Uzet u telenoru. Placen 45000 din i svakog meseca po 5000 din. Radi na sve mreze. Garancija jos preko godinu dana. Ocuvan savrseno kao iz radnje. Moguce su zamene. Beograd centar. Ponude na mail. http://valid.x86.fr/xctzay
Sony Xperia Z1 / bele boje / originalna kutija / tempered glass na displeju od početka / providna futrola / super telefon za male pare, 20mpx kamera, 2gb ram, 5inča Full HD displej / radi perfektno / stanje se vidi na fotkama / sa telenor mreže. fotke na kupujemprodajem iz svakog ugla. Može provera telefona kod mene. cena 140e :)
Ne postoji crni 5S, samo space gray, beli/srebrni i zlatni...
:: :: Kupujem iPhone 5S 32GB Black, znaci ne space gray vec onaj skroz crni u sto boljem stanju zajedno sa slusalicama, po mogucstvu i punjacem :: :: U obzir dolazi samo licno preuzimanje u Beogradu. Kontakt ovde ili na mail.
Space grey mi treba onda, 16/32gb u sto boljem stanju, sim free.
:: Ne postoji crni 5S, samo space gray, beli/srebrni i zlatni.. :: :: :: :: :: Kupujem iPhone 5S 32GB Black, znaci ne space gray vec onaj skroz crni u sto boljem stanju zajedno sa slusalicama, po mogucstvu i punjacem :: :: :: :: U obzir dolazi samo licno preuzimanje u Beogradu. Kontakt ovde ili na mail.
:: U pravu si, provalio sam pre 5min : :: :: Space grey mi treba onda, 16/32gb u sto boljem stanju, sim free :: :: :: :: Ne postoji crni 5S, samo space gray, beli/srebrni i zlatni.. :: :: :: :: :: :: :: :: Kupujem iPhone 5S 32GB Black, znaci ne space gray vec onaj skroz crni u sto boljem stanju zajedno sa slusalicama, po mogucstvu i punjacem :: :: :: :: :: :: U obzir dolazi samo licno preuzimanje u Beogradu. Kontakt ovde ili na mail.
:: Uzet u telenoru :: Placen 45000 din i svakog meseca po 5000 din :: Radi na sve mreze :: Garancija jos preko godinu dana :: Ocuvan savrseno kao iz radnje :: Moguce su zamene :: Beograd centar :: Ponude na mail :: http://valid.x86.fr/xctza :: ::
:: i7 4790 :: LC CC 12 :: asus z87 grypho :: 16gb ddr :: 256gb ss :: hd787 :: Cooler master 520w m2 silenc :: Fractal design arc mini r :: Asus 27 vx279h ip :: :: Sve u full pakovanju, garancija itd :: :: Zamene za laptop :: :: :: 060/581-198 ::
:: Evo kolega `lakiwot` prodaje Zenfone 2 za 250e, najjaci model. :: :: Inace ne razlikuje modele sa Z3560 / Z3580 i 32GB / 64GB :: :: Sve to isto kosta :: :: Ponudjena ti je cena od 350e, toliko se i krece po oglasima, ne znam sta je problem :: :: Ako si mislio da ce neko da ti ga donese iz amerike za dz, prevario si se :: :: :: 375e za zenfone2.. nov mogu da uzmem za manje pare :: :: http://valid.x86.fr/xctza :: :: :: ::
Potrebna konfiguracija za drugara od 80 do 100 eura bez kučišta i napajanja. Intel C2D 8400 ili jači, P41,p35,p45 ploča 2 gb PC 800, geforce 9600 GT ili jača, a može i 4870 nereferentna , 5670 ili 6570 ili jača. hdd 250 gb ili veći bez bb i da je ispravna mehanika. To je to. Poruka samo ovdje, a ako sam zainteresovan, poslaću zahtjev na email. Ili pošaljite vaš broj sa onim što nudite.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.