:: :: 3. Intel Core i7 2600 3.4Ghz turbo 3.8Ghz S1155 ispravan -180e(moze i sa plocom Gigabyte P75-D3 rev1.1 za 240e ili sa jos 4GB DDR3 1866Mhz za 270e ::
Ne mogu da pronadjem, ko je uopste postavio taj oglas?
I7 4790k 5ghz(operisan) Asus Maximus VII Hero Kingston Fury 2x8gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 500gb. CoolerMaster V700
Aha, Milos. Ma kakvi, ne vredi to toliko i kraj price. Kompleti sa sve 4gb rama 2500k oko 160e, 2600k oko 210e. Nema tu filozofije, ovo su realne cene za ovaj forum, na KP svako moze da stavi i milion evra ne interesuje me.
I7 4790k 5ghz(operisan) Asus Maximus VII Hero Kingston Fury 2x8gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 500gb. CoolerMaster V700
tom kompletu je na ploci crklo LAN tako da ploca nije 100% ispravna.Ovo je i7 nema veze sa i5 + ploca je novija i u garanciji + sve radi pa i LAN.naravno kada se kupuje svi ocekuju nize cene a kada prodaju vise sto je za nase podneblje normalno.U skom slucaju kome se ne svidja ne mora da kupi a za borovnicu + jako povoljna cena za komplet
Jebiga, tacno je da 99% ljudi ne bi dalo taj komplet ispod 260-270e, zasto bi ti glumio deda mraza. Sve ja kapiram, ali je takodje realno da taj komplet sa sve ramom ne vredi vise od 210e. Sad tek vidim da nije ni otkljucan primerak, tako da je 210 neka maksimala. Da je isti komplet sa 2500k procesorom to bi onda realno vredelo 160/170e.
:: Gare8 :: :: tom kompletu je na ploci crklo LAN tako da ploca nije 100% ispravna.Ovo je i7 nema veze sa i5 + ploca je novija i u garanciji + sve radi pa i LAN.naravno kada se kupuje svi ocekuju nize cene a kada prodaju vise sto je za nase podneblje normalno.U skom slucaju kome se ne svidja ne mora da kupi a za borovnicu + jako povoljna cena za komplet :: ::
za njegov komplet od 150e, nego inace se po toj ceni prodaje i toliko vredi, ako postavljas ovde onda postavljaj realnije cene, ono je preterano, taj i7 2600 (bez k) ne moze samo on toliku cenu da ima, mozda sa sve plocom moze ali ne bez ploce, nikakva velika razlika nema izmedju i5 i i7 2*** generacije, zato sam i bio postavio onomad temu da potvrdim i ovde ko je koristio i ko zna iz prve ruke... zato bolje nemoj da postavljas ovde oglase ako su `nepovoljni` za clanove ovde, ipak treba da budu povoljnije cene nego li na nekim tamo oglasima...bez ljutnje
p.s. i ja sam prodavao plocu na kojoj je crkla zvucna ali uz nju ide i zvucna na pci-e koju koristim, pa sam samim tim i smanjio cenu poprilicno, a isto i za cpu nisam trazio tipa 90e ili 100e ko sto traze pojedini za Thuban x6
Ako si sa nekim pricao oko 12, to sigurno nisam bio ja :)
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
:: x79 komple :: :: Pa zvao sam druze juce oko 12h i ti rece da je davno prodato, mozda se nismo nesto razumeli, ti rece da ostao samo neki 4790k komplet....
Cekaj, nasao sam ovaj broj u jednom od tvojih predjasnjih postova 060-581-1986, zvao sam juce tacno u 12h 18min. Ne znam ko se javio ali rece mi da je x79 davno prodat....
:: Ako si sa nekim pricao oko 12, to sigurno nisam bio ja : :: :: :: codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno :: :: :: x79 komple :: :: :: :: Pa zvao sam druze juce oko 12h i ti rece da je davno prodato, mozda se nismo nesto razumeli, ti rece da ostao samo neki 4790k komplet....
:: Cekaj, nasao sam ovaj broj u jednom od tvojih predjasnjih postova 060-581-1986, zvao sam juce tacno u 12h 18min. Ne znam ko se javio ali rece mi da je x79 davno prodat... :: :: :: Ako si sa nekim pricao oko 12, to sigurno nisam bio ja : :: :: :: :: :: :: codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno :: :: :: :: :: x79 komple :: :: :: :: :: :: Pa zvao sam druze juce oko 12h i ti rece da je davno prodato, mozda se nismo nesto razumeli, ti rece da ostao samo neki 4790k komplet....
Hahhaha, znao sam da ce se nekom dopasti ta slika, inace pazljivo je odabrana za njegovog avatara :)
Koja ispala, juce mi je bilo svejedno sto je i7 komlet otisao a sad sam bas popizdeo posto vidim da sam zvao na krivi broj i propustio priliku da za ok lovu uzmem solidnu kombinaciju, jbg sta ces kad nemam naviku da kontaktiram preko maila pa provrteh oglase unazad da nadjem Blueberry-jev broj a greskom permutovah avatare i pozvah 100tinalog.... Nit ja kupih nit borovnica prodade....
:: @djodjo, a ko je Boki :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Da ne odgovaram svima pojedinacno, napisacu ovde. Kada sam postavljao oglase ovde, trudio sam se da cene budu objektivne.Svakako su bile bar malo nize nego sto sam postavljao na bilo kom drugom portalu.Negde sam pogodio, negde sam pogresio. Nisam imao cilj nikoga da oderem. Ne vidim vise smisao da ovde bilo sta postavim, mozda to ucinim nekad iz zezanja, ali sto se tice neke brze ili ozbiljne prodaje... tesko..
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.