stara oko 2 godine ali je i dalje super kvalitetna kabasta prava gejmerska tastatura
nova kosta 9000 dinara ja prodajem za samo 4500 dinara NE zelim zamene nikakve samo novac. Svetli u vise boja zelena zuta crvena...ima touch controle jedino svetlo za volume ne radi od skoro ali sve drugo je super. Mozete je probati pre kupovine da se uverite u kvalitet imam i kutiju.
Stvarno dobra, da sam blize licno bih dosao da pogledam. Ovako nista, dalje od ociju dalje od srca :)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: stara oko 2 godine ali je i dalje super kvalitetna kabasta prava gejmerska tastatur :: :: nova kosta 9000 dinara ja prodajem za samo 4500 dinara NE zelim zamene nikakve samo novac. Svetli u vise boja zelena zuta crvena...ima touch controle jedino svetlo za volume ne radi od skoro ali sve drugo je super. :: Mozete je probati pre kupovine da se uverite u kvalitet imam i kutiju. :: :: ::
Gligo, pogledaj G105, best buy tast. koja se trenutno moze naci
:: Stvarno dobra, da sam blize licno bih dosao da pogledam :: Ovako nista, dalje od ociju dalje od srca : :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: stara oko 2 godine ali je i dalje super kvalitetna kabasta prava gejmerska tastatur :: :: :: :: nova kosta 9000 dinara ja prodajem za samo 4500 dinara NE zelim zamene nikakve samo novac. Svetli u vise boja zelena zuta crvena...ima touch controle jedino svetlo za volume ne radi od skoro ali sve drugo je super. :: :: Mozete je probati pre kupovine da se uverite u kvalitet imam i kutiju. :: :: :: :: :: ::
ti si bas optimista :) u srbiji tesko da ce ti se to ostvariti ljudi nemaju para ili ces prodati deo po deo ili neces nista videces i sam cisto sumnjam da ce 10 ljudi da ti se javi isti dan i ponudi tolike pare kad moze ode u radnju ne brine dal je ispravno ili ne
:: ti si bas optimista :) u srbiji tesko da ce ti se to ostvariti ljudi nemaju para ili ces prodati deo po deo ili neces nista videces i sam cisto sumnjam da ce 10 ljudi da ti se javi isti dan i ponudi tolike pare kad moze ode u radnju ne brine dal je ispravno ili n :: :: ::
Re: Re: Re: Saitek Cyborg V. 7 gejmerska tastatura
02.02.2013. 13:09
status: user broj poruka: 4641
Odavno gledam da je kupim, problem je sto mi malo smeta ono MW3. Kad bih mogao nekako da izbrisem a da ne ostetim boju?
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Gligo, pogledaj G105, best buy tast. koja se trenutno moze nac :: :: :: :: Stvarno dobra, da sam blize licno bih dosao da pogledam :: :: Ovako nista, dalje od ociju dalje od srca : :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: :: :: stara oko 2 godine ali je i dalje super kvalitetna kabasta prava gejmerska tastatur :: :: :: :: :: :: nova kosta 9000 dinara ja prodajem za samo 4500 dinara NE zelim zamene nikakve samo novac. Svetli u vise boja zelena zuta crvena...ima touch controle jedino svetlo za volume ne radi od skoro ali sve drugo je super. :: :: :: Mozete je probati pre kupovine da se uverite u kvalitet imam i kutiju. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: uslov prodaje deo po deo da sve ode u jednom danu , znaci moguca je rezervacija ali moraju svi delovi da odu u istom danu. :: :: puno para :: :: Jesam iz Bg- :: :: ::
Ako nekoga zanima, ortak iz RS će uskoro da prodaje ovaj procesor. Kupljen je u oktobru 2012, garancija u Asbisu. On dolazi u subotu na sajam, tako da se tada može obaviti primopredaja.
Elem, pošto je ova prepiska malo poremetila temu, da ponovim
I5 2400 Garancija, račun (sa više komponenti na njemu) Preuzimanje u subotu na sajmu.
:: who cares , seko : :: :: :: :: tako si los trgovac da nisi ni svestan jbg-a tvoj problem! tesko da ces sa tim stavom nekome i prodati te tvoje komponente :)) jbg-a musko si ( nervozna bica :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.