Ma idioti,tako su i mene kad sam kupovao/prodavao ovde na oglasima kontaktirali i nudili mi komponente koje su ovde kupili,a meni nudili za 20% vise. Ako se malo bolje proceslja forum,doticna gospoda samo koriste forum i ovu temu za preprodavanje. Verujem da su isti kontaktirali i tebe.
oni nude a vase je da ne prihvatite. Mene jedino iznerviraju idioti koji su navalentni a razgovor prelazi granice pristojnosti, pored toga sto bi da spuste cenu a to ne mogu prelaze na vredjanje, takve stavim na ignore listu (bench fprum - skupih dvojicu za ovih par godina)
imena nisu bitna, ljudi jednostavno tako zaradjuju, ako ne odgovara zaobidjes ponudu, davanjem imena samo bi prozvao nekog i bez potrebe stvaras konflikt.
:: Dajte nam imena!!! :: support normalit :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine. :: ::
Fujitsu Siemens V5535, očuvan perfektno,bez ogrebotine.Ide sa originalnim ispravljačem. CPU T2330 pentium dual core,1gb DDR2,Mirage 3 VGA,80gb Hdd,WiFi,Dvdrw i ostali priključci.Ekran 1280*800, rezerva svetla odlična.Baterija pola sata,prva njegova. nikad popravljan,otvaran itd... Normalno se koristi za net,mejl,viber,facebook itd... Win 7.
Kad je neko dosadan i pravi se pametan ioako je odbijen.Ja razumem da neko tako zaradjuje i to je ok,iskoristis situaciju koja ti se otvori glupost,ali da me pravis idiotom i pokusavas pet puta u nesto da me ubedis kao da sam pao sa kruske,i na kraju kad oteram u (znamo vec gde),pocnes da prozivas.
Djokice, valjda znas da na forumu treba samo iskljucivo kupovati od Operatera, Lorda, Patke i Soad-a, sa izuzetkom da cetvrti clan je onaj pravi a ostali su imaginarni likovi u pc svetu. :D
Salu na stranu, nemoj da se nerviras, opusti se. :D
Meni se takvi non stop javljaju, eno i benchu mi lik pretio preko poruka i pisao da sam g.o.v.n.o jer je umislio da je bog i batina pa su ga svi spustili na kraju kad sam postavio kakvu smo prepisku imali preko privatnih poruka. Svaki dan dobijam svakakve poruke, pola ljudi je nepismeno pa ne znam ni sam šta žele da pitaju. Ne kapiram samo kad krenu da prete, to mi nije jasno, šta žele da dobiju tim porukama...Samo iskulirajte takve ljude i takve poruke, gubite živce i vreme sa takvim ljudima.
Ti si lud ako si uopste i stupio u kontakt sa magicnom trojkom, provereni prevaranti brate.. Ja sam tako cuo, evo i ti sada imas dokaz o tome. Jednostavno je.
Prodajem Sapphire 7870 Dual-X GHz edition (kutija, fixalni, sitnice sto dolaze uz nju). Nije `rudarila`, iskljucivo koriscena za povremeni gaming. Garancija istekla u novembru, dajem radnu koliko treba. Cena 11.500 din. fixno. Tel: 061/1353-465
Ako nekoga bude zanimao CORSAIR H100, rade svi fanovi original, kontroler, LED diode, kuler je jednom stavljen i nije skidan, samo je pasta 2 puta menjanja. Ciscen je za Dusterom za prasinu cena ce biti 60-70e. Original pakovanje, sve folije, svi dodaci,... Nije izgreban, rebra na radiatoru nisu ostecena,..Ja ga koristim 2 god bez greske drzi 3770K na 4.5GHz. Idealan je za vlasnike X58, Sandy Bridge i Ivy Bridge, ima kacenja i za AMD Bulldozer i za 2011 tj X79 platformu tj za 2011-3. Haswellu ni bog ne moze pomoci ni sva moc custom hladjenja. Znaci nije ponuda odmah ali polako ako nekome treba. Imam racun, garanciju koja je kod nas istekla, kod CORSAIR je 5 god, znaci jos 2.5 Po meni najlepsi AIO sa dual radiatorom su ta dba H100 i H80.
Hoću ja da kupim ako je sa Gentle typ ventilatorima
:: Ako nekoga bude zanimao CORSAIR H100, rade svi fanovi original, kontroler, LED diode, kuler je jednom stavljen i nije skidan, samo je pasta 2 puta menjanja. Ciscen je za Dusterom za prasinu cena ce biti 60-70e. Original pakovanje, sve folije, svi dodaci,.. :: Nije izgreban, rebra na radiatoru nisu ostecena,..Ja ga koristim 2 god bez greske drzi 3770K na 4.5GHz. Idealan je za vlasnike X58, Sandy Bridge i Ivy Bridge, ima kacenja i za AMD Bulldozer i za 2011 tj X79 platformu tj za 2011-3. :: Haswellu ni bog ne moze pomoci ni sva moc custom hladjenja :: Znaci nije ponuda odmah ali polako ako nekome treba :: Imam racun, garanciju koja je kod nas istekla, kod CORSAIR je 5 god, znaci jos 2. :: Po meni najlepsi AIO sa dual radiatorom su ta dba H100 i H80 :: :: Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100 :: EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4G :: EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classifie :: Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster :: EVGA SuperNOVA 1200 P :: CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil :: :: ::
Sto se mene tice ja mogu umesto CORSAIR da ti dam Gentle Typhoon ali sam iz zajebao, farbao sam ih pa sam jednom ventilatoru zeznuo malo rotor pa vibrira sem kada je u mom kucistu gde su gumice i kada je stegnut. I dalje se oni necuju. Samo je ram farban ali farba nije bila bas najbolja. Mislim to je idealno kako drugi farbaju, samo sto za mene nije ja trazim da izgleda kao profesionalno farbanje. Oni su zadrzali svoje performanse i tisinu, ali eto tako sto meni smeta i ja sam planirao da promenim kasnije ventilatore za kucista. Ne moze i jedni i drugi, samo jedni.
Sada sam bio u kontaktu sa covekom iz X-Arene kaze zahteva za Swiftech H220X ima bruka. Samo to traze ljudi. U svakom slucaju ja cu staviti one fanove sa EK sajta...
EKWB Vardar 120mm kazu zamena za Gentle Typhoon 2200RPM 4pin PWM Header. 15e komad. Ima od 2200, 1850, 1450, 1150 i najbrzi crni od 3000RPM.
Farbao si Gentle typhoon? E, svaka ti čast, to možeš sad u kantu.. moj na 3k je skroz crn sa unutrašnjim zatvorenim krugom, da je siv, opet ga ne bih farbao u životu ni najkvaltitetnijom farbom, besmisleno.
:: Sto se mene tice ja mogu umesto CORSAIR da ti dam Gentle Typhoon ali sam iz zajebao, farbao sam ih pa sam jednom ventilatoru zeznuo malo rotor pa vibrira sem kada je u mom kucistu gde su gumice i kada je stegnut. I dalje se oni necuju. Samo je ram farban ali farba nije bila bas najbolja. Mislim to je idealno kako drugi farbaju, samo sto za mene nije ja trazim da izgleda kao profesionalno farbanje. Oni su zadrzali svoje performanse i tisinu, ali eto tako sto meni smeta i ja sam planirao da promenim kasnije ventilatore za kucista. Ne moze i jedni i drugi, samo jedni. :: :: Sada sam bio u kontaktu sa covekom iz X-Arene kaze zahteva za Swiftech H220X ima bruka. Samo to traze ljudi. U svakom slucaju ja cu staviti one fanove sa EK sajta.. :: :: EKWB Vardar 120mm kazu zamena za Gentle Typhoon 2200RPM 4pin PWM Header :: 15e komad. Ima od 2200, 1850, 1450, 1150 i najbrzi crni od 3000RPM. :: :: http://www.ekwb.com/shop/radiators-fans-accessories/fans/120mm.htm :: :: Vidis ovi imaju idealno crni ram Gentle Typhoon ima malo sivkasti :: :: :: Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100 :: EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4G :: EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classifie :: Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster :: EVGA SuperNOVA 1200 P :: CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil :: :: ::
Pa budala ja, na H70 se ne bi mnogo primecivalo ali, CORSAIR H100 nema kao H70 onako isto sivkast radiator, nego sjajan crn, gladak i znas koja je razlika bila kada se pogleda. I ja kada sam odlucio da i ovako i onako cu uzeti 2200RPM reko ajde da probam mozda ispadne nesto.... Oni isto hlade i isto su necujni ali meni ce trebati neki brzi fanovi za radiatore.
Htc one s, sim free, ocuvan, Thermaltake armor+ vh6000bws
12.01.2015. 16:18
status: user broj poruka: 1118
1. Htc one s Telefon je sivi. Radi na sve mreze. 0cuvan kao novo skoro. Folija preko ekrana. Uz telefon ide punjac, usb, futrola.
2. Thermaltake armor+ vh6000bws Full tower kuciste Svi original delovi idu uz njega. Odlicno ocuvano. Crno.
3. World of warcraft akaunta. sa monkom 90 Original akaunti, od mlađeg brata Vreme ima do 19.1.2015. Dobijete cd key od akaunta, promenu email-a, passworda i secret question, kopiju licne karte. Na monku ima tri rare mounta: [Rivendare`s Deathcharger], [Swift White Hawkstrider] i [White Polar Bear].
4. Slusalice Sony mdr rf820r i baza Sony tmr-rf85or Odlicne wifi slusalice. Uzeo sam ih krajem 2012, nisu nesto posebno koristene. Dopunske baterije koje bukvalno mogu ceo dan da izdrze. Lepo ocuvane. U pakovanju ide: slusalice, baza, kabal, upustvo.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.