Ljudi, sutra slikam sve krš laptopove kod mene u firmi i otvaram post da sam ih kupio na pijaci u Zemunu. Fotografije po želji... kako mene tako i laptopova... :D Ako vam se svidi, uslikaću i neki bolji hardver koji sam, naravno, pokupovao po raznim pijacama i tsl za 2-5e... Istu proceduru možemo da ponovimo sa grafičkim kartama i/ili ostalim komponentama... Ne vidim zaista svrhu ove teme osim ako nije u rubrici `svaštara`...
Mislim da je ATA od 40GB. Imam ispravan ATA od 60GB i dacu ti ga za 2500 dinara.
:: Ma de fotosopovano? Ovo bi bas bio posao da se uradi...:) :: :: Ja sam pre mesec dana prodao Dell D800 za 3000. 1.73GHZ 2MB L2 40GB HDD (ATA), solidno ocuvan 1 GB DDR1 (2x512) + original Dell punjac 90W.Baterija oko 45 min kad se surfa...Ckne negde na pola filma.. :: :: Lorde, jel SATA HDD unutra? Imas li neki isprvan ATA 2.5` od bilo kolko GB 6, 10,20 - 40GB, nebitno :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Svrha je da ja govorim istinu a da me drugi sprdaju jer im je krivo. Sledece nedelje vodim drustvo na buvljak pa cemo pokupovati jos laptopova. Inace sam tamo kupovao krs laptopove po 500 dinara i prodavao po 5000 dinara.
:: Ljudi, sutra slikam sve krš laptopove kod mene u firmi i otvaram post da sam ih kupio na pijaci u Zemunu. Fotografije po želji... kako mene tako i laptopova... :D Ako vam se svidi, uslikaću i neki bolji hardver koji sam, naravno, pokupovao po raznim pijacama i tsl za 2-5e... Istu proceduru možemo da ponovimo sa grafičkim kartama i/ili ostalim komponentama... Ne vidim zaista svrhu ove teme osim ako nije u rubrici `svaštara`...
Ne hvala. Mnogo love. Za taj novac mogu ceo lap da kupim zajedno sa nekim HDD od 20-40GB
Znam da su retkost, ali brate, sto je previse, previse je da dam toliki novac za tu praistoriju od HW.
Meni treba neka sklopocija od par giga da se moze podici tiny XP, a sluzila bi za winbox po terenu i sl. Imam jedan WD 160GB ATA 2.5`, ali laptop vidi samo 128GB i spor je iz nekih razloga sa njim u PM...Pola sata dize OS, a u reku hdd radi odlicno. i do 30MBps upis
Skoro sam uzimao neke 30-40GB od jednog lika, valjda za 1000din full ispravne...Ako vidi ovu temu, nek mi posalje mail. Mislim da mu je nick shortee. Imao sam broj mob-a, ali zagubih fon i promenio broj....
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Mislim da je ATA od 40GB. Imam ispravan ATA od 60GB i dacu ti ga za 2500 dinara :: :: :: Ma de fotosopovano? Ovo bi bas bio posao da se uradi...:) :: :: :: :: Ja sam pre mesec dana prodao Dell D800 za 3000. 1.73GHZ 2MB L2 40GB HDD (ATA), solidno ocuvan 1 GB DDR1 (2x512) + original Dell punjac 90W.Baterija oko 45 min kad se surfa...Ckne negde na pola filma.. :: :: :: :: Lorde, jel SATA HDD unutra? Imas li neki isprvan ATA 2.5` od bilo kolko GB 6, 10,20 - 40GB, nebitno :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: ::
Inace da ne bude bas potpuni offtopic: Dodjte na stari buvljak u Pancevo, elektronike i gluposti koliko hocete, za male pare... Pojavi se neki RB, Cisco, i ostale bahanalije za 500-2000 dinara) Jedino je igranje koliko je ispravno, ali vise vredi nego sto ne vredi... .)
:: Ne hvala. Mnogo love. Za taj novac mogu ceo lap da kupim zajedno sa nekim HDD od 20-40G :: :: Znam da su retkost, ali brate, sto je previse, previse je da dam toliki novac za tu praistoriju od HW :: :: Meni treba neka sklopocija od par giga da se moze podici tiny XP, a sluzila bi za winbox po terenu i sl. Imam jedan WD 160GB ATA 2.5`, ali laptop vidi samo 128GB i spor je iz nekih razloga sa njim u PM...Pola sata dize OS, a u reku hdd radi odlicno. i do 30MBps upi :: :: Skoro sam uzimao neke 30-40GB od jednog lika, valjda za 1000din full ispravne...Ako vidi ovu temu, nek mi posalje mail. Mislim da mu je nick shortee. Imao sam broj mob-a, ali zagubih fon i promenio broj... :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: Mislim da je ATA od 40GB. Imam ispravan ATA od 60GB i dacu ti ga za 2500 dinara :: :: :: :: :: Ma de fotosopovano? Ovo bi bas bio posao da se uradi...:) :: :: :: :: :: :: Ja sam pre mesec dana prodao Dell D800 za 3000. 1.73GHZ 2MB L2 40GB HDD (ATA), solidno ocuvan 1 GB DDR1 (2x512) + original Dell punjac 90W.Baterija oko 45 min kad se surfa...Ckne negde na pola filma.. :: :: :: :: :: :: Lorde, jel SATA HDD unutra? Imas li neki isprvan ATA 2.5` od bilo kolko GB 6, 10,20 - 40GB, nebitno :: :: :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: :: :: ::
Hey... A taman sam poceo da spamujem... :D Licno nisam kupovao tamo...ali znam ko jeste i znam da je bilo onoga sto radi. Ali koliko dugo, to vec ne znam...
:: Moj savet za Pancevacki stari pravi buvljak (ili bilo koji drugi) ne dolazite :: i nemojte da uzimate ni za 500 ni za 1000 din bilo sta jer ne radi.. :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen ViewSonic 2 :: ::
Alata ima jako kvalitetnog i jeftinog i slicnih stvari, ali tehnika je sva pokvarena i neispravna, ako i uzmes nesto skuplje pa kao samo da probam pa se vratim, prodavac se odmah pokupi i nestane :)
Bio sam skoro za neki alat i video sam stanje a licno znam par ljudi kojima je droga da uzimaju pa da se kockaju radi, ne radi, u 99% slucajeva ne radi ili ako radi crkne za mesec dva...
Znam, moj ujak je tamo pokupovao svasta, od alata do elektronike, vala mu se isplatilo. Da li ima srece ili ne, ne znam, ali ga je sr*lo...
Samo cu reci da sam tu najgore ja prosao: Kupi nesto i donese i kaze: Sestrice, ja sam kupio ovo, izvoli pa testiraj... Izgubim pola dana da njemu namestim neki krs... (sta god to bilo - ne mora samo oko racunara) :D
:: Ne hvala. Mnogo love. Za taj novac mogu ceo lap da kupim zajedno sa nekim HDD od 20-40G :: :: Znam da su retkost, ali brate, sto je previse, previse je da dam toliki novac za tu praistoriju od HW :: :: Meni treba neka sklopocija od par giga da se moze podici tiny XP, a sluzila bi za winbox po terenu i sl. Imam jedan WD 160GB ATA 2.5`, ali laptop vidi samo 128GB i spor je iz nekih razloga sa njim u PM...Pola sata dize OS, a u reku hdd radi odlicno. i do 30MBps upi :: :: Skoro sam uzimao neke 30-40GB od jednog lika, valjda za 1000din full ispravne...Ako vidi ovu temu, nek mi posalje mail. Mislim da mu je nick shortee. Imao sam broj mob-a, ali zagubih fon i promenio broj... :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: Mislim da je ATA od 40GB. Imam ispravan ATA od 60GB i dacu ti ga za 2500 dinara :: :: :: :: :: Ma de fotosopovano? Ovo bi bas bio posao da se uradi...:) :: :: :: :: :: :: Ja sam pre mesec dana prodao Dell D800 za 3000. 1.73GHZ 2MB L2 40GB HDD (ATA), solidno ocuvan 1 GB DDR1 (2x512) + original Dell punjac 90W.Baterija oko 45 min kad se surfa...Ckne negde na pola filma.. :: :: :: :: :: :: Lorde, jel SATA HDD unutra? Imas li neki isprvan ATA 2.5` od bilo kolko GB 6, 10,20 - 40GB, nebitno :: :: :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: :: :: ::
Ja sam uzimao ispravne laptopove, ploce i grafcke kartice po 500 dinara i dan danas radi to sto sam kupio tj. kupci prezadovoljni.
:: Moj savet za Pancevacki stari pravi buvljak (ili bilo koji drugi) ne dolazite :: i nemojte da uzimate ni za 500 ni za 1000 din bilo sta jer ne radi.. :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen ViewSonic 2 :: ::
:: Srafciger i Rynskelath, imate mai :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: Imam 20GB za 500 dinara :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Sve je u zavisnosti sta trazis i koliko umes da procenis sta kupujes, isplativost, mogucnosti popravke i pouzdanost nakon popravke. Recimo, zaista sam 90% stvari kupljenih za jaaako sitne pare, za neke bi mi neko rekao da sam kreten sto sam se cenjkao iako je bilo dzabe, uspevao da opravim prodam dalje ili zadrzim za svoju upotrebu jer sam tako nesto sam zeleo. Maticne sa ociglednim kvarovima, laptopovi sa manjkom delova, cd plejeri za kola sa sitnim kvarovima, a o kucnoj audio tehnici da ne govorim, toga sam se tek nakupovao za bedne pare, ispopravljao i naprodavao.
Znam licno ljude koji za vecinu ljudi kupuju krseve od kola. Ali oni znaju sta rade. Kupi, sredi i tacno zna na koju grupu kupaca cilja i koji su mu aduti. I naravno, proda i zaradi. E sad, to treba umeti a to ne moze da se tako lako nauci niti moze svako da nauci.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
E Gile od mene si uzimao hardove al nazalost sve sam prodao jbg navalio narod dzabe/ispravno i ode sve...imam ja tvoj mob pa ako nekad dodje opet tura pusticu ti sms... A ova tema ludilo ko i uvek...kupujte sta ocete svako ima pravo da radi sa parama sta oce...meni bi trebalo ako neko ima lenovo laptopove t60 t61 t400 maske ili sta god od njih trebaju mi neispravni samo da glume nesto pa eto lorde ako mozes da mi nadjes stanje nebitno sto raspadnutije to bolje iovako posle glume ide u djubre. Hvala Pozdrav. CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
::meni bi trebalo ako neko ima lenovo laptopove t60 t61 t400 maske ili sta god od njih trebaju mi neispravni samo da glume nesto pa eto lorde ako mozes da mi nadjes stanje nebitno sto raspadnutije to bolje iovako posle glume ide u djubre
Javicu ti ako nadjem. Ima jedna sticky tema vezana za buvljak ali ona je zakljucana pa sam eto oziveo sa ovom. Tema ima smisla samo ako se pise ISTINA.
:: E Gile od mene si uzimao hardove al nazalost sve sam prodao jbg navalio narod dzabe/ispravno i ode sve...imam ja tvoj mob pa ako nekad dodje opet tura pusticu ti sms.. :: A ova tema ludilo ko i uvek...kupujte sta ocete svako ima pravo da radi sa parama sta oce...meni bi trebalo ako neko ima lenovo laptopove t60 t61 t400 maske ili sta god od njih trebaju mi neispravni samo da glume nesto pa eto lorde ako mozes da mi nadjes stanje nebitno sto raspadnutije to bolje iovako posle glume ide u djubre :: Hval :: Pozdrav :: CPU:Phenom II X4 955 @3. :: MB:Gigabyte 790 XD :: RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@160 :: HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKU :: VGA: ATI RADEON HD 5850 1G :: CASE: CHAMBRO SPIDE :: POWER: 750 CORSAIR TRUE POWE :: : :: ::
@VMARc vidu se brate da si radio ili radia u nekoj IT firmi cim ti je rec gluma i nekibkrs laptop poznata :-D... da da treba mi nekoliko glumaca da pokrijemo ono sto ne znamo gde je jbg
@lord vazi javi ako tako nesto moze da se nadje...dakle havarisano raspadnuto samo da je lenovo i da je od tih modela sto sam naveo. Hvala. Pozdrav. CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647670. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.