Jbg, druže, ne može svako da uživa. Mora neko i da počisti đubre sa foruma.
:: Sa toliko jakim intelektualnim gromadama pricas,da je jednostavno nemoguce da ih nadjacas :: :: Batali to i predji da gledas Marica i Happy TV :: :: Maca Diskrecija mesa, ubija rafalno ......... :: :: :: :: :: ::
i đubreta na forumu neće biti. Da nema vas seronja i vašeg mračnog gospodara, ne bi bilo ni potrebe za FetFakovima i njihovim neprimerenim ponašanjem prema vama. A tek konastanto pominjanje inteligencije, u stilu vašeg gospodara, samo govori o tome koliko vam iste nedostaje.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Vlado kako ti ono rece: `Slicno se slicnom raduje`. Jel tako?
Sta reci za coveka koji rasprasuje mrznju svakodnevno i kome je svaka druga rec uvreda i etiketiranje svih svojih kolega zbog svoje opsedutosti brendom? Takvim kao njemu je u cilju da se ljudi izmedju sebe zavade i mrze samo zato sto ne razmisljaju kao on. Tuga.
I ja i ti smo imali nesuglasice ali jel to znaci da treba da se mrzimo i nepostujemo?
A znas sta mi je najsmesnije? Njihova percepcija i teorija zavere, podele na neke klanove, neki verski trip, borba dobra i zla. Svako ko ne razmislja kao on i njemu slicnim, mada srecom takvih nije mnogo odmah je klasifikovan od strane istog kao los covek! Nekad bude smesno a nekad se covek zapita sta se to desava u njihovim mozgovima?! U svakom slucaju katastrofa.
Tako je. Ovakve teme treba da se brisu jer ovo je cista samopromocija i pretvaranje foruma u mesto za intrige, spletke, podmetanja, klevetanja i slicno. Nije ovo `Igra Prestola`, ili spanska serija. Ovo je IT forum. Pozivam savesne i ozbiljne clanove da ubuduce prijavljuju ovakve teme za brisanje, ako zelimo da ocuvamo neki dignitet, pristojnost i kulturu ovog foruma, koji licno cenim, jer sam na njemu naucio dosta. Ne radi se o pokusaju da se icije pravo na slobodu govora ugusi, samo se radi o tome da se ocuva dostojanstvo foruma i da forum ostane IT forum, a ne mesto za licna jadanja zbog povredjenog ega. Dovoljno je da kliknete na `prijavi adminu`, i da napisete `molim vas da se tema ukloni, jer smatram da joj nije mesto na IT forumu` ili `da se ukloni jer nije dobro plasirana`, pa ce je oni premestiti u `Svastaru`, gde nece biti na naslovnoj strani.
:: smrc, smrc, blokirase mi temu, smrc, smrc, propade mi kavurma :)..
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647666. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.