Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
IT akademija (IT Academy)?
STRANA 2 OD 2
k6777r IT Akademija 01.11.2015. 21:41 #606506

status: user
broj poruka: 1

Prosle godine u Oktobru sam upisao, zavrsio je pre 3 dana, dobio sve potrebne sertifikate za rad u svetu. Iste ove vase komentare sam citao i onda i nisu mi ulivali nikakvu nadu, ali sam ipak odlucio da upisem. Mogu vam samo reci da je IT akademija najbolja za ucenje, usavrsavanje, a da ljudi koji su ostavljali komentare ovde nisu skeptici nego jednostavno nemaju para, i radije ce vam reci da ne idete da je akademija sranje ili kako god da ste je nazvali, nego da vam moze pomoci. Sramota.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Kutalion Svidja mi se IT academy PR department 02.11.2015. 01:12 #606534

broj poruka: 2480
Kul reklama, ali to mora mnogo suptilnije

5820k @ 4.3ghz
Alpha NexXxoS Cool Answer 360 D5 / UT
Asus x99-S
Asus R9 280X Dc2T
4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15
Samsung 840 EVO 256gb
1tb WD Black
Seasonic 760w XP2 Platinum
CM Storm Stryker
Dell P2414h @ 80hz ba

operator re 02.11.2015. 10:12 #606542

broj poruka: 4291
Ni jedna škola nije loša.
Naravno, tu je i Mićin Megatrend(mada i oni imaju 2 dobra stručnjaka, ali premalo za jednu školu `takvog` renomea).
U svakoj školi je bitno da znaš po šta si došao.
Da li je to znanje, certifikat, kontakt u tom svijetu ili samo da bi uzeo pare roditeljima.
Iskreno mislim da su u Hrvatskoj mnogo bolje obuučeni u toj branši od nas.
Posebno u Zagrebu, Varaždinu i Dubrovniku.
Mnogo sam naučio od ljudi koji su predavali u Dubrovniku i zato im hvala.
Da je IT sektor potkovan sa stručnjacima kao za vrijeme Slobe, sada bi se uživalo.
Nažalost, niko nije ulagao u taj profil ljudi, pa smo došli u situaciju da su akreditovani `stručnjaci` u npr. robotici i nanorobotici priučeni mesar, ekonomista(koji uzgled budi rečeno ne zna da sabere dva broja), magacioner(lik nije završio ni srednju školu), cvećar(u cevećari u NS kod suda nije znao da aranžira buket) i stolar. Od svih nabrojanih, jedino je stolar tehničko lice, samo sumnjam da je ikako adekvatna osoba za polemisanje u vezi robotike i nanorobotike, a ne još što je predavač.
Imali smo par mladih stručnih djevojaka u ovoj branši, ali su na kraju otišle za UK i neizmjerno mi je žao zbog toga.
Trenutno su na fakultetu gdje sam i ja išao i imaju stipendiju fakulteta, samo što je to za sve ostale sposobne danas mislena imenica u odnosu na prije 20tak godina kada sam ja bio.
Ovaj sektor je izuzetno skup i treba prepoznati njegov potencijal za radna mjesta, ali kod nas nema adekvatnih sagovornika na ovu temu.

Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647666.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs