Kupio bih graficku tipa ati 7850 ili 6950 ili gtx 560 ti. Ali da imaju garanciju i da nisu reparirane. Puni oglasi repariranih ne moze da se nadje nista.
Ako neko ima graficku na prodaju do 5000 dinara tipa 5770 ili neku malo slabiju kupio bih(ne odmah ali uskoro), nije bitna garancija, samo da su ispravna oba prikljucka za monitore.....
Treba mi kao privremeno resenje dok ovu izservisiraju posto joj ne radi jedan prikljucak za monitor.....
Ipad 3 32gb 3G bez kutije(nov,neogreben,boja siva) za koznom futrolom cena 490evra
Ipad saljem iz inostranstva preko poste,busa,prijatelja itd.Prodaja iskljucivo ozbiljnim kupcima(Clanovima) i za ispravnost uredjaja garantujem. Sto se tice cene i placanja moguc dogovor.
Imam na prodaju novu novcatu, NEOTPAKOVANU, i NE repariranu 6870, sa garancijom i fiskalnim od 2. godine u EMMI. Ni celofan nije skinut. Trazim 12000, a za kolege clanove 11500. Mislim da je fer s moje strane. Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
SAMO ZA BERZASE 11000 DINARA. Juce sam je otpakovao, probao, odlicno radi i apsolutno je necujna. nije referentna. Dakle emmi garancija dve godine, nije reparirana. Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: Imam na prodaju novu novcatu, NEOTPAKOVANU, i NE repariranu 6870, sa garancijom i fiskalnim od 2. godine u EMMI. Ni celofan nije skinut. Trazim 12000, a za kolege clanove 11500. Mislim da je fer s moje strane :: Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod.. :: ::
jesam, imam oglas i tamo, ali samo neke zamene nude. niko da kaze evo kesha:) Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: To je stvarno dzabe cena za novu kartu.. :: Jel si probao na Benchu da je prodas :: Ovde je slaba vajda od prodaje.. ::
@Djole U kriticno vreme si odlucio da prodajes kartu. O tome si trebao da razmisljas dosta ranije jer evo sad se jos malo blizi i nova serija ,ljudi cekajau strpljivo i mudro nadajuci se da ce cene jos malo da padnu.. Ne znam da li ste primetili ali nije bilo Novogodisnjeg popusta!Cene su i dalje ostale iste..
Tesko ces se otresti te karte ..`Ajde javicu ti ako budem uskoro sklapao jednu konfiguraciju da vidim da je utopim.Sad imam par nekih u opticaju..Mislim ako do tad ne prodas ..
Sad idu graficke od 3k do 5k ili ovi noviji modeli srednje vise/vise klase ..
P.S.Vec znam sta je u malim mozgovima amd trolova..Hoce Djolu da pomogne samo zato sto hoce da predje na nV hahahahaah.Morao sam da napisem,bilo je jace od mene..Smesni su mi..
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.