Video na bencu oglas za obsidiana 800d sto ga prodaje za 100 jura, pa se odmah setio tebe. Dobro je to kuciste, ko zeli da ga doradjuje i prepravlja, dovede u red i ispravi neke bubice.
:: @sweredom, daj bre brate, celu stranu si zauzeo sa oglasima, skrati malo radi preglednosti i da bi drugi imali malo mesta za svoju tezgu ::
Pise cena 150eu i kaze bez fabricke ambalaze, vazi.. Ja sam moje prodao za 200eu skroz u fulu i bez i jedne mane i nije falio jedan sraf, vezica, itd. Eh, kad se setim, to su bili lepi letnji dani u sklapanju konfiguracije u ovaj orman ili rack od kucista, udjes unutra, kao u prazni magacin. 100eu je vec dobra cena za 800D.
:: Video na bencu oglas za obsidiana 800d sto ga prodaje za 100 jura, pa se odmah setio tebe. Dobro je to kuciste, ko zeli da ga doradjuje i prepravlja, dovede u red i ispravi neke bubice :: :: :: :: @sweredom, daj bre brate, celu stranu si zauzeo sa oglasima, skrati malo radi preglednosti i da bi drugi imali malo mesta za svoju tezgu :: :: ::
:: @sweredom, daj bre brate, celu stranu si zauzeo sa oglasima, skrati malo radi preglednosti i da bi drugi imali malo mesta za svoju tezgu :: :: :: :: 1. :: :: Htc M8, sivi, sim free :: :: Star godinu dana :: :: Ocuvan 9.5/10 :: :: Staklena folija preko ekrana :: :: Uz telefon ide: dve maske, usb, punjac, slusalice, papiri, kutija, htc iglica. :: :: Moguce su zamene. :: :: Samo u Beogradu :: :: :: :: Ce
:: sry buraz :: http://valid.x86.fr/ce9ji :: :: :: @sweredom, daj bre brate, celu stranu si zauzeo sa oglasima, skrati malo radi preglednosti i da bi drugi imali malo mesta za svoju tezgu
Bežični wireless USB adapter, otvaran probe samo radi, komplet ambalaza racun i garancija sa sve postoljem i antenicom. Bez ikakvih problema ne gubi signal ili snagu kroz 2 zida na udaljenosti od oko 10 metara +-
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Star 13 meseci. sim free. obsidian black. Uz telefon punjac, usb, upustvo, kutija, fabricka folija preko ekrana, dot maska. Ekran 10/10, folija na njemu. Lim na maski puko dole, kosta 10e da se zameni.
Cena 170e
Htc M8, sivi, sim free. Star godinu dana. Ocuvan. Staklena folija preko ekrana. Ekran 10/10, maska vide sa tri traga. 100/100 ispravan. Uz telefon ide: zastitna maska, usb, punjac, slusalice, papiri, kutija, htc iglica.
Na prodaju je moj laptop MSI Megabook M660. Specifikacija: CPU: Intel Celeron 440 1.86GHz Ram: 1GB DDR2 HDD: 60GB DVDRW, citac kartica, LAN, modem, Wireless, Bluetooth. . . Instaliran je Windows 7 Ultimate sa svim programima. Laptop ima problem sa sarkama. Pre nekoliko godina je leva sarka zapekla i prilikom sklapanj laptopa je pukla gornja maska oko sarke sa prednje i zadnje strane. Sanirao sam u tom trenutku kako sam mogao i sada stabilno stoji, ali ne moze da se zatvori (ili bar nije preporucljivo).
Tastatura je dobra, svi tasteri su ispravni, baterija drzi oko sat vremena, a uz laptop ide njegov originalni punjac. . .
Saljem postexpressom na vas zahtev (zbog vec pomenutog problema sa sarkom, mada mu nista ne bi falilo za transport, samo da se ne otvara i zatvara stalno). . .
Na oglasima je 45e,za kolege sa foruma moze za 40e ...
AMD Phenom II 960T@3.6GHz Titan NK35TZ 5GB DDR2 Asus M2N68 Plus Hitachi 250GB Samsung 320GB Powercolor Radeon HD5750 LG W2240S-PN Windows 8.1 Pro x64
Telefon star nesto malo preko 1god., garancija i fiskalni iz VIP-a, do kraja Marta 2017. Lepo ocuvan, fabricka folija na ekranu, sitni tragovi koriscenja na donjoj lajsni, sve ostalo perfektno.
130e
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium+Z-5500
Zvucnici iz naslova, 5.1 sistem, drvene kutije boje tresnje u ekstra stanju ukupna snaga je 150w rms veoma lep, snazan i cist zvuk jedan od najboljih sistema apsolutno ispravan mint stanje kao iz radnje. moze kontakt pm ili sms 7000dinkica
Telefon je solidno ocuvan, po lajsni ima tragove. Sim free. Original pakovanje. Punjac, usb, papiri, kutija sa njegovim imei brojem. Na telefon nije ispravan dzek za slusalice. Sve ostalo totalno ispravno. Moguca zamena za android telefon u cenovnom ranku ili nesto jace uz moju doplatu. Cena 150e. Cena je fixna i najniza. U zameni veca. 0613709032.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647773. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.