Na prodaju ide napajanje iz potpisa Thermaltake TR2 500W, P/N: W0094 Nikad otvarano i 100% ispravno jer jos gura moju konfu :) Ide u oglase jer stize novi TT 630W Moze i radna garancija Cena 25e
1. Intel i7 4790 Haswell Devils Canyon, originalno pakovanje, staro par meseci samo, garancija 3 godine HU. + Asus z87 A, originalno pakovanje, pisana garancija iz radnje u Beogradu do 28.11.2016 cena 315e
2. Intel 3770k, vrhunski primerak, 4.5ghz na 1.25v! Originalno pakovanje + Asus Maximus V Extreme, najskuplja i najstabilnija ploča za ekstremne overklokere! Originalno pakovanje sa svim dodacima! cena 299e
3. Gigabyte GTX 970 G1 Gaming 4GB / novo, neotpakovano, nekorisceno. Originalno pakovanje, fiskalni racun, pisana garancija 3 godine, emmi. Danas uzete kartice u emmiju. cena 349e
4. Cooler Master Cosmos II - vrhunsko kućište, premium build, najskuplje kućište u CM ponudi. U ekstra stanju, kompletno pakovanje u kutiji. cena 200e
5. Kingston HyperX 10th Anniversary 1x4gb ddr3 1600mhz. cena 30e
6. Cooler Master Eisberg 240L Prestige, korišćeno par meseci, kao novo, fiskalni račun, pisana garancija iz radnje u Beogradu do 26.08.2015-e. Bez kutije cena 100e
7. Raidmax 600w RX-600AF 600W, radi perfektno, iz Altos Supreme Predator konfiguracije. Pola godine staro. cena 30e
Kupljen na proleće, korišćen svega 3 sata. Bez ikakvih ogrebotina i oštećenja. Pisana garancija[dve godine minus šest meseci] i račun. Uz tablet ide futrola sa tastaturom.
1. Sony xperia sp. star 16 meseci, 10/10 ocuvan, crni. radi na sve mreze. sve od opreme, garancija, racun, kozna futrola, silikonska futrola. 130e 2. Huawei g600, star godinu dana lepo ocuvan, crni, radi na sve mreze. Uz telefon ide kutija, punjac, usb. crna silikonska futrola. 60e
Slusajte kakav sam oglas video Neki lik hoce da kupi GTX970 uvoznu, neotpakovanu, novu ali ako je nude ljudi po ceni koja je kod nas ili malo ispod onda da je ne nude uopste. On nije normalan. Pa sta ce neko da donese GTX970 da bi njemu prodao po ceni koja je ekstra super. Da nece mozda EVGA GTX970 FTW upakovanu u celofanu, da se popuni registracija na njegovo ime, ali da se proda 100e ispod GTX970 G1, xexexe... Ima raznih ljudi. Ili mozda hoce GTX780Ti Classified u foliji sa pecatom za 450e, 100e ispod one u nasim prodavnicama. Ima raznih ljudi. Oni su osudjeni da nemaju ili plate MSI, ASUS, GIGABYTE. Znaci taj ko donese kartu novu iz inostranstva zna se zasto je doneo za sebe da se ne pati sa ovim dzumbusom ovde, sada ce njemu da prodaje po nizoj ceni od one u nasim radnjama. Daj boze da za iste pare nadje neki bolji primerak da peva od radosti, koji nema da se kupi ovde.
Pa da ima nas razni.Posebno primecujem sortu koja grafiku koja nova kosta 350e,2 meseca staru hoce da proda za isti ili slican novac(335e,340e).A ima i onih koji prodaju za preko tih 350e sa garancijom u inostranstvu,znaci bez garancije.Na benchmarku ih je kao u kosnici.A deluje mi da si ti upravo ta sorta.
@Classy Molim te nemoj da trujes sad i ovu temu, ako imas nesto da blebeces otvori lepo svoju temu, a ne ovde gde clanovi postavljaju oglase!
BTW slazem se da ima budala koji prodaju svoje polovnjake po ceni novih u radnji, pa cak i skuplje. Imao sam skoro slucaj dok sam jurio da kupim napajanje, i lik mi za polovno, staro 6 meseci trazi skoro 20e vecu cifru od one u radnji, mislim mozes zamisliti. Uzas! Na kraju sam, naravno, otisao i lepo kupio u radnji, sa sve garancijom na 3god. .)
Savet: Uvek, ali uvek, sta god da kupujete, obavezno se informisite kolika je cena u radnji za tu robu, nikada ne uzimajte tek tako.
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD Samsung 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium
Celeron G1610 AsRock H61M-VG3 Transcend 1x2gb @1333MHz Toshiba HDD 320gb (hard je star mesec dana,sve 100%) Asus dvd-rw MS Industrial kućište i 550w napajanje
Moze i proba sa Vasim stampacem, da se uverite da ok radi sa istim.
Imajte u vidu da stampac sa ovim uredjajem nije prikazan u sistemu kao mrezni uredjaj, vec postoji mala aplikacija preko koje se svaki put konektuje na racunar sa kog se stampa. Postoji i auto-disconnect opcija, kako stampac ne bi ostao rezervisan za jedan racunar i to sve super radi - isprobano.
-MSI GTX460 Hawk_____ komplet oprema, mana otisao lezaj na jednom ventilatoru pa iritira zvuk ali kad se zatvori kuciste nije problem. Stoga cena - 45e
- iPhone 4 16GB (sim free)_____ komplet i vise od kompleta, koga zanima nek se javi na mail. Cena 140e
- Samsung Galaxy Note II (sim free)_____ ostecene lajsne, koga zanima telefon slike cu mu poslati. Osim toga, telefon je perfektan, ekran ocuvan maximalno. Cena 160e
specs: 1. Procesor intel Core2Duo E7400 2. Maticna ploca Gigabyte GA-EP43-DS3 3. HDD 250GB 4. 2GB memorije 5. Kuciste i napajanje Cooler Master u odlicnom stanju i jedno i drugo 6. DVD rezac Samsung/ Toshiba. 7. nVidia 8800GT single-slot 130eu
Milan: 060/ 3200 169
- Monitori Mackie MR8 MKII 8`, sa Athletic box stalcima, Nano Patch kontrolerom za glasnocu i Cordial kablovima sa zavrsetkom RCA konektora za zvucnu kartu. Na strani zvucnika je XLR. Cena za sve u kompletu je 500eu (moguc dogovor), a klot zvucnici su 400..
Sve ima svoju originalnu ambalazu. Garancija istekla. Naglasio bih da je sve mint. Moze mail-om na markovic.igor@gmail.com
AMD Phenom 1055T star oko 2 god MSI 760GM-P23X REV 3.0 stara oko 3 meseca, kutija garancija,(moze i sa PCI USB.3.0 kontrolerom) Exceleram 2x2GB E30101B PC3-12800 Leadtek GT430 1GB DDR3 Kuciste Codegen sa napajanjem 500W Monitor Benq DL2215 NOV u kutiji sa garancijom Asus VW222S perfektan, takoreci koa nov kontakt na 060-6999588 Zelim da prodam a ne da prodajem pa ce cene biti korektne :)
Broj postavljenih tema: 60444. Broj poslatih odgovora: 647852. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.