Ispade ko da si preplatio a nije tacno. Evo pogledaj po nasim radnjama sad u ovom trenutku i videces da isto to napajanje kosta 90+ eur. Nemam vise sta da komentarisem, a i bezveze je na ovoj temi.
Pozz
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium+Z-5500
:: Nisam te prozivao sam sa napisao vase realne ponude :: :: Da nije bila hica.. i da nisam drugar prodao staro napajanje. :: :: Ali ajde. :: :: Sta je bilo bilo.. :: :: :: :: :: Ova tema je puna bljuvotina i svega i svacega u poslednje vreme a ponajmanje onoga za sta sluzi :: :: Obicno se ne obazirem na prozivke i slicne stvari, svako ima svoju volju da radi kako misli da treba, ali posto si me prozvao za napajanje koje sam ti prodao za 65e valjda, ni ne secam se vise tacne cene, i fiskalnog na kome je cena 7000din, da ti lepo odgovorim :: :: :: :: Napajanje sam kupio pred novu godinu, pre samog poskupljenja svih cena i dok je bilo na akciji, moram priznati vrlo povoljno. Inace u trenutku kada sam ga tebi prodao po ceni od 65e, u prodavnici je kostalo 11 000 din., ako ne i vise, ne znam sta tu nije jasno, a samo napajanje je ukljuceno svega par puta, na prste ruku moze da se nabroji koliko je imalo radnih dana, to odgovorno tvrdim, dakle ko iz radnje je bilo :: :: :: :: Cenu uvek kreiram na osnovu trenutne cene na trzistu, naravno uz adekvatno smanjivanje. Ako ti je bilo mnogo mogao si da kazes i da odustanes u bilo kom trenutku, malo je bezveze naknadno da se zalis, i onako sam u tom trenutku imao bar jos dvojicu zainteresovanih za isto :: :: :: :: i7 6700K + Noctua NH-D1 :: :: GTX980ti Gigabyte G :: :: MSI Z170A Krait Gamin :: :: Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savag :: :: Dell U2515H + LG D2343 3 :: :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: :: Creative X-Fi Titanium+Z-550 :: :: :: ::
Phenom II 960T otkljucava se u X6 i CPU-Z ga vidi kao 1600T, od prvog dana otkljucan, nije potrebno nikakvo dodatno dodavanje voltaze itd. Otkljuca se i vozi se. :) Izasao iz garancije, full pack, stock kuler nikada nije koriscen.
:: Ispade ko da si preplatio a nije tacno. Evo pogledaj po nasim radnjama sad u ovom trenutku i videces da isto to napajanje kosta 90+ eur. Nemam vise sta da komentarisem, a i bezveze je na ovoj temi :: :: Poz :: :: :: i7 6700K + Noctua NH-D1 :: GTX980ti Gigabyte G :: MSI Z170A Krait Gamin :: Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savag :: Dell U2515H + LG D2343 3 :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: Creative X-Fi Titanium+Z-550 :: :: :: Nisam te prozivao sam sa napisao vase realne ponude :: :: :: :: Da nije bila hica.. i da nisam drugar prodao staro napajanje. :: :: :: :: Ali ajde. :: :: :: :: Sta je bilo bilo.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ova tema je puna bljuvotina i svega i svacega u poslednje vreme a ponajmanje onoga za sta sluzi :: :: :: Obicno se ne obazirem na prozivke i slicne stvari, svako ima svoju volju da radi kako misli da treba, ali posto si me prozvao za napajanje koje sam ti prodao za 65e valjda, ni ne secam se vise tacne cene, i fiskalnog na kome je cena 7000din, da ti lepo odgovorim :: :: :: :: :: :: Napajanje sam kupio pred novu godinu, pre samog poskupljenja svih cena i dok je bilo na akciji, moram priznati vrlo povoljno. Inace u trenutku kada sam ga tebi prodao po ceni od 65e, u prodavnici je kostalo 11 000 din., ako ne i vise, ne znam sta tu nije jasno, a samo napajanje je ukljuceno svega par puta, na prste ruku moze da se nabroji koliko je imalo radnih dana, to odgovorno tvrdim, dakle ko iz radnje je bilo :: :: :: :: :: :: Cenu uvek kreiram na osnovu trenutne cene na trzistu, naravno uz adekvatno smanjivanje. Ako ti je bilo mnogo mogao si da kazes i da odustanes u bilo kom trenutku, malo je bezveze naknadno da se zalis, i onako sam u tom trenutku imao bar jos dvojicu zainteresovanih za isto :: :: :: :: :: :: i7 6700K + Noctua NH-D1 :: :: :: GTX980ti Gigabyte G :: :: :: MSI Z170A Krait Gamin :: :: :: Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savag :: :: :: Dell U2515H + LG D2343 3 :: :: :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: :: :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: :: :: Creative X-Fi Titanium+Z-550 :: :: :: :: :: ::
Ocigledno ljudi pogresno gledaju na cenu. Svakako to sto si napisao je jedno zdravo razmisljanje.
Na kraj krajeva da sam sakrio racun, odnosno nisam ga ni prilozio onda se verovatno ne bi ni bunio jer je uzeo prakticno novo napajanje sa garancijom za 30+e jeftinije.
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium+Z-5500
:: Kakve veze ima koliko je on platio? :: Cenu formira na osnovu stanja na trzistu i toga koliko je stara komponenta, nesto najlogicnije ::
Matori pusti pilicara, uzeo ispod cene i krivo mu sto nije mogao da zaradi onoliko koliko je zeleo a sad se zali.. Niko ga nije primoravao na kupovinu, kad je tako pametan, sto nije razmislio i rekao ne isplati mi se, preskocicu, nego sad kenja nesto..
Dobiješ na primer napajanje na poklon. I sad treba da platiš nekome da ga odnese jer si ga ti dobio džabe, pa da taj ne `plati` više od tebe?
Šta da je na računu i jedan dinar? Ako je 100 evra u radnji, a ti platio 65, ne vidim kako si oštećen. Ako je neko nešto i zaradio, pa majku mu, nije te pokrao, ubio, zajebo...
Nekad ovde bude povoljnih oglasa, nekad bože sačuvaj. U proseku, ovo bi trebalo da bude mesto gde se može kupiti pouzdano po nekoj ceni koja ne skida kožu s leđa.
Ajmo dalje.
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
Ima FX 6300 za 70€ sa garancijom. Zasto bi iko platio 85€ bez garancije za Phenom II x4 koji se na tvoju rec `otkljucava i vozi`. 60€ u vr` glave.
:: :: Phenom II 960T otkljucava se u X6 i CPU-Z ga vidi kao 1600T, od prvog dana otkljucan, nije potrebno nikakvo dodatno dodavanje voltaze itd. Otkljuca se i vozi se. : :: Izasao iz garancije, full pack, stock kuler nikada nije koriscen :: :: 85 :: :: Ponude na mai :: ::
1. Procesori retko kad crkavaju, barem meni nije bitna garancija kod njih.
2. Imas temu na Benchu 960T sa SS-ovima doticnog procesora, tako da nema sta ti meni da verujes, testovi i CPU-z govore vise od `moje reci`, a lako ih je okaciti i ovde.
Ti ceni svoje koliko mislis da treba, nikakav problem.
Pozdrav.
:: Ima FX 6300 za 70€ sa garancijom. Zasto bi iko platio 85€ bez garancije za Phenom II x4 koji se na tvoju rec `otkljucava i vozi`. 60€ u vr` glave. :: :: :: :: :: :: Phenom II 960T otkljucava se u X6 i CPU-Z ga vidi kao 1600T, od prvog dana otkljucan, nije potrebno nikakvo dodatno dodavanje voltaze itd. Otkljuca se i vozi se. : :: :: Izasao iz garancije, full pack, stock kuler nikada nije koriscen :: :: :: :: 85 :: :: :: :: Ponude na mai :: :: :: ::
Aman ljudi dajte vise, oladite malo, kome se svidjaju cene nek kupuje, kome ne nek preskoci i dovidjenja.
@100tinalog Razumem ja o cemu ti pricas, ali nisi realan. Sam biras, sam kupujes i placas. Inace napajanje je sada staro godinu dana, onda kada si ga uzimao nije bilo. Zato sto je bilo staro nekoliko meseci bila je i spustena cena adekvatno, a iskreno nije imalo vise od desetak dana rada, bukvalno, novo novcijato sto bi se reklo. Inace tada sam prodavao i gtx670, i kupio ju je covek sa berze takodje, dao sam mu kartu za 110-115e dok je svuda bila 140+ na oglasima, toliko o tome koliko derem sa cenama.
A ti mislis da je bobi blesav, zna on jos bolje od tebe da taj procesor ne vredi toliko, samo mu se smucilo od dezurnih hohstaplera i naduvanih cena, a tek sto nam svima pada mrak na oci kada vidimo da ovce i dalje postoje i naravno kupuju po tim sumanutim ciframa...
Godinama sam bukvalno poklanjao hardver za smesne pare, ali vec neko vreme pevamo drugu pesmu. Svaka cast bobi, gruni i 90e pa spustaj po 5e, ko ga jebe. Sto jel su oni pametniji od nas, mi ne mozemo da stavimo visoku cenu?
Za ovaj drugi, ista prica, kad god sam kupovao polovno, placao sam stvarno nesto mizerno manje nego u radnji, al` sve sam se vodio politikom `kolega forumas, pa ajde, nije mi do dve tri crvene ustede, al` na neki nacin tom kupovinom, pomazem i tom kolegi forumasu` dok nisam osetio ns svojoj kozi da od te kolegijalnosti nema nista kada je novac u pitanju.
Kada sam prodavao uvek sam stavljao nizu cenu od najnize pa su mi i tada kukali na pp kako nemaju i da im spustim za jos malo. Ja sam naravno izlazio u susret i sebi u dzep jos vise jer sam ocigledno bio budala.
Primer 1
Dobijem nov mis, cena u radnji 58e tada, dam ga kolegi za dve crvene i bumper koji vredi kao jos jedna crvena.
Prodje neko vreme, prodajem svoj telefon opet ispod cene, javlja mi se doticni sa pricom da mu dam telefon na dve rate, konkretno 2 x 40e, ja opet kazem ok, al` ne mogu veceras, nisam kod kuce.
Sutradan mu se javljam za telefon da bi mi rekao kako je uzeo nov telefon (a ironija je da me je par puta pitao za rate na cifru od 80e koliko sam trazio za teledon), pritom lik vozi dobar auto i dobro zaradjuje. Ko je ovde lud, ja ili on?
Primer 2
Prodajem Asus 7870 DCII par meseci stara, kupio sam je novu u radnji, opet je cenim nekih 30e ispod cene. Javlja mi se lik da mu spustim cenu i ja rek`o ajde, ali vec je spustena i spustim liku za nekih 5-10e ne secam se tacno i dam mu kupon za FC3, tada je igra tek izasla i nije bila jeftina. Dodje lik, pogleda graficku, vidi da je kao nova, stavi kutiju na sediste i kopa po kesi da nadje racun i garanciju, ja stojim i gledam lika, lik gleda cifru na racunu. Ok nije problem, to je njegovo pravo.
Desava se sledece nakon toga, lik vadi hrpu dinara, a dogovor je bio u eurima da mi plati, daje mi kintu i kao to je to. Obzirom da je isto tako kolega sa foruma, novac nisam brojao, nego sam stavio u dzep jer ajde, opet mislim kolega sa foruma, tu je dugo, nece me zeznuti. Odem nakon toga u menjacnicu da kupim eure i izvalim da mi je lik dao 600 dinara manje, toliko o pojedinim kolegama.
Od tada ne gledam vise `kolega sa foruma pa mu spusti cenu` a posle ta komponenta osvane na oglasima kao i doticna 7870 koju sam prodao `kolegi`, jer kao sto kazes Adzeme, nisu oni pametniji od nas, samo su pokvareniji, znas ono, obraz kao djon princip.
:: A ti mislis da je bobi blesav, zna on jos bolje od tebe da taj procesor ne vredi toliko, samo mu se smucilo od dezurnih hohstaplera i naduvanih cena, a tek sto nam svima pada mrak na oci kada vidimo da ovce i dalje postoje i naravno kupuju po tim sumanutim ciframa.. :: :: Godinama sam bukvalno poklanjao hardver za smesne pare, ali vec neko vreme pevamo drugu pesmu. Svaka cast bobi, gruni i 90e pa spustaj po 5e, ko ga jebe. Sto jel su oni pametniji od nas, mi ne mozemo da stavimo visoku cenu? :: :: :: :: :: http://valid.x86.fr/cx7bt :: ::
Ja sam odavno shvatio jednu gorku istinu, a to je da te u vecini slucajeva ljudi nikada nece postovati i ceniti jer si im izasao u susret, pozajmio novac ili ucinio nesto drugog tipa. Ljudi na sve to gledaju ravnodusno, to im je sve normalno i prosto ocekuju uvek tako nesto od drugih ljudi. Kao da zivimo u nekoj bajci, gde je sve ruzicasto, a ne u surovom i sebicnom svetu. Bas zbog toga svako treba da pokaze ogromno postovanje, jer je takvih ljudi sve manje koji ce nekome nesto uciniti, sta god to bilo... Meni se nikada niko istinski ni za sta nije zahvalio, sve je to bio otrcani sablon ``e hvala ti brate, cujemo se`` naravno vise osobu ne vidim u zivotu, osim ako istoj ne treba nesto, pa me se seti posle ko zna koliko vremena...
Ali kada odradis nekoga za lovu sta god to bilo u pitanju, jaoo kako ga boli. Onda te se seca i podseca, vise nego rodjene keve. Prvo je besan, a posle toga te postuje. Niko to nece priznati, ali u dubini duse te postuje vise nego da si mu pomogao kada je gorelo. Zato sam se presaltovao na ovu drugu varijantu, vise mi odgovara i prija
Ja uvek kazem, kada si dobar i pomognes, ucinis ljudima, to niko ne pamti, kada im ne ucinis, to niko ne zaboravlja. Kako god da okrenes ne valjas, pa nema svrhe ni truditi se oko takvih ljudi. Ja sam takvima rekao cao, zdravo i to je to. Isto tako i sa `drugarima, drugaricama` koji me se sete samo kada im nesto treba, meni takvi ljudi nisu potrebni u zivotu.
Za ovo drugo sto si napisao, pretpostavljam da je tako, mada iskreno ne znam, jer se ja vodim onime `ne cini drugima ono sto ne zelis ds tebi neko cini`.
Da sam zeznuo nekoga, nisam, da su me zeznuli jesu vise puta al` nek ide njima na cast, meni su obraz i savest cisti. :)
:: Ja sam odavno shvatio jednu gorku istinu, a to je da te u vecini slucajeva ljudi nikada nece postovati i ceniti jer si im izasao u susret, pozajmio novac ili ucinio nesto drugog tipa. Ljudi na sve to gledaju ravnodusno, to im je sve normalno i prosto ocekuju uvek tako nesto od drugih ljudi. Kao da zivimo u nekoj bajci, gde je sve ruzicasto, a ne u surovom i sebicnom svetu. Bas zbog toga svako treba da pokaze ogromno postovanje, jer je takvih ljudi sve manje koji ce nekome nesto uciniti, sta god to bilo... Meni se nikada niko istinski ni za sta nije zahvalio, sve je to bio otrcani sablon ``e hvala ti brate, cujemo se`` naravno vise osobu ne vidim u zivotu, osim ako istoj ne treba nesto, pa me se seti posle ko zna koliko vremena.. :: :: Ali kada odradis nekoga za lovu sta god to bilo u pitanju, jaoo kako ga boli. Onda te se seca i podseca, vise nego rodjene keve. Prvo je besan, a posle toga te postuje. Niko to nece priznati, ali u dubini duse te postuje vise nego da si mu pomogao kada je gorelo. Zato sam se presaltovao na ovu drugu varijantu, vise mi odgovara i prija :: :: :: :: http://valid.x86.fr/cx7bt :: ::
@Bobi4ever bas upravo tako Bobi..sad vrtim film... Kad god sam nesto prodao od komponenti, prodam ispod cene a kad god nesto kupujem sa bencha ili kp niko ziv nece ni 5e da spusti na vec precenjene cene.
2 :: :: :: @Bobi4ever bas upravo tako Bobi..sad vrtim film... Kad god sam nesto prodao od komponenti, prodam ispod cene a kad god nesto kupujem sa bencha ili kp niko ziv nece ni 5e da spusti na vec precenjene cene.
i5 4670k+Scythe Ashura, ide i nekoriscen stock kuler. Asus Maximus VI hero AMD(patriot) 2x4gb 1600 Procesor i ploca u garanciji do 30.10.2016 (alti) Sve radilo na default vrednostima. Cena: 350e Preferiram licno preuzimanje u Novom Sadu. sms na 0603667666
:: Aman ljudi dajte vise, oladite malo, kome se svidjaju cene nek kupuje, kome ne nek preskoci i dovidjenja :: :: @100tinalo :: Razumem ja o cemu ti pricas, ali nisi realan. Sam biras, sam kupujes i placas :: Inace napajanje je sada staro godinu dana, onda kada si ga uzimao nije bilo. Zato sto je bilo staro nekoliko meseci bila je i spustena cena adekvatno, a iskreno nije imalo vise od desetak dana rada, bukvalno, novo novcijato sto bi se reklo :: Inace tada sam prodavao i gtx670, i kupio ju je covek sa berze takodje, dao sam mu kartu za 110-115e dok je svuda bila 140+ na oglasima, toliko o tome koliko derem sa cenama :: :: i7 6700K + Noctua NH-D1 :: GTX980ti Gigabyte G :: MSI Z170A Krait Gamin :: Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savag :: Dell U2515H + LG D2343 3 :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: Creative X-Fi Titanium+Z-550 :: ::
:: i5 4670k+Scythe Ashura, ide i nekoriscen stock kuler :: Asus Maximus VI her :: AMD(patriot) 2x4gb 160 :: Procesor i ploca u garanciji do 30.10.2016 (alti :: Sve radilo na default vrednostima. :: Cena: 350 :: Preferiram licno preuzimanje u Novom Sadu :: sms na 060366766 :: ::
:: svaka cast za cenu :) Jel bi menjao proc i maticnu za moje uz doplatu? : :: :: saphire 7850 dual-x 1g :: msi z77a-gd6 :: 2x4 exceleram white 1600mh :: i5 2500k 4.5ghz,Cm212plu :: Hitachi 500g :: SSD SP 120g :: superflower 700w modular :: :: :: :: i5 4670k+Scythe Ashura, ide i nekoriscen stock kuler :: :: Asus Maximus VI her :: :: AMD(patriot) 2x4gb 160 :: :: Procesor i ploca u garanciji do 30.10.2016 (alti :: :: Sve radilo na default vrednostima. :: :: Cena: 350 :: :: Preferiram licno preuzimanje u Novom Sadu :: :: sms na 060366766 :: :: :: ::
Ne vidim smajli u poruci. Dati 350 evra za godinu i po dana staru ploču i CPU je suludo. 300 evra plafon. Ako je staro dve i po godine, onda je mnogo i 300 evra.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647780. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.