časopisa. cena 25e
5. MSI 4650 1G, 100% ispravna, nikad popravljana, izuzetno hladna karta! cena 20e
:: Na prodaju iPhone5 16gb, zaključan za Švedsku mrežu Hutchinson, ali radi bez ikakvih problema sa Xsim nano 419 na ios 7.0.4. Ugovor ističe krajem septembra, tako da nakon toga može das eotključa u simfree. Urađen je JB i sređena je identifikacija poziva :: :: Od opreme ide usb kabal, slušalice, 4 maske i macro lens dodatak za kameru. Adapter za struju sam zaboravio na letovanju.. :: :: Telefon sam uzeo u stanju kakav je na slikama i odmah je stavljena mat folija napred i pozadi. Ekran je super očuvan, jedina oštećenja su na bočnim stranama :: :: Cena: 250e nije fixn :: Kontakt: Mai :: :: Poželjno lično preuzimanje u Kraljevu, može slanje na Vašu odgovornost. :: :: ::
Nema ljutnje naravno... pa iskren da budem isao sam redom i dosao do nekih 9000 .. ne znam kako drugacije da sracunam vrednost racunara.. jel moguce da niko ne bi dao ni 30 evra za to?
:: Nemoj da se ljutis ali za to ti niko nece dati ni 30E.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: :: :: Nova i zadnja cena ispod koje stvarno ne vredi ici 900 :: :: :: ::
Ako ti nesto znaci, ja bih dao 30eu (u inat Abneru.)
:: :: Nema ljutnje naravno... pa iskren da budem isao sam redom i dosao do nekih 9000 .. ne znam kako drugacije da sracunam vrednost racunara.. jel moguce da niko ne bi dao ni 30 evra za to :: :: :: Nemoj da se ljutis ali za to ti niko nece dati ni 30E.. :: :: :: :: Citat: :: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: :: :: :: :: :: Nova i zadnja cena ispod koje stvarno ne vredi ici 900 :: :: :: :: :: ::
Ovo su ti cifre koje mozes da trazis ( izvinjavam se Markovicu ako je hteo da kupi )
Athlon - 2000 ako je makar 4400+, ako je jaci 2500RSD GF 9500, zavisi koja, ali oko 2000 neka bude 1GB DDR2 - 800-1000 u zavisnosti od brzine 160GB oko 1500 ako je bez BS.
*Cene su izrazene u dinarima, PDV uracunat.
Izadje oko 55E, a ako dajes u kompletu 50 je ok. Za clana PCB 45, a bas dobrog clana, poput Markovica ili onog geja, kako se zvase...Dextera, neka bude 40. :)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
@gilopile u pitanju je AMD Athlon 64 x2 Dual Core 4000+ 2.11 Ghz
Evo dacu cene sve po komponentama i opet skoro dobio 9000 :), dole navedeno sve ukupno izadje 8800 i za clanove PCB 8500, jel ok?:
1. ) Ploča: MSI K9N Neo V3 - 2500 RSD samo napomena.. za nju mi daju 3000 u servisu ali sta cu sa ostalim komponentama ako je prodam... ali ovde je prodajem za 500 dinara manje...
5. ) Hard disk Hitachi 160Gb Sata model HDS721616PLA380 - 1500 RSD
Ostalo sve ukupno za 1000 RSD: 6. ) Napajanje: Blueberry HP 400S 7. ) DVD-RW: Pioneer DVR-112D ata 8. ) Kućište: Blueberry CN 863-BK 9. ) Tastatura: Genius K640 10. ) Mis: A4tech OP 620-D
Ali radio bi i zamenu uz moguću moju ili vašu doplatu. . i5 četvrte generacije, SSD Samsung EVO, 8Gb DDR3 CL9 1600Mhz, grafika ali samo koja ima DDR5 memoriju, ploča Gygabit ili Asus koja podržava LGA1150 soket, da ima interni USB 3.0 i da podrzava 32Gb DDR3 memorije, kućište koje ima USB 3.0 i napajanje od 600W. ..
@SOad ja sam zainteresovan za ovo napajanje LC-POWER LC6650GP3 V2.3 .. kupio bih ga odma :) kazite mi samo.. sad kad uzmem to napajanje stajace mi jedno mesec dva i nece se upotrebljavati to nista ne smeta.. tako :)? verovatno je pitanje glupo ali cisto samo pitam :) .. i napajanje se kupuje za konfiguraciju koja ce imatii procesor i5, 8Gb rama, neku najjeftiniju grafiku sa 1Gb DDR5, SSD od 120 GB Samsung.. to napajanje je mislim i vise neko dovoljno zar ne?
Grafiku sa 1GB RAM-a? To ti je kolega slabo za današnje standarde, posebno ako planiraš da se igraš. Bez 2GB ništa. Pošto pretpostavljam da kupuješ novu grafičku, nemoj da se zezneš pa da u startu budeš u zaostatku.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
Broj postavljenih tema: 60448. Broj poslatih odgovora: 647871. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.