Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
Jos jedan prevarant
STRANA 2 OD 2
alrad 18.04.2014. 00:13 #550079

status: user
broj poruka: 4864

I da li si posten kao Emmi, i ukidas garanciju ako se otvori kuciste a da to ne naglasis pre prodaje?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
operator re 18.04.2014. 00:18 #550080

broj poruka: 4291
To radim u slobodno vrijeme. Naručim iz Mađarske preko Kristijana ili Arpada i donesu šta mi je naručeno i ugradim se od 5 do 50e po komponenti.
Ništa više preko MP kod nas.
Bar dok se ne završi sud i obeštete me za ono što mi duguju i ne priznaju garancije A*ti, Giga*ron, P*n i CT Reta*l.
Nakotilo se lopova poprilično i to legalnih.
A do sada se nisam ni reklamirao, pa neću ni sada.
Ovo je forum( riješenje SW i HW problema), a ne stranica za lično oglašavanje, za mene.
Na KP znam 3-je ljudi koji su fer i korektni za TV i računarsku opremu, a samo jednog za bjelu tehniku.
Tek sam od prije par dana nakon par godina zajebavanja sa uvoznicima-lopovima polovne opreme kako nove, prešao na ove varijante.
Zato i ne reklamiram druge direktno.
A ovdje sam da pomognem, a ne da stičem ličnu korist.
alrad 18.04.2014. 00:57 #550090

broj poruka: 4864

Kanda te zeza tastatura. Da nije Alti, Gigatron, Pin i CT Retail?
I kako se preziva taj Kristijan?

duqp alrade 18.04.2014. 01:04 #550092

broj poruka: 3466

ne zeza ga tasatatura nego bila je ona prica sa postavljanjem punih naziva firmi i da se stavi po jedna * bla bla, jer admini izbrisu post ili celu temu pa onda bude a sto mi brisu i tako to.

nema ovde neke filozofije, ista procedura kao sa televizorima sto prodaju iz madjarske, momci rade za povracaj poreza i malo zaradjuju na cenu koju placaju u madjarskoj. garancije su vazece i nista vise reklamacija nema nego kad se kupi u nekoj od prodavnica.

Prijatelj radi sa televizorima i jedan je od glavnih za tu kombinaciju za beograd i generalno za srbiju, imaju priznanice, ugovor sa be* ekspresom i lepo se zivi od toga. jedan profil na fejsu i kupujem prodajem i samo kacenje nove ponude i ljudi stvarno kupuju, ne bi verovali koliko televizora.

one modele 32 inca full hd osnovne neke uzimaju za poklone za svadbu ili useljenje skupi se po 2-3 pa se istale i uzmu lep poklon, svi srecni i zadovoljni.

@operator
jel nije problem da mi na mejl posaljes kontakt od tih ljudi sto rade sa racunarskim komponentama? arpad kristijan i koga si jos naveo?

operator re 18.04.2014. 01:23 #550093

broj poruka: 4291
Prvo moram da pitam ljude. Ne dijelim tuđe brojeve tek tako.
Trenutno love ove što malo više prenose preko grane.
Javiću ti.
Koliki bi ti bio mjesečni obim nabavke?
Javi na email.
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647670.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs