Ovaj Sapphire nema svoju ideju, kao i MSI, oni lutaju hardware prave kako im padne napamet, oni nemaju svoj stil prepoznatljiv uopste, nego tako kako im padne napamet, onaj MSI svake godine nesto je ukrao od EVGA. Da li je to NEC Tokin na GTX580, ili iskrivljen Internal USB 3.0, a ponesto bogami i od drugih je uzimao. A Sapphire kuler, ja mislim kada bi ja topio plastiku u kalemu da bi slican kvalitet to bio.
Ako tebi ovo daje neko pouzdanje da drzis 2 god koliko oni daju garanciju po 15% memoriju i cip klokovan ja ne znam...
Garancija je nebitna shvati to..... Meni moja trenutna karta radi jos malo pa 3 godne... a garantni rok je 2 godine... Sta ti to govori??? Garancija samo zvaka nista vise... Za ploce i procesore naravno a karte koje se menjaju na 2-3 godine zaista nema potrebe... Sve manje i manje problema ima kod svih jer je trziste surovo.... Safir ima inovaciju ono sto je EVGA nekad imala .... Lepo si reko samo lutaju... i razbijaju sa resenjima nema ko Asus 3 godine da drze DCII vec pomak prave makar i za 1 %
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Ovaj Sapphire nema svoju ideju, kao i MSI, oni lutaju hardware prave kako im padne napamet, oni nemaju svoj stil prepoznatljiv uopste, nego tako kako im padne napamet, onaj MSI svake godine nesto je ukrao od EVGA. Da li je to NEC Tokin na GTX580, ili iskrivljen Internal USB 3.0, a ponesto bogami i od drugih je uzimao :: A Sapphire kuler, ja mislim kada bi ja topio plastiku u kalemu da bi slican kvalitet to bio :: :: Ako tebi ovo daje neko pouzdanje da drzis 2 god koliko oni daju garanciju po 15% memoriju i cip klokovan ja ne znam.. :: :: :: http://i.imgur.com/qWrLTdt.pn :: :: ::
Neka je garancija nebitna, ali ako jedan brand ima 2god., a svi ostali bar 3 minimum, i ti hoces bas taj koji ima 2god., ne da nije logicno, nego je van svakog izbora.. Druga stvar, ako je garantni rok nekog uredjaja odedjeni period (2, 3, 5god.), to ne znaci da ce taj uredjaj automatski da crkne nakon isteka.. 2god. je garancija Sapphire, zato da bi sebi smanjili troskove i probleme sa reklamacijama, apsolutno ni zbog cega drugog, i to moze da bude samo lose, bez obzira da li ce neko zadrzati tu graficku mesec dana ili 5god, to nema nikakve veze. Trece, te 2god., uvek odbija kupca pored svih ostalih koji imaju 3god..
:: :: Garancija je nebitna shvati to..... Meni moja trenutna karta radi jos malo pa 3 godne.. :: a garantni rok je 2 godine... Sta ti to govori?? :: Garancija samo zvaka nista vise... Za ploce i procesore naravno a karte koje se menjaju na 2-3 godine zaista nema potrebe... Sve manje i manje problema ima kod svih jer je trziste surovo... :: Safir ima inovaciju ono sto je EVGA nekad imala .... Lepo si reko samo lutaju... i razbijaju sa resenjima nema ko Asus 3 godine da drze DCII vec pomak prave makar i za 1 % :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: Ovaj Sapphire nema svoju ideju, kao i MSI, oni lutaju hardware prave kako im padne napamet, oni nemaju svoj stil prepoznatljiv uopste, nego tako kako im padne napamet, onaj MSI svake godine nesto je ukrao od EVGA. Da li je to NEC Tokin na GTX580, ili iskrivljen Internal USB 3.0, a ponesto bogami i od drugih je uzimao :: :: A Sapphire kuler, ja mislim kada bi ja topio plastiku u kalemu da bi slican kvalitet to bio :: :: :: :: Ako tebi ovo daje neko pouzdanje da drzis 2 god koliko oni daju garanciju po 15% memoriju i cip klokovan ja ne znam.. :: :: :: :: :: :: http://i.imgur.com/qWrLTdt.pn :: :: :: :: :: ::
Vazi onda umesto Bmw serije 1 koju gledam (ima garanciju 2 godine ) cu zaboraviti i uzeti Hjundai koji daje 7 godina ili Kia..... I da Gorenje je jace od Bosha .... Stvarno ti je zakljucak sacuvaj boze..... Pa jer ja koristim kartu 3 godine ? problema nix... jos ljudi koji ja poznajem imaju Xfx isto dve godine powercoolr isto.... ne kapiram... To sto se osecas sigurno 3 godine to kapiram i u pravu si ali imaj u vidu da kvalitetni proizvodi nemaju potrebe da imaju garanciju ogromnu.... Iphone ima godinu dana garancije... PS4 ima garanciju godinu dana.... Mac proizvodi takodje samo godinu dana.... u srbiji imas 2 zbog naseg kretenskog zakona.... U ostalom svako nek uzima sta hoce za svoje pare.....
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Neka je garancija nebitna, ali ako jedan brand ima 2god., a svi ostali bar 3 minimum, i ti hoces bas taj koji ima 2god., ne da nije logicno, nego je van svakog izbora.. Druga stvar, ako je garantni rok nekog uredjaja odedjeni period (2, 3, 5god.), to ne znaci da ce taj uredjaj automatski da crkne nakon isteka.. 2god. je garancija Sapphire, zato da bi sebi smanjili troskove i probleme sa reklamacijama, apsolutno ni zbog cega drugog, i to moze da bude samo lose, bez obzira da li ce neko zadrzati tu graficku mesec dana ili 5god, to nema nikakve veze. Trece, te 2god., uvek odbija kupca pored svih ostalih koji imaju 3god.. :: :: :: :: :: :: Garancija je nebitna shvati to..... Meni moja trenutna karta radi jos malo pa 3 godne.. :: :: a garantni rok je 2 godine... Sta ti to govori?? :: :: Garancija samo zvaka nista vise... Za ploce i procesore naravno a karte koje se menjaju na 2-3 godine zaista nema potrebe... Sve manje i manje problema ima kod svih jer je trziste surovo... :: :: Safir ima inovaciju ono sto je EVGA nekad imala .... Lepo si reko samo lutaju... i razbijaju sa resenjima nema ko Asus 3 godine da drze DCII vec pomak prave makar i za 1 % :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: Ovaj Sapphire nema svoju ideju, kao i MSI, oni lutaju hardware prave kako im padne napamet, oni nemaju svoj stil prepoznatljiv uopste, nego tako kako im padne napamet, onaj MSI svake godine nesto je ukrao od EVGA. Da li je to NEC Tokin na GTX580, ili iskrivljen Internal USB 3.0, a ponesto bogami i od drugih je uzimao :: :: :: A Sapphire kuler, ja mislim kada bi ja topio plastiku u kalemu da bi slican kvalitet to bio :: :: :: :: :: :: Ako tebi ovo daje neko pouzdanje da drzis 2 god koliko oni daju garanciju po 15% memoriju i cip klokovan ja ne znam.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://i.imgur.com/qWrLTdt.pn :: :: :: :: :: :: :: :: ::
ne, nego je tebi, jer poredis babe i zabe.. izuzmi molim te primere sa automobilima i bele tehnike kada pricas o IT-u, ako nemas pametnije poredjenje, nemoj ni da ga pravis.
:: :: Vazi onda umesto Bmw serije 1 koju gledam (ima garanciju 2 godine ) cu zaboraviti i uzeti Hjundai koji daje 7 godina ili Kia.... :: I da Gorenje je jace od Bosha ... :: Stvarno ti je zakljucak sacuvaj boze..... Pa jer ja koristim kartu 3 godine ? problema nix... jos ljudi koji ja poznajem imaju Xfx isto dve godine powercoolr isto.... ne kapiram.. :: To sto se osecas sigurno 3 godine to kapiram i u pravu si ali imaj u vidu da kvalitetni proizvodi nemaju potrebe da imaju garanciju ogromnu... :: Iphone ima godinu dana garancije... PS4 ima garanciju godinu dana.... :: Mac proizvodi takodje samo godinu dana.... u srbiji imas 2 zbog naseg kretenskog zakona... :: U ostalom svako nek uzima sta hoce za svoje pare.... :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: Neka je garancija nebitna, ali ako jedan brand ima 2god., a svi ostali bar 3 minimum, i ti hoces bas taj koji ima 2god., ne da nije logicno, nego je van svakog izbora.. Druga stvar, ako je garantni rok nekog uredjaja odedjeni period (2, 3, 5god.), to ne znaci da ce taj uredjaj automatski da crkne nakon isteka.. 2god. je garancija Sapphire, zato da bi sebi smanjili troskove i probleme sa reklamacijama, apsolutno ni zbog cega drugog, i to moze da bude samo lose, bez obzira da li ce neko zadrzati tu graficku mesec dana ili 5god, to nema nikakve veze. Trece, te 2god., uvek odbija kupca pored svih ostalih koji imaju 3god.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Garancija je nebitna shvati to..... Meni moja trenutna karta radi jos malo pa 3 godne.. :: :: :: a garantni rok je 2 godine... Sta ti to govori?? :: :: :: Garancija samo zvaka nista vise... Za ploce i procesore naravno a karte koje se menjaju na 2-3 godine zaista nema potrebe... Sve manje i manje problema ima kod svih jer je trziste surovo... :: :: :: Safir ima inovaciju ono sto je EVGA nekad imala .... Lepo si reko samo lutaju... i razbijaju sa resenjima nema ko Asus 3 godine da drze DCII vec pomak prave makar i za 1 % :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ovaj Sapphire nema svoju ideju, kao i MSI, oni lutaju hardware prave kako im padne napamet, oni nemaju svoj stil prepoznatljiv uopste, nego tako kako im padne napamet, onaj MSI svake godine nesto je ukrao od EVGA. Da li je to NEC Tokin na GTX580, ili iskrivljen Internal USB 3.0, a ponesto bogami i od drugih je uzimao :: :: :: :: A Sapphire kuler, ja mislim kada bi ja topio plastiku u kalemu da bi slican kvalitet to bio :: :: :: :: :: :: :: :: Ako tebi ovo daje neko pouzdanje da drzis 2 god koliko oni daju garanciju po 15% memoriju i cip klokovan ja ne znam.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://i.imgur.com/qWrLTdt.pn :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Poredim proizvode ako nisi zakljucio isto bi bilo i sa televizorima i drugim stvarima ... To sto si uvideo poentu a ogradjujes IT koji je deo tehnike CITAJ ogranak.... Kako god shvatio si ...
A sta je Apple preradjivac grozdja ??? ajde molim te.... Samsung isto??? LG isto ??
:: ne, nego je tebi, jer poredis babe i zabe.. izuzmi molim te primere sa automobilima i bele tehnike kada pricas o IT-u, ako nemas pametnije poredjenje, nemoj ni da ga pravis :: :: :: :: :: :: Vazi onda umesto Bmw serije 1 koju gledam (ima garanciju 2 godine ) cu zaboraviti i uzeti Hjundai koji daje 7 godina ili Kia.... :: :: I da Gorenje je jace od Bosha ... :: :: Stvarno ti je zakljucak sacuvaj boze..... Pa jer ja koristim kartu 3 godine ? problema nix... jos ljudi koji ja poznajem imaju Xfx isto dve godine powercoolr isto.... ne kapiram.. :: :: To sto se osecas sigurno 3 godine to kapiram i u pravu si ali imaj u vidu da kvalitetni proizvodi nemaju potrebe da imaju garanciju ogromnu... :: :: Iphone ima godinu dana garancije... PS4 ima garanciju godinu dana.... :: :: Mac proizvodi takodje samo godinu dana.... u srbiji imas 2 zbog naseg kretenskog zakona... :: :: U ostalom svako nek uzima sta hoce za svoje pare.... :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: Neka je garancija nebitna, ali ako jedan brand ima 2god., a svi ostali bar 3 minimum, i ti hoces bas taj koji ima 2god., ne da nije logicno, nego je van svakog izbora.. Druga stvar, ako je garantni rok nekog uredjaja odedjeni period (2, 3, 5god.), to ne znaci da ce taj uredjaj automatski da crkne nakon isteka.. 2god. je garancija Sapphire, zato da bi sebi smanjili troskove i probleme sa reklamacijama, apsolutno ni zbog cega drugog, i to moze da bude samo lose, bez obzira da li ce neko zadrzati tu graficku mesec dana ili 5god, to nema nikakve veze. Trece, te 2god., uvek odbija kupca pored svih ostalih koji imaju 3god.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Garancija je nebitna shvati to..... Meni moja trenutna karta radi jos malo pa 3 godne.. :: :: :: :: a garantni rok je 2 godine... Sta ti to govori?? :: :: :: :: Garancija samo zvaka nista vise... Za ploce i procesore naravno a karte koje se menjaju na 2-3 godine zaista nema potrebe... Sve manje i manje problema ima kod svih jer je trziste surovo... :: :: :: :: Safir ima inovaciju ono sto je EVGA nekad imala .... Lepo si reko samo lutaju... i razbijaju sa resenjima nema ko Asus 3 godine da drze DCII vec pomak prave makar i za 1 % :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ovaj Sapphire nema svoju ideju, kao i MSI, oni lutaju hardware prave kako im padne napamet, oni nemaju svoj stil prepoznatljiv uopste, nego tako kako im padne napamet, onaj MSI svake godine nesto je ukrao od EVGA. Da li je to NEC Tokin na GTX580, ili iskrivljen Internal USB 3.0, a ponesto bogami i od drugih je uzimao :: :: :: :: :: A Sapphire kuler, ja mislim kada bi ja topio plastiku u kalemu da bi slican kvalitet to bio :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako tebi ovo daje neko pouzdanje da drzis 2 god koliko oni daju garanciju po 15% memoriju i cip klokovan ja ne znam.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://i.imgur.com/qWrLTdt.pn :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Zasto da se izuzme ? Pa AMD je uvek bio kao Fiat dok je nVidia uveliko pravila Mercedes i evo ga sad Titan Brabus
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: ne, nego je tebi, jer poredis babe i zabe.. izuzmi molim te primere sa automobilima i bele tehnike kada pricas o IT-u, ako nemas pametnije poredjenje, nemoj ni da ga pravis :: :: :: ::
Lepo si reko stim sto Fiajt sad kida :D :D :D Em poseduje Ferrari,Alfu,Masserati,Crajsler,Jeep, ubise se od profita :D Mecka osta bez majnbaha i bez micubisija :D Profit Sky ako gledas Fiat ti posluje najbolje ...
:: Zasto da se izuzme ? Pa AMD je uvek bio kao Fiat dok je nVidia uveliko pravila Mercedes i evo ga sad Titan Brabus :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ne, nego je tebi, jer poredis babe i zabe.. izuzmi molim te primere sa automobilima i bele tehnike kada pricas o IT-u, ako nemas pametnije poredjenje, nemoj ni da ga pravis :: :: :: :: :: :: :: ::
..kad si nasao tako besmisleno da poredis babe i zabe, onda budi realniji malo, Hyndai je po meni sasvim korektan auto, tako da Sapphire je kao Hyndai sa 2 god. garancije.. cak je cini mi se pre 2god. model i30 pobedio kao najbolji na crash testovima. Sta li ces reci za Toyotu i sa kojim ces da je uporedis (Fiat?).. Toyota=5god. garancije.. a nesto mi se ucinilo da si BMW klasirao sa Sapphire.. gimme a break.
:: :: Vazi onda umesto Bmw serije 1 koju gledam (ima garanciju 2 godine ) cu zaboraviti i uzeti Hjundai koji daje 7 godina ili Kia.... :: I da Gorenje je jace od Bosha ... :: Stvarno ti je zakljucak sacuvaj boze..... Pa jer ja koristim kartu 3 godine ? problema nix... jos ljudi koji ja poznajem imaju Xfx isto dve godine powercoolr isto.... ne kapiram.. :: To sto se osecas sigurno 3 godine to kapiram i u pravu si ali imaj u vidu da kvalitetni proizvodi nemaju potrebe da imaju garanciju ogromnu... :: Iphone ima godinu dana garancije... PS4 ima garanciju godinu dana.... :: Mac proizvodi takodje samo godinu dana.... u srbiji imas 2 zbog naseg kretenskog zakona... :: U ostalom svako nek uzima sta hoce za svoje pare.... :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: Neka je garancija nebitna, ali ako jedan brand ima 2god., a svi ostali bar 3 minimum, i ti hoces bas taj koji ima 2god., ne da nije logicno, nego je van svakog izbora.. Druga stvar, ako je garantni rok nekog uredjaja odedjeni period (2, 3, 5god.), to ne znaci da ce taj uredjaj automatski da crkne nakon isteka.. 2god. je garancija Sapphire, zato da bi sebi smanjili troskove i probleme sa reklamacijama, apsolutno ni zbog cega drugog, i to moze da bude samo lose, bez obzira da li ce neko zadrzati tu graficku mesec dana ili 5god, to nema nikakve veze. Trece, te 2god., uvek odbija kupca pored svih ostalih koji imaju 3god.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Garancija je nebitna shvati to..... Meni moja trenutna karta radi jos malo pa 3 godne.. :: :: :: a garantni rok je 2 godine... Sta ti to govori?? :: :: :: Garancija samo zvaka nista vise... Za ploce i procesore naravno a karte koje se menjaju na 2-3 godine zaista nema potrebe... Sve manje i manje problema ima kod svih jer je trziste surovo... :: :: :: Safir ima inovaciju ono sto je EVGA nekad imala .... Lepo si reko samo lutaju... i razbijaju sa resenjima nema ko Asus 3 godine da drze DCII vec pomak prave makar i za 1 % :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ovaj Sapphire nema svoju ideju, kao i MSI, oni lutaju hardware prave kako im padne napamet, oni nemaju svoj stil prepoznatljiv uopste, nego tako kako im padne napamet, onaj MSI svake godine nesto je ukrao od EVGA. Da li je to NEC Tokin na GTX580, ili iskrivljen Internal USB 3.0, a ponesto bogami i od drugih je uzimao :: :: :: :: A Sapphire kuler, ja mislim kada bi ja topio plastiku u kalemu da bi slican kvalitet to bio :: :: :: :: :: :: :: :: Ako tebi ovo daje neko pouzdanje da drzis 2 god koliko oni daju garanciju po 15% memoriju i cip klokovan ja ne znam.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://i.imgur.com/qWrLTdt.pn :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Jesam ga klasirao jer mu je tu i mestu u taboru crvenih... Opet ti babe i zabe ??? Odgovori mi za Apple ? Samsung ?? Toyota koja malo malo povlaci vozila ?? Hjundai korektan auto ? jeste ali daleko ispod nivoa bilo kog Nemca...... Kako god Kad kupis kvalitetnu stvar garancija je totalno nebitna... Usput se raspitaj sta sve placas za 5 godina u ovlascenom servisu....
:: ..kad si nasao tako besmisleno da poredis babe i zabe, onda budi realniji malo, Hyndai je po meni sasvim korektan auto, tako da Sapphire je kao Hyndai sa 2 god. garancije.. cak je cini mi se pre 2god. model i30 pobedio kao najbolji na crash testovima. Sta li ces reci za Toyotu i sa kojim ces da je uporedis (Fiat?).. Toyota=5god. garancije.. a nesto mi se ucinilo da si BMW klasirao sa Sapphire.. gimme a break. :: :: :: :: :: :: Vazi onda umesto Bmw serije 1 koju gledam (ima garanciju 2 godine ) cu zaboraviti i uzeti Hjundai koji daje 7 godina ili Kia.... :: :: I da Gorenje je jace od Bosha ... :: :: Stvarno ti je zakljucak sacuvaj boze..... Pa jer ja koristim kartu 3 godine ? problema nix... jos ljudi koji ja poznajem imaju Xfx isto dve godine powercoolr isto.... ne kapiram.. :: :: To sto se osecas sigurno 3 godine to kapiram i u pravu si ali imaj u vidu da kvalitetni proizvodi nemaju potrebe da imaju garanciju ogromnu... :: :: Iphone ima godinu dana garancije... PS4 ima garanciju godinu dana.... :: :: Mac proizvodi takodje samo godinu dana.... u srbiji imas 2 zbog naseg kretenskog zakona... :: :: U ostalom svako nek uzima sta hoce za svoje pare.... :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: Neka je garancija nebitna, ali ako jedan brand ima 2god., a svi ostali bar 3 minimum, i ti hoces bas taj koji ima 2god., ne da nije logicno, nego je van svakog izbora.. Druga stvar, ako je garantni rok nekog uredjaja odedjeni period (2, 3, 5god.), to ne znaci da ce taj uredjaj automatski da crkne nakon isteka.. 2god. je garancija Sapphire, zato da bi sebi smanjili troskove i probleme sa reklamacijama, apsolutno ni zbog cega drugog, i to moze da bude samo lose, bez obzira da li ce neko zadrzati tu graficku mesec dana ili 5god, to nema nikakve veze. Trece, te 2god., uvek odbija kupca pored svih ostalih koji imaju 3god.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Garancija je nebitna shvati to..... Meni moja trenutna karta radi jos malo pa 3 godne.. :: :: :: :: a garantni rok je 2 godine... Sta ti to govori?? :: :: :: :: Garancija samo zvaka nista vise... Za ploce i procesore naravno a karte koje se menjaju na 2-3 godine zaista nema potrebe... Sve manje i manje problema ima kod svih jer je trziste surovo... :: :: :: :: Safir ima inovaciju ono sto je EVGA nekad imala .... Lepo si reko samo lutaju... i razbijaju sa resenjima nema ko Asus 3 godine da drze DCII vec pomak prave makar i za 1 % :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ovaj Sapphire nema svoju ideju, kao i MSI, oni lutaju hardware prave kako im padne napamet, oni nemaju svoj stil prepoznatljiv uopste, nego tako kako im padne napamet, onaj MSI svake godine nesto je ukrao od EVGA. Da li je to NEC Tokin na GTX580, ili iskrivljen Internal USB 3.0, a ponesto bogami i od drugih je uzimao :: :: :: :: :: A Sapphire kuler, ja mislim kada bi ja topio plastiku u kalemu da bi slican kvalitet to bio :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako tebi ovo daje neko pouzdanje da drzis 2 god koliko oni daju garanciju po 15% memoriju i cip klokovan ja ne znam.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://i.imgur.com/qWrLTdt.pn :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Nemam sta da se raspitujem kad imam auto u garantnom roku, servisiran svake godine u ovlascenom servisu, nista drugo se ne placa sem tog servisa, ne znam sta si istripovao, da ti je besplatan servis u tih 5godina..?
Nervira me pomisao da neko skracuje garanciju zarad smanjenja svojih troskova. Nisu vise u pitanju babe i zabe vec nesto drugo za sta ne znam naziv.. svrstavas Apple, BMW, Sapphire, Gigabyte u jednu klasu, sunce mu kalaisano, lud si ko struja Pa da, kad za Toyotu imas sta da kazes, a za Nemce nista, onda je sve jasno..
:: :: Jesam ga klasirao jer mu je tu i mestu u taboru crvenih... :: Opet ti babe i zabe ??? :: Odgovori mi za Apple ? Samsung ?? :: Toyota koja malo malo povlaci vozila ? :: Hjundai korektan auto ? jeste ali daleko ispod nivoa bilo kog Nemca..... :: Kako god Kad kupis kvalitetnu stvar garancija je totalno nebitna... Usput se raspitaj sta sve placas za 5 godina u ovlascenom servisu... :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: ..kad si nasao tako besmisleno da poredis babe i zabe, onda budi realniji malo, Hyndai je po meni sasvim korektan auto, tako da Sapphire je kao Hyndai sa 2 god. garancije.. cak je cini mi se pre 2god. model i30 pobedio kao najbolji na crash testovima. Sta li ces reci za Toyotu i sa kojim ces da je uporedis (Fiat?).. Toyota=5god. garancije.. a nesto mi se ucinilo da si BMW klasirao sa Sapphire.. gimme a break. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Vazi onda umesto Bmw serije 1 koju gledam (ima garanciju 2 godine ) cu zaboraviti i uzeti Hjundai koji daje 7 godina ili Kia.... :: :: :: I da Gorenje je jace od Bosha ... :: :: :: Stvarno ti je zakljucak sacuvaj boze..... Pa jer ja koristim kartu 3 godine ? problema nix... jos ljudi koji ja poznajem imaju Xfx isto dve godine powercoolr isto.... ne kapiram.. :: :: :: To sto se osecas sigurno 3 godine to kapiram i u pravu si ali imaj u vidu da kvalitetni proizvodi nemaju potrebe da imaju garanciju ogromnu... :: :: :: Iphone ima godinu dana garancije... PS4 ima garanciju godinu dana.... :: :: :: Mac proizvodi takodje samo godinu dana.... u srbiji imas 2 zbog naseg kretenskog zakona... :: :: :: U ostalom svako nek uzima sta hoce za svoje pare.... :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Neka je garancija nebitna, ali ako jedan brand ima 2god., a svi ostali bar 3 minimum, i ti hoces bas taj koji ima 2god., ne da nije logicno, nego je van svakog izbora.. Druga stvar, ako je garantni rok nekog uredjaja odedjeni period (2, 3, 5god.), to ne znaci da ce taj uredjaj automatski da crkne nakon isteka.. 2god. je garancija Sapphire, zato da bi sebi smanjili troskove i probleme sa reklamacijama, apsolutno ni zbog cega drugog, i to moze da bude samo lose, bez obzira da li ce neko zadrzati tu graficku mesec dana ili 5god, to nema nikakve veze. Trece, te 2god., uvek odbija kupca pored svih ostalih koji imaju 3god.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Garancija je nebitna shvati to..... Meni moja trenutna karta radi jos malo pa 3 godne.. :: :: :: :: :: a garantni rok je 2 godine... Sta ti to govori?? :: :: :: :: :: Garancija samo zvaka nista vise... Za ploce i procesore naravno a karte koje se menjaju na 2-3 godine zaista nema potrebe... Sve manje i manje problema ima kod svih jer je trziste surovo... :: :: :: :: :: Safir ima inovaciju ono sto je EVGA nekad imala .... Lepo si reko samo lutaju... i razbijaju sa resenjima nema ko Asus 3 godine da drze DCII vec pomak prave makar i za 1 % :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Matori da se razumemo Toyota pravi ok vozila nema sta.. Ja vozim Nemca i prezadovoljan sam stim sto je meni garancija istekla odavno i prodisao sam od servisa.... sta da ti kazem klasican servis 15 000 dinara a kod privatnika 8000 ... Ja mixam sve zivo :D Inace Safirkovic ima najjace haldjenje od ponudjenih AMD karti :D
:: Nemam sta da se raspitujem kad imam auto u garantnom roku, servisiran svake godine u ovlascenom servisu, nista drugo se ne placa sem tog servisa, ne znam sta si istripovao, da ti je besplatan servis u tih 5godina..? :: :: Nervira me pomisao da neko skracuje garanciju zarad smanjenja svojih troskova. :: Nisu vise u pitanju babe i zabe vec nesto drugo za sta ne znam naziv.. svrstavas Apple, BMW, Sapphire, Gigabyte u jednu klasu, sunce mu kalaisano, lud si ko struja Pa da, kad za Toyotu imas sta da kazes, a za Nemce nista, onda je sve jasno.. :: :: :: :: :: Jesam ga klasirao jer mu je tu i mestu u taboru crvenih... :: :: Opet ti babe i zabe ??? :: :: Odgovori mi za Apple ? Samsung ?? :: :: Toyota koja malo malo povlaci vozila ? :: :: Hjundai korektan auto ? jeste ali daleko ispod nivoa bilo kog Nemca..... :: :: Kako god Kad kupis kvalitetnu stvar garancija je totalno nebitna... Usput se raspitaj sta sve placas za 5 godina u ovlascenom servisu... :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: ..kad si nasao tako besmisleno da poredis babe i zabe, onda budi realniji malo, Hyndai je po meni sasvim korektan auto, tako da Sapphire je kao Hyndai sa 2 god. garancije.. cak je cini mi se pre 2god. model i30 pobedio kao najbolji na crash testovima. Sta li ces reci za Toyotu i sa kojim ces da je uporedis (Fiat?).. Toyota=5god. garancije.. a nesto mi se ucinilo da si BMW klasirao sa Sapphire.. gimme a break. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Vazi onda umesto Bmw serije 1 koju gledam (ima garanciju 2 godine ) cu zaboraviti i uzeti Hjundai koji daje 7 godina ili Kia.... :: :: :: :: I da Gorenje je jace od Bosha ... :: :: :: :: Stvarno ti je zakljucak sacuvaj boze..... Pa jer ja koristim kartu 3 godine ? problema nix... jos ljudi koji ja poznajem imaju Xfx isto dve godine powercoolr isto.... ne kapiram.. :: :: :: :: To sto se osecas sigurno 3 godine to kapiram i u pravu si ali imaj u vidu da kvalitetni proizvodi nemaju potrebe da imaju garanciju ogromnu... :: :: :: :: Iphone ima godinu dana garancije... PS4 ima garanciju godinu dana.... :: :: :: :: Mac proizvodi takodje samo godinu dana.... u srbiji imas 2 zbog naseg kretenskog zakona... :: :: :: :: U ostalom svako nek uzima sta hoce za svoje pare.... :: :: :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Neka je garancija nebitna, ali ako jedan brand ima 2god., a svi ostali bar 3 minimum, i ti hoces bas taj koji ima 2god., ne da nije logicno, nego je van svakog izbora.. Druga stvar, ako je garantni rok nekog uredjaja odedjeni period (2, 3, 5god.), to ne znaci da ce taj uredjaj automatski da crkne nakon isteka.. 2god. je garancija Sapphire, zato da bi sebi smanjili troskove i probleme sa reklamacijama, apsolutno ni zbog cega drugog, i to moze da bude samo lose, bez obzira da li ce neko zadrzati tu graficku mesec dana ili 5god, to nema nikakve veze. Trece, te 2god., uvek odbija kupca pored svih ostalih koji imaju 3god.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Garancija je nebitna shvati to..... Meni moja trenutna karta radi jos malo pa 3 godne.. :: :: :: :: :: :: a garantni rok je 2 godine... Sta ti to govori?? :: :: :: :: :: :: Garancija samo zvaka nista vise... Za ploce i procesore naravno a karte koje se menjaju na 2-3 godine zaista nema potrebe... Sve manje i manje problema ima kod svih jer je trziste surovo... :: :: :: :: :: :: Safir ima inovaciju ono sto je EVGA nekad imala .... Lepo si reko samo lutaju... i razbijaju sa resenjima nema ko Asus 3 godine da drze DCII vec pomak prave makar i za 1 % :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pre svega, Sapphire je brand, a ne Safet Safirkovic:) I nema najbolje hladjenje, odlican je ali nije najbolji, 100 puta su ti pisali ljudi, HIS, ASUS, MSI, Gigabyte itd., pa Sapphire.
:: :: Matori da se razumemo Toyota pravi ok vozila nema sta.. :: Ja vozim Nemca i prezadovoljan sam stim sto je meni garancija istekla odavno i prodisao sam od servisa.... sta da ti kazem klasican servis 15 000 dinara a kod privatnika 8000 .. :: Ja mixam sve zivo :D :: Inace Safirkovic ima najjace haldjenje od ponudjenih AMD karti :D :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Koji ljudi koji su posedovali Safir ili koji vole da troluju ?? Safir ima odlicna resenja nisi se informisao sta su napravili.... Uostalom sad ce testovi jos malo ...
:: Pre svega, Sapphire je brand, a ne Safet Safirkovic: :: I nema najbolje hladjenje, odlican je ali nije najbolji, 100 puta su ti pisali ljudi, HIS, ASUS, MSI, Gigabyte itd., pa Sapphire :: :: :: :: :: Matori da se razumemo Toyota pravi ok vozila nema sta.. :: :: Ja vozim Nemca i prezadovoljan sam stim sto je meni garancija istekla odavno i prodisao sam od servisa.... sta da ti kazem klasican servis 15 000 dinara a kod privatnika 8000 .. :: :: Ja mixam sve zivo :D :: :: Inace Safirkovic ima najjace haldjenje od ponudjenih AMD karti :D :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Znaci suprotno misljenje od tvog, ili ono koje nije realno je `trolovanje`? Aha. Imao sam puno prilika da ga provucem kroz ruke sklapajuci ljudima konfiguracije, uvek kada uzimam ATi, gledam da to bude Sapphire zbog dobre cene.. sada ga nesto slabije ima
:: :: Koji ljudi koji su posedovali Safir ili koji vole da troluju ? :: Safir ima odlicna resenja nisi se informisao sta su napravili.... :: Uostalom sad ce testovi jos malo ... :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: Pre svega, Sapphire je brand, a ne Safet Safirkovic: :: :: I nema najbolje hladjenje, odlican je ali nije najbolji, 100 puta su ti pisali ljudi, HIS, ASUS, MSI, Gigabyte itd., pa Sapphire :: :: :: :: :: :: :: :: Matori da se razumemo Toyota pravi ok vozila nema sta.. :: :: :: Ja vozim Nemca i prezadovoljan sam stim sto je meni garancija istekla odavno i prodisao sam od servisa.... sta da ti kazem klasican servis 15 000 dinara a kod privatnika 8000 .. :: :: :: Ja mixam sve zivo :D :: :: :: Inace Safirkovic ima najjace haldjenje od ponudjenih AMD karti :D :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: :: :: : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Cena nije problem problem su dobavljaci... Licno bi uzeo Xfx a to je tek avantura.... His je uso u urbanu legendu... Naravno da bi uzeo His ali posto ga nema Safirkovic ili Asus sto se mene tice...
:: Znaci suprotno misljenje od tvog, ili ono koje nije realno je `trolovanje`? Aha :: Imao sam puno prilika da ga provucem kroz ruke sklapajuci ljudima konfiguracije, uvek kada uzimam ATi, gledam da to bude Sapphire zbog dobre cene.. sada ga nesto slabije im :: :: :: :: :: :: Koji ljudi koji su posedovali Safir ili koji vole da troluju ? :: :: Safir ima odlicna resenja nisi se informisao sta su napravili.... :: :: Uostalom sad ce testovi jos malo ... :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: Pre svega, Sapphire je brand, a ne Safet Safirkovic: :: :: :: I nema najbolje hladjenje, odlican je ali nije najbolji, 100 puta su ti pisali ljudi, HIS, ASUS, MSI, Gigabyte itd., pa Sapphire :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Matori da se razumemo Toyota pravi ok vozila nema sta.. :: :: :: :: Ja vozim Nemca i prezadovoljan sam stim sto je meni garancija istekla odavno i prodisao sam od servisa.... sta da ti kazem klasican servis 15 000 dinara a kod privatnika 8000 .. :: :: :: :: Ja mixam sve zivo :D :: :: :: :: Inace Safirkovic ima najjace haldjenje od ponudjenih AMD karti :D :: :: :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647705. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.