Ostalo: Asus x55VD celeron 1.8 Ghz, 4 gb, 500 GB hdd, 15.6 inča. 150 eura HP 8440p i3, 6 GB, 250 GB, 14 inča. 160€ neispravna baterija Hynix 2 GB DDR2 pc 800 1100 din 17 kom. radna garancija 30 dana Hynix 4GB DDR2 pc 800 ( radi samo sa AMD pločama, koje podržavaju) 1900 din 75 kom. radna garancija 30 dana transend 4 GB PC 1600 2100 din 30 kom. 3 godine garancije iza nekih 20 kom garancija 7 godina Monitora nema više. Sljedeća nabavka 16.10 do 18h. Kontakt isključivo preko email-a prije nabavke opreme. Samo Novi Sad i lično preuzimanje. Ne šaljem.
@sweredom Odlična cijena. Bolja od moje.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Na prodaju tel iz naslova, uzet u telenoru, predpostavljam da je zakljucan na mrezu, nisam probao. Tel je u odlicnom stanju, sa minimalnim tragovima koriscenja, bez ikakvih skrivenih mana, posedujem fiskalni racun i garanciju od 2 god manje oko pola godine. Full pakovanje, punjac, susalice koje nikad nisu koristene, folija na ekranu i silikonska zastitna futrola.Cena 160 eura.
Kupujem telefon iz naslova. Boja nije bitna. U što boljem stanju, simfree ili zaključan za Telenor mrežu. Stanje baterije minimum 1 dan da drži. Kontakt na markoATkraljevo.com
Nove maticne ploce. Samo otpakovane i ustanovljeno je da nisu odgovarajuce. Ni jedna nije upaljena niti ugradjena u kuciste.
Asus Z97PRO GAMER 140€ (placena 21600 din. ) Uz plocu se dobija kopija fakture, jer je kupljena preko fime. Garancija je 3 godine. Garanciju dajem licno ja, tj. moja firma. Od ovlascenog uvoznika.
Asus B85M GAMER 60€ . Kupljena dan posle Z97PRO GAMER, preko oglasa, nemam ni fiskalni racun ni garantni list. Kod nje je samo zadnji lim izvadjen iz kesice, posto je prvo ugradjen on pa je ustanovljeno da ploca ne odgovara. Dajem radnu garanciju, koliko god je potrebno u dogovoru sa kupcem. Inace, ploca je od regularnog uvoznika EWE, ima na sebi deklaraciju, pa ako kupac bude mogao da ostvari garanciju preko serijskog broja, imace je 3 godine.
Cena za obe ploce zajedno je 190€. Cena je fiksna. Vec je spustena u odnosu na onu koju sam postavio na KP. na najnizu mogucu, samo za clanove berze. Sve poruke koje sadrze bilo kakav kontekst spustanja cena ni ne citam, vec odmah brisem.
:: Kupujem telefon iz naslova. Boja nije bitna. U što boljem stanju, simfree ili zaključan za Telenor mrežu. Stanje baterije minimum 1 dan da drži. Kontakt na markoATkraljevo.co :: ::
Ove iz potpisa, pa ako neko hoce ovde spusticu cenu za kolege ili ako ima neko da mi ponudi u zamenu za ove jednu (najbolje Kingston memoriju) od 8gb sa 1800 ili 1600 moze i 1333 brzinom sve jedno je, i ako moze da bude po mogucstvu manje od CL11 dakle CL10 ili CL9 uz moju doplatu naravno... javite se ako hocete ovde ili na mail... cenu sam stavio oko 35e na oglasu
Na prodaju matična ploča iz naslova MSI Z97 MPOWER. Full pack, malo korišćena, u garanciji do 03.03.2018. (Monitor, Ewe)
Nemam papirologiju, ali ostvarivo bilo u Ewe, bilo u Monitoru direktno preko serijskog (ako ima nevernih Toma, dam mu ser. broj, nazove Monitor, i nedoumica rešena.)
Cena 120 evra ( u oglasima držim na 145, tako da me nemojte pitati za manje). Može Novi Sad, može i Beograd na autobuskoj ili železničkoj stanici, uz molbu da kolegi ili osobi koja bude donosila, simbolično bude nadoknađena bar cena putničkog voza u jednom pravcu.
Od zamena, interesuje me i7 2600k i to bi bila čista zamena bez ičije doplate.
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
:: Matte Black, MTS garancija 24 meseca minus 6 dana otkako je aktivira :: :: Moze zamena za 5s ili SE uz doplatu jer mi ipak ta velicina vise odgovar :: :: Kontakt iskljucivo na broj jer slabo gledam mail: 064/52 86 17 :: :: ::
Slike saljem zainteresovanima na viber, telefon je u MINT stanju
:: Matte Black, MTS garancija 24 meseca minus 6 dana otkako je aktivira :: :: Moze zamena za 5s ili SE uz doplatu jer mi ipak ta velicina vise odgovar :: :: Kontakt iskljucivo na broj jer slabo gledam mail: 064/52 86 17 :: :: ::
:: Telefon je star 6 mesec :: :: Garancija jos 18 meseci :: :: Original kutija, punjac, usb, papiri i upustva, maska, garantni list :: :: Staklena folija i maska od prvog dana :: :: Podrzava sve mreze :: :: Menjam za nesto jace, saljite ponude :: :: Beogra :: :: 0608449140 :: :: http://valid.x86.fr/3lrhb :: ::
:: I dalje aktueln :: :: Cena: 730eu :: :: Slike saljem zainteresovanima na viber, telefon je u MINT stanj :: :: :: :: Matte Black, MTS garancija 24 meseca minus 6 dana otkako je aktivira :: :: :: :: Moze zamena za 5s ili SE uz doplatu jer mi ipak ta velicina vise odgovar :: :: :: :: Kontakt iskljucivo na broj jer slabo gledam mail: 064/52 86 17 :: :: :: :: :: ::
:: Uzeo sam s7 za kes, tako da ide samo prodaj :: :: Cena 195e i fixn :: :: 0608449140 :: http://valid.x86.fr/3lrhb :: :: :: Telefon je star 6 mesec :: :: :: :: Garancija jos 18 meseci :: :: :: :: Original kutija, punjac, usb, papiri i upustva, maska, garantni list :: :: :: :: Staklena folija i maska od prvog dana :: :: :: :: Podrzava sve mreze :: :: :: :: Menjam za nesto jace, saljite ponude :: :: :: :: Beogra :: :: :: :: 0608449140 :: :: :: :: http://valid.x86.fr/3lrhb :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.