@nisavici hvala na savetu.. evo stavio sam i cene po komponentama ovde pa ako je neko zainteresovan...
1. ) Ploča: MSI K9N Neo V3 - 2500 RSD samo napomena.. za nju mi daju 3000 u servisu ali sta cu sa ostalim komponentama ako je prodam... ali ovde je prodajem za 500 dinara manje...
5. ) Hard disk Hitachi 160Gb Sata model HDS721616PLA380 - 1500 RSD
Ostalo sve ukupno za 1000 RSD: 6. ) Napajanje: Blueberry HP 400S 7. ) DVD-RW: Pioneer DVR-112D ata 8. ) Kućište: Blueberry CN 863-BK 9. ) Tastatura: Genius K640 10. ) Mis: A4tech OP 620-D
Ali radio bi i zamenu uz moguću moju ili vašu doplatu. . i5 četvrte generacije, SSD Samsung EVO, 8Gb DDR3 CL9 1600Mhz, grafika ali samo koja ima DDR5 memoriju, ploča Gygabit ili Asus koja podržava LGA1150 soket, da ima interni USB 3.0 i da podrzava 32Gb DDR3 memorije, kućište koje ima USB 3.0 i napajanje od 600W. ..
@SOad ja bi onda uzeo napajanje.. LC-POWER LC6650GP3 V2.3
@DmasteRNo1 grafika se uzima iskljucivo za rad .. ali nije neki preterano zahtevan posao... radi se sa Photoshop-om ali nista narocito..
ako je neko zainteresovan prodajem 1520 Lumiu crna 32gb silikon folija na displeju, stize mi i bezicni punjac... ali navikao sam na ios nekao, aplikacije sve ima to nisam imao problema, baterija bruka..kao nov nema ogrebotinu.. zainteresovani na email kontakt
Svejedno, da li ćeš je koristiti za rad ili igranje. Nikad ne znaš da li će ti zatrebati RAM-a, a cena između verzija sa 1 i 2 GB sigurno nije neka velika (ako je uopšte i ima).
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
Ortak prodaje Lenovo Z580 kupljen dve godine u Majamiju (bio na brodu) mora da proveri samo do kada ima internacionalnu garanciju, ne bi ga prodavao ispod 500 evra (moze i neka zamena za neki desktop), za clanove pc berze moze i neki dogovor
1. ) Ploča: MSI K9N Neo V3 2. ) Procesor: AMD Athlon 64 x2 Dual Core 4000+ 2.11 Ghz 3. ) Grafička: Gainward GF9500 GT 512 Mb DDR2 128Bit 4. ) Memorija 1 x 1Gb DDR2 800 Dimm Transcend 5. ) Hard disk Hitachi 160Gb Sata model HDS721616PLA380 6. ) Napajanje: Blueberry HP 400S 7. ) DVD-RW: Pioneer DVR-112D ata 8. ) Kućište: Blueberry CN 863-BK 9. ) Tastatura: Genius K640 10. ) Mis: A4tech OP 620-D
Ali radio bi i zamenu uz moguću moju ili vašu doplatu. . i5 četvrte generacije, SSD Samsung EVO, 8Gb DDR3 CL9 1600Mhz, grafika ali samo koja ima DDR5 memoriju, ploča Gygabit ili Asus koja podržava LGA1150 soket, da ima interni USB 3.0 i da podrzava 32Gb DDR3 memorije, kućište koje ima USB 3.0 i napajanje od 600W.
Cooler Master HAF932 full tower Odlicno ocuvano kuciste. Par sitnih tragova koriscenje. Ide u full original pakovanju sa svim original ventilatorima i kutijom. Cena je 7500 din. Licno preuzimanje samo. Bez sms.
Za one koji razmisljaju o kupovini istog: Vecu kantu od kucista nisam video, svi ga toliko hvale a `PLEK` ko limenka za pivo a ne kuciste od 90E...
CM tog cenovnog ranga je bolja solucija...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Kao sto naslov kaze zainteresovan sam za kupovinu ove CM kutije !! :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: ::
Naravno da nije, lupa gluposti abner, ocigledno nema mnogo veze sa kucistima. Za taj novac kuciste je vrhunsko, tesko skoro 20kg, stranice su mu teske, daleko od toga da je lim, ovo je prvi put da neko ovako odvali za ovo kuciste, ja sam imao R4, sad imam XL. Bas su ga odradili kvalitetno, ne znam o cemu ti abneru pricas, ako si imao Chieftec, nije bas takav tenk, ali blizu je. Uostalom, ni jedno kuciste nije kao Chieftec(Steel).
Lim su NZXT, Zalman cija danas kucista ne lice ni na sta, i ostala boranija.
:: Nije valjda baš toliko loše! :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V :: :: ::
Lim se uvija gde stigne, gornja stranica je malo izbusena pa je iz kutije ulegnuta kao da ga pritiska nevidljiva sila... Kad krenes da utaknes 24pin kabel u plocu cela stranica na koju je nasrafljena ploca se ulegne ko da su je udarili Ramom za srednjevekovne zamkove... ode stranica sa sve plocom... ono vrati se nazad ali da je trebalo malo jace pritisnuti ode elastoplasticna osobina tog dela u zonu kad prestaju elastoplasticna svojstva... TZV skrivanje kablova, namuci me skroz imam Corsair CX750W (nazalost nije modulrano) napajanje sa tust i tma kablova koje sam jedva posakrivao, kao provetrenost moze da bude do jaja ali nije jer moras da dokupis cincilatore (OKet reseno ubacen jedan 140mm)... lagano potrosih bar dva sata vise nego sto sam planirao...
Po meni ovo je nedopustivo za ovaj cenovni rang kucista...
Sta konkretno valja u ovom R4?
Sistem kacenja diskova ali to imaju i daleko jeftinija kucista... Mogucnost kacenja velikog 240mm+ vodenog hladjenja na gornju (po meni jadnu) stranicu kucista... Skoro srafles dizajn...
I to je to...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Naravno da nije, lupa gluposti abner, ocigledno nema mnogo veze sa kucistima. :: Za taj novac kuciste je vrhunsko, tesko skoro 20kg, stranice su mu teske, daleko od toga da je lim, ovo je prvi put da neko ovako odvali za ovo kuciste, ja sam imao R4, sad imam XL. Bas su ga odradili kvalitetno, ne znam o cemu ti abneru pricas, ako si imao Chieftec, nije bas takav tenk, ali blizu je. Uostalom, ni jedno kuciste nije kao Chieftec(Steel) :: :: Lim su NZXT, Zalman cija danas kucista ne lice ni na sta, i ostala boranija :: :: :: :: Nije valjda baš toliko loše! :: :: :: :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V :: :: :: :: :: ::
Onda ti se izvinjavam ako je tako, to je stvarno nedopustivo da se desava. Ali fora je sto ja to apsolutno nisam doziveo na tom kucistu, ni na R4, a pogotovu ne na XL! Nije mi jasno, materijal je cvrst, ne mrda.. ko zna, mozda su poceli da uvoze neke losije serije Kacenja za diskove nema ni jedno kuciste sa metalnim fiokama kao ovo, to mi se najvise i svidja.
:: Daleko od toga da ja lupam.. :: :: Lim se uvija gde stigne, gornja stranica je malo izbusena pa je iz kutije ulegnuta kao da ga pritiska nevidljiva sila.. :: Kad krenes da utaknes 24pin kabel u plocu cela stranica na koju je nasrafljena ploca se ulegne ko da su je udarili Ramom za srednjevekovne zamkove... ode stranica sa sve plocom... ono vrati se nazad ali da je trebalo malo jace pritisnuti ode elastoplasticna osobina tog dela u zonu kad prestaju elastoplasticna svojstva.. :: TZV skrivanje kablova, namuci me skroz imam Corsair CX750W (nazalost nije modulrano) napajanje sa tust i tma kablova koje sam jedva posakrivao, kao provetrenost moze da bude do jaja ali nije jer moras da dokupis cincilatore (OKet reseno ubacen jedan 140mm)... lagano potrosih bar dva sata vise nego sto sam planirao.. :: :: Po meni ovo je nedopustivo za ovaj cenovni rang kucista.. :: :: Sta konkretno valja u ovom R4 :: :: Sistem kacenja diskova ali to imaju i daleko jeftinija kucista.. :: Mogucnost kacenja velikog 240mm+ vodenog hladjenja na gornju (po meni jadnu) stranicu kucista.. :: Skoro srafles dizajn.. :: :: I to je to.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: Naravno da nije, lupa gluposti abner, ocigledno nema mnogo veze sa kucistima. :: :: Za taj novac kuciste je vrhunsko, tesko skoro 20kg, stranice su mu teske, daleko od toga da je lim, ovo je prvi put da neko ovako odvali za ovo kuciste, ja sam imao R4, sad imam XL. Bas su ga odradili kvalitetno, ne znam o cemu ti abneru pricas, ako si imao Chieftec, nije bas takav tenk, ali blizu je. Uostalom, ni jedno kuciste nije kao Chieftec(Steel) :: :: :: :: Lim su NZXT, Zalman cija danas kucista ne lice ni na sta, i ostala boranija :: :: :: :: :: :: :: Nije valjda baš toliko loše! :: :: :: :: :: :: :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Skoro su na Sikiri radili test R4 Arctic White s prozorom i isto su se žalili na uvijanje lima gornjeg dela kućišta na mestu gde se montiraju ventilatori. Bio sam spreman da kupim to kućište, ali sam se posle skenjao kada sam pročitao test i odustao. Sad sam u žešćoj dilemi. Ne kupuje mi se Ark XL, iako je trenutni best baj, jer mi ne treba još jedan ful tauer (mada imam osećaj da ću se na kraju odlučiti baš za njega). `Oću nešto malo kompaktnije, a opet dovoljno veliko za ovu budžu od ASUS-a bez uklanjanja kafeza za hardove. Gledao sam CM 690 III i Silencio 652s, ali su oba kućišta kraća za 2-3cm nego što bih voleo da budu. Tu je i Entek P100. Tako da ću morati još malo da razmišljam šta i kako.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
Menjam Sound Blaster x-fi extreme audio za neki xeon 54XX ili geil black dragon pc6400 800mhz 2x2g
061/284-33-22
samo licno preuzimanje, zvucna je kupljena pre 4.godine u atomu na nbgd, zvucna je ispravna i izvadjena je in konfe koja je prodata , garanciju nemam ali ni ja ne trazim garanciju na ovo sto trazim.
Zbog problema sa plocom iz potpisa ( riknula zvucna karta ), planiram da u zamenu uzmem neku novu, Z97 socket, pa mi treba i procesor za taj socket, pa je ovaj na prodaju (3570k). Mazen, pazen i hladan, odlicnog OC potencijala, u garanciji do 02.01.2016.. ponude na SMS, zbog posla... Pozdrav. 064/25-35-255
To je zato sto nisi dovoljno jak :) Vidis Igore kako izgled nekada moze da zavara jel da(tvoja davna konstatacija)? Znas li ti kada ja montiram plocu na ovaj moj ubogi 932a, pa celo kuciste uvijam kao foliju od aluminijuma, bukvalno sve sto je naveo abner... Teretana je jedno, a dzakovi cementa i gradjevina je drugo... ahahhahaah .)
:: Onda ti se izvinjavam ako je tako, to je stvarno nedopustivo da se desava. Ali fora je sto ja to apsolutno nisam doziveo na tom kucistu, ni na R4, a pogotovu ne na XL! Nije mi jasno, materijal je cvrst, ne mrda.. ko zna, mozda su poceli da uvoze neke losije serij :: Kacenja za diskove nema ni jedno kuciste sa metalnim fiokama kao ovo, to mi se najvise i svidja ::
Fx8350 + ga 990xa ud3( rev 3.0) + cooler master cm 690
13.08.2014. 18:52
status: user broj poruka: 1118
Menjam Fx8350 + ga 990xa ud3 + Cooler master cm 690 za neki intel komplet. Procesor I kuciste nemaju garancije, processor ide bez kulera. Ploca je star 2,5 meseca, i ima garanciju od tri godine. Menjam za neki i5, i7 komplet.
Htc desire 310, radi na sve mreze, star mesec dana, full pakovanje sa garancijom.
hehe, pa da, donekle si u pravu, neko ko ima 40kg sa krevetom bez obzira na svoju krhkost moze da nema osecaj i da sve radi kao buzdovan, a neko sa 90+ moze da bude hirurg
:: To je zato sto nisi dovoljno jak :) Vidis Igore kako izgled nekada moze da zavara jel da(tvoja davna konstatacija)? Znas li ti kada ja montiram plocu na ovaj moj ubogi 932a, pa celo kuciste uvijam kao foliju od aluminijuma, bukvalno sve sto je naveo abner... Teretana je jedno, a dzakovi cementa i gradjevina je drugo... ahahhahaah . :: :: :: :: Onda ti se izvinjavam ako je tako, to je stvarno nedopustivo da se desava. Ali fora je sto ja to apsolutno nisam doziveo na tom kucistu, ni na R4, a pogotovu ne na XL! Nije mi jasno, materijal je cvrst, ne mrda.. ko zna, mozda su poceli da uvoze neke losije serij :: :: Kacenja za diskove nema ni jedno kuciste sa metalnim fiokama kao ovo, to mi se najvise i svidja :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60448. Broj poslatih odgovora: 647871. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.