Re: Re: Re: Re: Saitek Cyborg V. 7 gejmerska tastatura
02.02.2013. 20:41
status: user broj poruka: 19086
ma daj bre sta ti je, i meni je kao smetalo, i onda sam uzeo za te pare i nisam ni primecivao, boli me uvo sta pise na njoj, vrh tastatura, uzeo sam je novu sa 2god. garancije za 3.600din.. a postoji nacin da skines, samo ti ne bih preporucio jer ostace trag.. nebitno je veruj mi
:: Odavno gledam da je kupim, problem je sto mi malo smeta ono MW3 :: Kad bih mogao nekako da izbrisem a da ne ostetim boju :: ::
Naruceo vec :D, Mozda mi i ne smeta logo. Znam samo da plavu ne bi kupio nikad. Ova je mnogo lepsa
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: ma daj bre sta ti je, i meni je kao smetalo, i onda sam uzeo za te pare i nisam ni primecivao, boli me uvo sta pise na njoj, vrh tastatura, uzeo sam je novu sa 2god. garancije za 3.600din.. a postoji nacin da skines, samo ti ne bih preporucio jer ostace trag.. nebitno je veruj m :: :: :: :: Odavno gledam da je kupim, problem je sto mi malo smeta ono MW3 :: :: Kad bih mogao nekako da izbrisem a da ne ostetim boju :: :: :: ::
Cak i tom logikom je mnogo skupo prodati to za 280e, jer u tom slucaju npr. I5 2500k + MSI Z77 Mpower izadje oko 330 jevreja, a covek ovde skoro prodavao za 250e... Pa ti vidi... Ja ti i dalje nudim 26000 bez kulera...
Da upravu si , cisto ako naletim na neku zameni pa aj i to do 15.02 .. posle stize plata pa kupujem laptop od nje :) . :: kad bolje razmislis, ne znas zasto si i postavljao uopste oglas :: nikad nije zahvalno kupovati nesto novo i ubrzo posle prodavati za nijansu nizu cenu.. :: :: :: :: cool , ostavicu onda za sebe :) Meni radi odlicno :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
prijatelju, moj ti je savet da odustanes od `normalne cene`, da skoknes do najblize prodavnice i kupis nov koji je po povoljnoj ceni(povoljnijoj nego 3.5`), znam jer sam okretao 20 telefona u zadnjih nedelju dana trazeci samo veci hdd 2.5`.. najpovoljniji je 750GB
:: Treba mi hard 2.5` 160-250GB,pa ako nemo ima,po normalnoj ceni,neka pusti mail :: :: ::
caos. kazi mi kakav mu je touch. da li je na nivou kapacitivnih kod mobilnih telfona ili tako nesto. vidim na YT da je u pitanju multitouch, ali jednostavno kad ne mogu sopstvenim prstima da osetim nije to to. ako se odlucim jel bi slala kuririma? Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: model 2310ti super ocuvan touch screen za samo 16000 dinara dvi full hd 3 ms odziv tezak 8 kila : :: :: ::
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
ma iz Nisa sam pa ne mogu da svratim da ga probam. u svakom slucaju interesantno mi izgleda. bas cu malo dublje da procackam online o touch screen monitorima.
Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: ako zivis blizu beograda dodji kolima probaj ga pa kupi :: :: ne saljem zao mi je mnogo je tezak sorr :: :: :: ne znam dal je kao kod mobilnih nisam nikad imala takav mobilni touch ko touch sve lepo radi narocito tastatura
Zaboravio sam da napišem da mi treba ATA,novi su preterano skupi,pa reko možda neko od kolega ima. Edit:da se razumemo,naravno da ne mislim da će cena biti kao za 3.5,nego normalna cena za 2.5
:: :: Hm, imam ja jedan ATA od 320gb. Trenutno ga koristim, ali će ići na prodaju. :: :: WD 320 0AAJ :: :: Služi mi kao skladište. Nemam pojma da li je 2.5 (objasnite :D :: ::
Pa, svako prodaje po ceni koja misli da je adekvatna...
Eto, ja sam dobio 250 eura za jedan komplet, primetih da je istu kombinaciju na jednom drugom sajtu neki covek prodao uspesno za 320 eura.. Sta sad, da se obesim? Njemu svaka cast...idemo dalje...
Nek svako prodaje za koliko misli, pa ako ne ide... lako ce spustiti...
Meni je, recimo , cena za taj komplet visoka, ali to nije ono sto je bitno... Ima mnogo faktora koji odlucuju o tome sta koliko kosta...
Zaboravih da pcberzaši moraju da dobiju bolju cenu, tako da članovi PC Berze nov dSLR Canon EOS 600D + EF-S 18-55 IS II u originalnom pakovanju sa zvaničnom garancijom od 2 godine počevši od dana preuzimanja mogu da dobiju za 500€.
Mišljenja sam da ovo odavno nije tema koja iole uvažava ono što je napisano u postovima T44846 i #407581 i što bi trebalo da predstavlja (sigurnu) trgovinu, onako kako je autor zamislio i definisao, jednostavno nešto što figuriše i funkcioniše unutar svake zajednice, pa i forumske. Naime, odavno su prisutni linkovi ka sajtovima koji egzistiraju prodajom i/ili reklamiranjem u okviru njima predviđenog prostora, te je evidentno gubljenje smisla, poente i donekle omalovažavanje teme, ujedno i članova od strane admina koji su postojeću temu odobrili, ali nemaju vremena da istu nadgledaju, usled fokusa na sopstvene projekte. Dokaz je ovaj član, koji ima pregršt profila, a komponente prodaje mesecima, neuspešno. Dakle?
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.