Mene interesuje, posto je opste ludilo sa cenama grafickih, cene za rtx 2060 super idu i do 500e, rtx obicna je lagano 350+ evra itd, dok je ponuda do 300e blagi uzas.
Moje pitanje je sledece, da li je dobra kupovina, RX 5700 8GB Gigabyte/Sapphire referentna, nova u radnji, za 350e ?
I koliko bi bila cena, tj koliko bih mogao da dobijem otprilike za
Dell G3 laptop
15.6 IPS i7 8750h 16GB 2666 GTX 1050 Ti 4GB 512GB M.2 SSD (PCIE) Original Windows 10 Home
Skoro dve godine star, kupljen preko, baterija ima 100% health, uvek je koriscen na punjacu od kada sam ga kupio. Laptop nema ogrebotine i slicno, backlight tastatura itd.
Ne znam koliko se krecu cene ovakvih polovnih laptopova. Znam koliko sam ga platio novog. xD
Aj ako moze pomoc oko procene posto imam visak 4 x 8 GB DDR4 Kingston Hyper X Fury na 2133 MHz, CL14.. Stara je oko 4-5 god. Nemam ideju koliko sada vredi..
16gb 3200 kosta 50-60e, 2133 je najveci useless RAM koji postoji mislim. Ne bih dao vise za to od 35e.
Ryzen7 2700x 4,2Ghz Msi b450m Pro M2 Max Aegis 2x8gb 3200mhz WD10EARS 1TB WD1003FZEX 1TB Biostar SSD 480gb XFX RX 580 GTS 8gb OCZ MXS-PRO 600W Windows 10 Pro 64-bit
:: Aj ako moze pomoc oko procene posto imam visak 4 x 8 GB DDR4 Kingston Hyper X Fury na 2133 MHz, CL14.. Stara je oko 4-5 god. Nemam ideju koliko sada vredi. :: :: :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: ::
Vidim da su bili oko 50 dolara kada su izasli pre oko 5-6 godina. Ja licno ne bih dao vise od dve crvene. Ali opet, ja niti se bavim prodajom niti cesto kupujem polovne stvari. Niti mi trebaju zvucnici. Ali eto mislim da mogu da se uzmem za nekog prosecnog lika koji bi naisao na oko 5 godina stare zvucnike bez garancije.
1500 mislim da je realnije. Ispod toga ako bi da ih se resis.
Ili eventualno da napravis neki retro PC da igras matore igre i na njega ih nakacis da uzivas u dobrom zvuku sa sound blastera cisto da ih ne bi prodao za neku smesnu cifru.
Šta mislite koliko može da se dobije za ovaj moj Ryzen 7 3700x. Jeste da je prva generacija ali zaostaje za novijom samo manje od 50MHz. + nov novcat, nikada stavljan originalan cooler. Do sada je radio pod vodom i odlično hlađen, napon sa negativnim offset-om Hteo bih da pređem na 5800x sa manje od 200€ razlikom.
:: Šta mislite koliko može da se dobije za ovaj moj Ryzen 7 3700x. Jeste da je prva generacija ali zaostaje za novijom samo manje od 50MHz. + nov novcat, nikada stavljan originalan cooler. Do sada je radio pod vodom i odlično hlađen, napon sa negativnim offset-o :: Hteo bih da pređem na 5800x sa manje od 200€ razlikom :: :: ::
prodah pre godinu dana AMD ATHLON 5200+ 2X1mb KESHA MATICNA GIGABAJT VEOMA PRISTOJNA neka dualka sa integ graf. 1gb na 800mhZ memare sata 2 HDD 80gb i jos neku funjivu grafiku uz to za neverovatnih 1700 din
Pozdrav svima. Interesuje me koja je realna cena po kojoj bih mogao da prodam Google Chromecast 2nd generation. Ja sam jedini vlasnik, star godinu - dve i gotovo da nije korišćen. Imam kompletno pakovanje. Na KP su cene baš šarene jer ima puno kopija a ja na osnovu teksta i par slika sa neta ne mogu da procenim šta je original a šta kinez. Hvala unapred.
Altec Lansing CS21 Mrežica na basu mora da se popravi/pravi zato sto su polomljene nožice, i ulaz za slušalice na zvučniku zeza. Ostalo sve ok, vizuelno jako dobri. __________________ fetket.portfoliobox.net
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647839. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.