Hteo bih samo da pitam za zdravlje Rajica,Rashu44,Piska...
STRANA 2 OD 2
alrad
24.01.2015. 09:29
status: user broj poruka: 4864
Moram da imam administratorske privilegije da izbacujem prekršioce. Dobar sam u tome, i to volim da radim. Čak sam spreman da radim besplatno. Želim da budem pas čuvar. Zvaću se Dogbert.
::Pre će Arnautović da skroz ukine forum, jer vidim da ga nervira :
To bi bio strateški značajan potez. 99% ljudi se više ne bi (ni u magnovenju) setilo PCb sajta. Osim ako ne žele da na houmpejdžu pročitaju ganc novu vest od pre četiri godine...
:: De ce Zeljko da ukine ovaj forum... dal ste normalni... Pa on od ovog foruma leba jede! Sajt niko ne posecuje zbog komponenti.. :: :: Nije tu vise stara ekipa... nije to to :: :: :: ::
Ma nece ukinuti, markopvict je pogodio u centar centra a to bilo kakvo pisanje bljuvotina meri brojac za posete cak i vi koji ste kao `duhovi` donosite profit...
:: Sve je rečeno o raspravi između dve vrste ljudi, pa ja ne bi o tome, jer ste i sami prepoznali zašto su divlji isterali pitome. Tek da ne bude da im se popušta, ja se povremeno javljam, sve se nadam da će i ti pljuvači i bukači udruženi u muške grupice, jednog dana odustati, jer, ako je Ljubiša iz Pančeva, uspeo da proda celeron 300 koji se klokuje u pentium II na 450Mhz negde drugo a ne ovde, valjda će i ovi jednog dana otići negde, odavde, sve sa svojim otrovom. :: Menjati forum zarad takvih, teško da će moći, LM, opcija da autor teme može da `banuje` pojedince, izgleda fino - ali je daleko od stila ovog foruma, rešila bi nas trovača tema, a opet bi oni sami mogli da prave svoje teme, (gde vi valjda, banovali nas) ali, pokvarila bi ceo forum. Tako da od toga - ništa ni kao predlog, vide se loše strane unapred. Pre će Arnautović da skroz ukine forum, jer vidim da ga nervira :: :: Budale računaju na sreću. :: ::
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647670. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.