Micron pravi vrhunsku memoriju, zasto bi je prodao zbog toga.. Zato sto nije Samsung? Glupost.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
:: Javljam utiske deteljno... :: Zašto bih prodavao?
Konacno da javim utiske sve nesto u guzvi... Kartica za pocetak ne prelazi 70C u igrama, maltene u svakoj je 69-70. Nisam se puno zajebavao sa klokom stabilno je isla do +100Mhz za core i +800 za memoriju. Sto se tice performansi isti rezultati kao i u ovom testu iako nisu iste konfiguracije: http://tinyurl.com/y4mvjxhk Razlike su 1-2 frejma, poneka igrica je drugaciji rezultat, 80% su ti rezultati. Ako nekoga posebno interesuje nesto konkretno, mogu da izvrtim i testiram...
ASUS STRIX B450-F Ryzen 2600 CM Nepton 140XL Kingston HyperX 2x8GB PREDATOR @3400 MSI RTX 2060 VENTUS
Sta pricas Micron tezak fejl. Svi NVIDIA TITANi su Micron Memorija, TITAN Xp i TITAN V takodje. RTX2080Ti Founders Edition Micron GDDR6. RTX2080 Founders Edition - Micron. Moja GTX1080Ti Pascal - Micron.
Micron je bio izbor za NVIDIA sve do GDDR6. E sada da li su ova riknjavanja vezana za Micron GDDR6 to ne znam. Jer je cinjenica da je NVIDIA prvi put promenima za referentne karte i stavila Samsung na TITAN RTX.
NVIDIA Kepler TITAN - TITAN Black - TITAN Z - Hynix NVIDIA TITAN X Maxwell - Micon NVIDIA TITAN X - TITAN Xp - TITAN XP Limited Edition - Micron NVIDIA TITAN RTX - Samsung
Isto je vazilo i za referentne graficke Founders Edition.
i7-5820K 4.5/4.0 Rampage V E10 Monoblock Dominator Platinum 2666 ASUS 1080Ti Poseidon Sound Blaster ZxR Samsung 970EVO Plus 1TB/870EVO 1TB EVGA 1200P2 Lian Li PC-O11 WXC
:: Micron GDDR6 je vecinom tezak fail crkava od sedam do par meseci :: :: Mozda nova verzija radi dobro :: :: Uzeo sam ja bio zotac rtx 2070 sa k.p, covek dobio iz emmi-a. :: :: Nazalost karta je prestala da radi posle tri dana :: :: Uz natezanje zbog iznosa na racunu uspeo sam da izvucem 1080ti mini :: :: https://www.youtube.com/watch?v=t5memuI5WD ::
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647666. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.