:: i7 4790 :: LC CC 12 :: asus z87 grypho :: 16gb ddr :: 256gb ss :: hd787 :: Cooler master 520w m2 silenc :: Fractal design arc mini r :: Asus 27 vx279h ip :: :: Sve u full pakovanju, garancija itd :: :: Zamene za laptop :: :: :: 060/581-198 ::
Intel Core i5-3230M 2.6GHz (turbo do 3.2GHz, 3MB L3 Intel Smart Cache, 22nm, 35W, 2 jezgra) Memorija 8GB DDR3 1600MHz nVidia GeForce GT710M 1GB DDR3 15.6` LED backlight HD 1366x768 (Glare) Hard disk 500GB SATA 5400rpm Baterija u solidnom stanju Laptop bez tackice na sebi.
Pozdrav ljudi. Prodajem moju maticnu plocu, Asus Z97-PRO GAMER. Stara je tri meseca, imam garanciju (tri godine-ta tri meseca koliko je koristim) i fiskalni (kupljena u BG-u, placena vise od 20.000 din.). Prodajem je jer prelazim na microATX format (i kucista i graficke), inace je ne bih prodavao (stvarno je extra ploca, a zvuk je fenomenalan). Ako neko ima microATX format (npr. ASUS Gryphon Z97) mogli bi da se menjamo, uz moju doplatu. Cena 17.500 din.
Kontakt: 069/526-87-35
CM HAF 932 INTEL i5 4670k@4.3GHz + Cooler Master Nepton 280L ASUS Z97-PRO GAMER ASUS R9 280X 3GB DDR5 Crucial 2x4 GB DDR3 Ballistix LED Samsung 1TB F3+Samsung 2 TB F4 Dell U2412M Logitech G105+MX518
:: :: :: :: Najbolje da ti je proda za 50 €,pa da je ti onda bacis na oglase za 140€,ali takvih budala nem :: :: Covek je dao svoju cenu,ako ti se svidja kupi,ako ne,nema potrebe da komentarises.. :: :: Ti za tvoj i7 trazi i 1000 € to je tvoja stvar...
Slazem se,ali sto da ne 3k rsd za 3 meseca garancije manje,ako izdrzi 2 godine i 9 meseci izdrzace i ta tri meseca,da je je**m
Pozdrav,
:: Pre imam dodam 20e i uzmem novo u radnji :: http://valid.x86.fr/xctza :: :: :: :: :: :: :: :: :: Najbolje da ti je proda za 50 €,pa da je ti onda bacis na oglase za 140€,ali takvih budala nem :: :: :: :: Covek je dao svoju cenu,ako ti se svidja kupi,ako ne,nema potrebe da komentarises.. :: :: :: :: Ti za tvoj i7 trazi i 1000 € to je tvoja stvar...
Sto bi rekli : oglas vise nije aktuelan zahvaljujem vam se na ponudama ipak kupio sam novo u radnji jer nekakve bitne razlike u ceni i nema. Hvala .)
:: Pre imam dodam 20e i uzmem novo u radnji :: http://valid.x86.fr/xctza :: :: :: :: :: :: :: :: :: Najbolje da ti je proda za 50 €,pa da je ti onda bacis na oglase za 140€,ali takvih budala nem :: :: :: :: Covek je dao svoju cenu,ako ti se svidja kupi,ako ne,nema potrebe da komentarises.. :: :: :: :: Ti za tvoj i7 trazi i 1000 € to je tvoja stvar...
Dobio sam jos jedan iz Svice tako da mi nije toliko bitna zarada.
:: ASUS X552VL-SX016 :: :: Intel Core i5-3230M 2.6GHz (turbo do 3.2GHz, 3MB L3 Intel Smart Cache, 22nm, 35W, 2 jezgra :: Memorija 8GB DDR3 1600MH :: nVidia GeForce GT710M 1GB DDR3 :: 15.6` LED backlight HD 1366x768 (Glare :: Hard disk 500GB SATA 5400rp :: Baterija u solidnom stanju :: Laptop bez tackice na sebi :: :: Cena: 300 :: :: Ponude na email, samo kes (bez zamene)
Ljudi, nova ploca kosta 19.500 din., a moja je stara tri meseca i spustio sam cenu za 10%. Pa sta sad, treba da prodajem plocu za 100e? Ajde da je matora godinu dana ali se na njoj jos ni prasina nije uhvatila. Nekome ce znaciti da ustedi makar i 2000 din., a videcu kada vi budete prodavali komponente, bice prozivki. Nisam stavio u rubriku povoljno, nego kupoprodaja od kolege clana. Nije mi hitno, spustio bih cenu na 17.000 din. ali ispod toga ne (nasao sam polovnu ASUS Z97 Gryphon za 150e malo stariju od moje i smatram da je povoljno jer je 2500 din. jeftinije nego u radnji. sto je sasvim OK, opet je to 10% nize od cene!). Ljudi bre, je l` shvatate da se polovne stvari bez garancije prodaju za 40% nize od cene (dobijete radnu garanciju, pa brisite sa njom guzicu), a vi mi tu drzite pridike jer prodajem plocu koja je stara tri meseca (sa svim papirima) za 10% nize od cene? I ti pametnjakovicu lakiwot, ako si platio svoj procesor 52.000 din. pre tri meseca, onda ga prodaj za 45.000 din. (to je oko 10% od cene), a ne za 50.000 din. Znaci ako je nov DVD rezac 2500 din., ja sad treba da ga prodajem za 500 din.? Malo samo rezonski razmisljajte, za sta vam sluzi glava, osim za shishanje? Kome ne odgovara ima radnju, ja se nikome nisam javljao ako mi nesto ne odgovara. Kakvi ljudi, strasno...
CM HAF 932 INTEL i5 4670k@4.3GHz + Cooler Master Nepton 280L ASUS Z97-PRO GAMER ASUS R9 280X 3GB DDR5 Crucial 2x4 GB DDR3 Ballistix LED Samsung 1TB F3+Samsung 2 TB F4 Dell U2412M Logitech G105+MX518
:: Sto bi rekli : oglas vise nije aktuelan zahvaljujem vam se na ponudama ipak kupio sam novo u radnji jer nekakve bitne razlike u ceni i nema. Hvala . :: :: :: :: Pre imam dodam 20e i uzmem novo u radnji :: :: http://valid.x86.fr/xctza :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Najbolje da ti je proda za 50 €,pa da je ti onda bacis na oglase za 140€,ali takvih budala nem :: :: :: :: :: :: Covek je dao svoju cenu,ako ti se svidja kupi,ako ne,nema potrebe da komentarises.. :: :: :: :: :: :: Ti za tvoj i7 trazi i 1000 € to je tvoja stvar...
:: Ljudi, nova ploca kosta 19.500 din., a moja je stara tri meseca i spustio sam cenu za 10% :: Pa sta sad, treba da prodajem plocu za 100e :: Ajde da je matora godinu dana ali se na njoj jos ni prasina nije uhvatila :: Nekome ce znaciti da ustedi makar i 2000 din., a videcu kada vi budete prodavali komponente, bice prozivki :: Nisam stavio u rubriku povoljno, nego kupoprodaja od kolege clana :: Nije mi hitno, spustio bih cenu na 17.000 din. ali ispod toga ne (nasao sam polovnu ASUS Z97 Gryphon za 150e malo stariju od moje i smatram da je povoljno jer je 2500 din. jeftinije nego u radnji. sto je sasvim OK, opet je to 10% nize od cene!) :: Ljudi bre, je l` shvatate da se polovne stvari bez garancije prodaju za 40% nize od cene (dobijete radnu garanciju, pa brisite sa njom guzicu), a vi mi tu drzite pridike jer prodajem plocu koja je stara tri meseca (sa svim papirima) za 10% nize od cene :: I ti pametnjakovicu lakiwot, ako si platio svoj procesor 52.000 din. pre tri meseca, onda ga prodaj za 45.000 din. (to je oko 10% od cene), a ne za 50.000 din :: Znaci ako je nov DVD rezac 2500 din., ja sad treba da ga prodajem za 500 din. :: Malo samo rezonski razmisljajte, za sta vam sluzi glava, osim za shishanje :: Kome ne odgovara ima radnju, ja se nikome nisam javljao ako mi nesto ne odgovara :: Kakvi ljudi, strasno.. :: :: :: :: CM HAF 93 :: INTEL i5 4670k@4.3GHz + Cooler Master Nepton 280 :: ASUS Z97-PRO GAME :: ASUS R9 280X 3GB DDR :: Crucial 2x4 GB DDR3 Ballistix LE :: Samsung 1TB F3+Samsung 2 TB F :: Dell U2412 :: Logitech G105+MX51 :: :: :: Sto bi rekli : oglas vise nije aktuelan zahvaljujem vam se na ponudama ipak kupio sam novo u radnji jer nekakve bitne razlike u ceni i nema. Hvala . :: :: :: :: :: :: :: Pre imam dodam 20e i uzmem novo u radnji :: :: :: http://valid.x86.fr/xctza :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Najbolje da ti je proda za 50 €,pa da je ti onda bacis na oglase za 140€,ali takvih budala nem :: :: :: :: :: :: :: :: Covek je dao svoju cenu,ako ti se svidja kupi,ako ne,nema potrebe da komentarises.. :: :: :: :: :: :: :: :: Ti za tvoj i7 trazi i 1000 € to je tvoja stvar...
Auuu jezo sta si se odmah upalio, nece to otici ni za 17000din... Nije ni bitno...
Evo ja sam pocetkom 2015 godine uzeo MSI gtx970 4G placeno 46000din posle tri meseca oglasio da je prodajem za 36000din a to nije 2000din manje no sto sam platio nego 10000din manje i pogodi ko se javio : NIKO .) pa cak se nisu nasalili ni da spuste cenu .)
2014god nudio sam ssd Samsung 256gb EVO, placen nesto vise od 14000din a prodavao za 12000din, e tu se javio jedan kupac hteo je za 9000din, neka hvala nije mi hitno,itd...
Filozofija kupaca je sledeca: ima na KP od preprodavaca iz Madjarske, mada bi nasi kupci radije uzeli sa domacom garancijom ali da cenu racunaju po onima sa KP sajta itd ...
:: Ljudi, nova ploca kosta 19.500 din., a moja je stara tri meseca i spustio sam cenu za 10% :: Pa sta sad, treba da prodajem plocu za 100e :: Ajde da je matora godinu dana ali se na njoj jos ni prasina nije uhvatila :: Nekome ce znaciti da ustedi makar i 2000 din., a videcu kada vi budete prodavali komponente, bice prozivki :: Nisam stavio u rubriku povoljno, nego kupoprodaja od kolege clana :: Nije mi hitno, spustio bih cenu na 17.000 din. ali ispod toga ne (nasao sam polovnu ASUS Z97 Gryphon za 150e malo stariju od moje i smatram da je povoljno jer je 2500 din. jeftinije nego u radnji. sto je sasvim OK, opet je to 10% nize od cene!) :: Ljudi bre, je l` shvatate da se polovne stvari bez garancije prodaju za 40% nize od cene (dobijete radnu garanciju, pa brisite sa njom guzicu), a vi mi tu drzite pridike jer prodajem plocu koja je stara tri meseca (sa svim papirima) za 10% nize od cene :: I ti pametnjakovicu lakiwot, ako si platio svoj procesor 52.000 din. pre tri meseca, onda ga prodaj za 45.000 din. (to je oko 10% od cene), a ne za 50.000 din :: Znaci ako je nov DVD rezac 2500 din., ja sad treba da ga prodajem za 500 din. :: Malo samo rezonski razmisljajte, za sta vam sluzi glava, osim za shishanje :: Kome ne odgovara ima radnju, ja se nikome nisam javljao ako mi nesto ne odgovara :: Kakvi ljudi, strasno.. :: :: :: :: CM HAF 93 :: INTEL i5 4670k@4.3GHz + Cooler Master Nepton 280 :: ASUS Z97-PRO GAME :: ASUS R9 280X 3GB DDR :: Crucial 2x4 GB DDR3 Ballistix LE :: Samsung 1TB F3+Samsung 2 TB F :: Dell U2412 :: Logitech G105+MX51 :: :: :: Sto bi rekli : oglas vise nije aktuelan zahvaljujem vam se na ponudama ipak kupio sam novo u radnji jer nekakve bitne razlike u ceni i nema. Hvala . :: :: :: :: :: :: :: Pre imam dodam 20e i uzmem novo u radnji :: :: :: http://valid.x86.fr/xctza :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Najbolje da ti je proda za 50 €,pa da je ti onda bacis na oglase za 140€,ali takvih budala nem :: :: :: :: :: :: :: :: Covek je dao svoju cenu,ako ti se svidja kupi,ako ne,nema potrebe da komentarises.. :: :: :: :: :: :: :: :: Ti za tvoj i7 trazi i 1000 € to je tvoja stvar...
Ja sam GTX 970 G1 u isto to vreme prodao za 300e (secas se da je to bila prilicno niska cena), tako da znam o cemu pricas. Razumem te u potpunosti, ljudi hoce da kupe komponente za smesne pare, a kada prodaju svoje hoce da izvuku sto vise. Cena moje ploce kod prepordavaca iz Madjarske je 140e, za koliko je i ja prodajem (s tim da moja ima nasu garanciju, a ne da se kasnije mole sta ako ovi `nasi madjari` nece da im se jave i sl.). Kao sto rekoh, da je ploca matora 6 meseci ili godinu dana pa da spustim za 25-30% ali je stara 3 meseca..
Evo, nova cena 17.000 din. :)
E druze. :) Hocu da napravim HTPC, tj. mini-micro PC. Menjacu plocu za micro i uskoro cu prodavati kuciste i uzecu neko mikro da moze da stane na sto a da nije veliko. Za koji dan treba da odem da kupim graficku ASUS GTX970-DCMOC, onu malu GTX 970. Odlicna graficka, malo trosi (oko 180W) a samo je oko 10% slabija od npr. GTX 970 G1. Sto je najgore, taman sam lepo sredio komp, uzeo plocu koju sam hteo (namerno da svetli crvenom bojom :) ), kupio neke ventilatore iz Madjarske i kupio vodeno hladnjenje i eto.. Idem odavde (u Emirate za mesec-dva) pa da zeni ostavim mali i kompaktan komp (a ne ovu strvinu, sad sam u potrazi za micro kucistem) da koristi dok se i ona ne odluci da krene za mnom. Jbga, nema ovde mesta za nekoga ko ima znanje, a nema vezu da se zaposli (znam gomilu kolega sa faksa koji su ili otisli ili ce uskoro da idu). A PS4 mi ne treba jer cu imati ovu malu ASUS GTX 970 koja ce raditi posao (bice malo bucnija kad se optereti ali ce u idle-u biti tiha) dok sam ovde. .)
:: Jezo brate sta je to sad tobom i rasprodajom komponenti :: :: Resio si da predjes na PS4 i htPC? : :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
Ja ipak mislim da Emirati idu sa casual gamingom, tako da PS4 je bolja kupovina, bar tamo lova kaplje sa svih strana, sredi lanac trgovine i obraduj me.. :D
:: E druze. : :: Hocu da napravim HTPC, tj. mini-micro PC :: Menjacu plocu za micro i uskoro cu prodavati kuciste i uzecu neko mikro da moze da stane na sto a da nije veliko :: Za koji dan treba da odem da kupim graficku ASUS GTX970-DCMOC, onu malu GTX 970 :: Odlicna graficka, malo trosi (oko 180W) a samo je oko 10% slabija od npr. GTX 970 G1 :: Sto je najgore, taman sam lepo sredio komp, uzeo plocu koju sam hteo (namerno da svetli crvenom bojom :) ), kupio neke ventilatore iz Madjarske i kupio vodeno hladnjenje i eto. :: Idem odavde (u Emirate za mesec-dva) pa da zeni ostavim mali i kompaktan komp (a ne ovu strvinu, sad sam u potrazi za micro kucistem) da koristi dok se i ona ne odluci da krene za mnom :: Jbga, nema ovde mesta za nekoga ko ima znanje, a nema vezu da se zaposli (znam gomilu kolega sa faksa koji su ili otisli ili ce uskoro da idu) :: A PS4 mi ne treba jer cu imati ovu malu ASUS GTX 970 koja ce raditi posao (bice malo bucnija kad se optereti ali ce u idle-u biti tiha) dok sam ovde. . :: :: :: CM HAF 93 :: INTEL i5 4670k@4.3GHz + Cooler Master Nepton 280 :: ASUS Z97-PRO GAME :: ASUS R9 280X 3GB DDR :: Crucial 2x4 GB DDR3 Ballistix LE :: Samsung 1TB F3+Samsung 2 TB F :: Dell U2412 :: Logitech G105+MX51 :: :: :: Jezo brate sta je to sad tobom i rasprodajom komponenti :: :: :: :: Resio si da predjes na PS4 i htPC? : :: :: :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: :: Gigabyte G.1 Sniper B :: :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: :: Seagate Baracuda 1T :: :: Seasonic G550 550W Gol :: :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: :: Dell P2414H. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.