Uzeo bih neku 1155 plocu, bitno mi je da ima 4 slota za memoriju i da podrzava 32gb ram-a. Moze B75 ili Z77 nije bitno, bitno je da je ispravna. Nije mi hitno, uzeo bih pocetkom januara. Ako ima neko nesto slicno neka mi sibne na mail ponudu. Hvala
`Never argue with idiots. They`ll drag you down to their level and beat you with experience.`
:: Star 2 godine u besprekornom stanju, jos uvek ima foliju na stubu/postolju :: Originalna ambalaza, nema mrtvih pixela. U garanciji jos godinu dana :: :: Cena 130
1. P4 komp bez hdd-a [Intel 2.66GHz, 1gb ddr [2x256,1x512], ati9600, Creative zvučna, kinesko napajanje i kućište] - Ponude
2. Monitor Samsung 2220LM, bez mrtvih piksela, veoma dobro stanje.- 60e ili zamena za bolji [22-24, DVI ili HDMI ulaz...]
3. Kamere za video nadzor Visiontech Vision VD101S - veoma dobro stanje, korišćene, 4 komada - 100e
Altos Suprimo Predator i5 konfiguracija, kupljena ove godine u pc practicu, nalepnica nije dirana, garancija je 2 godine na celu konfiguraciju, sve radi perfektno!
:: :: :: Star 2 godine u besprekornom stanju, jos uvek ima foliju na stubu/postolju :: Originalna ambalaza, nema mrtvih pixela. U garanciji jos godinu dana :: :: Cena 130 :: ::
3. Cooler Master Eisberg 240L Prestig, korišćeno par meseci, kao novo, fiskalni račun, pisana garancija iz radnje u Beogradu. cena 100e
4. Kingston Hyper X Fury 1866mhz 8gb(2x4), 10g garancije. cena 69e
5. Powercolor r9 270X PCX+ 2gb, nikad rudarila, iz Altos Supreme Predator konfiguracije, bulk pakovanje, perfektna! cena 100e
6. Thermaltake Versa II - kompaktno kućište, iz Altos Supreme Predator konfiguracije. cena 20e
7. Raidmax 600w RX-600AF 600W, radi perfektno, iz Altos Supreme Predador konfiguracije. cena 30e
8. Cooler Master Cosmos II - vrhunsko kućište, premium build, najskuplje kućište u CM ponudi. U ekstra stanju, kompletno pakovanje u kutiji. cena 220e
9. Intel i7 4790 Haswell Devils Canyon, originalno pakovanje, staro par meseci samo, garancija 3 godine HU. + Asus z87 A, originalno pakovanje, pisana garancija iz radnje u Beogradu još oko 2.5 godine. cena 350e
zamene su moguće za novije računarske komponente. Beograd 060 166 40 20
Prodao bih licno moj procesor, plocu i grafu.. U pitanju je i3 3220 sa garancijom jos godinu dana, ide bez qler-a.. Ploca je ASRock B75 Pro3m izasla je iz garancije pre nedelju dana Grafa je Sapphire Radeon HD7850 1gb dual-X sa garancijom jos sest meseci
Sve zajedno 180e, cpu i mb za 100e prednost zajedno, odvojeno moze ako se nadju kupci za obe komponente..
:: Recom kuciste + napajanje pre par dana, a i Logitech S510 remote je otisao novom vlasniku :: :: Danas sam kupio napajanje tako da ni to vise nije aktuelna kupovina sa moje strane :: :: Evo sad malo neke egzotike, ako nekog interesuje game controller Razer Hydra, nov novcijat, stoji, samo proban, neka se javi pa da se dogovaramo. . :: http://www.razerzone.com/gaming-controllers/razer-hydra-portal-2-bundl :: :: Da napomenem da je u pitanju controller koji nije portal 2 bundle, dakle bez igre je :: :: AMD FX-8350 + Noctua NH-D1 :: MSI 990FXA-GD8 :: Kingston 16GB 1600MHz Hyper Gre :: MSI GTX780 Lightnin :: Dell U2412M + LG D2343 3 :: SSD Samsung 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: Creative X-Fi Titanium :: ::
Продајем: -LEADTEK WinFast PxTV1200 тв картицу, да напоменем да је картица PCI Express x1 и да је у фабричком паковању и фабричком стању, -меморију Kingston 1GB 800MHz DDR2, модел је HyperX KHX6400D2/1G. Све је потпуно исправно, као ново. Понудите неку реалну цену па ћемо се лако договорити. Шаљем бесплатно за свако веће место у Србији. Телефон је 0641988517 а може и на мејл са берзе. Да додам, другар продаје графичку GAINWARD GeForce GTS 250, не знам да ли је верзија са 512MB или са 1GB, проверићу.
Broj postavljenih tema: 60444. Broj poslatih odgovora: 647852. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.