:: Ima li neko da prodaje plocu, neku dobru za taj socket?? uzecu i7 3770 pa mi treba i neka dobra ploca, proverena, i preporuka za proizvodjaca i za chipset, bez da je mnogo skupa tipa otprilike max nekih 60ak eura... :: :: Ili ako neko ima nekog ko prodaje plocu, da je ispravna, proverena. Pre bih uzeo odavde nego sa oglasa : :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Kingston 2x4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
Hvala, pratim ja kupujem-prodajem, pitao sam vec par njih, jednu dobru plocu sam nasao, crkla joj zvucna ali imam vec zvucnu zasebno, sacekacu jos neki dan...prema onom na netu sto sam.citao preporucuju h77 z77 z68, pa rekoh da vidim ovde da li ima neko, bolje nego preko oglasa da uzimam!
Ivan iz Požarevca je ok lik. Jednom smo poslovali i reklamirao mi je bez problema ploču koja nije bila ispravna. Među najpouzdanijim prodavcima. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
:: Hvala, pratim ja kupujem-prodajem, pitao sam vec par njih, jednu dobru plocu sam nasao, crkla joj zvucna ali imam vec zvucnu zasebno, sacekacu jos neki dan...prema onom na netu sto sam.citao preporucuju h77 z77 z68, pa rekoh da vidim ovde da li ima neko, bolje nego preko oglasa da uzimam :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Kingston 2x4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: http://www.kupujemprodajem.com/Asus-P8B75-M-LE-LGA1155-41435588-oglas.htm?filter_id=57 :: :: :: :: Evo ti za 45e ploca :: :: ::
Na prodaju pomenuti monitor, što bi neki rekli legendarni model. DELL U2410 24` H-IPS, 1900x1200, dvi, vga, hdmi, display 8-bitni panel.
Monitor ima 1 mrtav i 1 zagljavljen piksel pri kraju desno koji su se nažalost pojavili nakon transporta istog. Meni ne smeta, ne vide se u radu, većini ne bi smetalo, ali da napomenem. Nema širenja, nije do defekta panela, tako radi mesecima. Iz tog razloga cena samo 115 evra. Mislim da je novogodišnji poklon bez preterivanja. Preporučujem lično preuzimanje u Novom Sadu, može slanje, ali samo sa apsolutnim izuzimanjem moje odgovornosti ako se bilo šta desi. Sa slanjem monitora imam loših iskustava tokom svih ovih godina (jedno od njih je navedeno iznad baš sa ovim monitorom), i ne bih to radio.
bracket ili ti onaj dodatak za CM TX3 za 1155 podnozje ? ili na poklon ako ima ? Ili ako negde ima da se prodaje samo taj dodatak, da ne uzimam bzvz ceo kuler jer imam :) ne mogu da se setim kad sam ranije uzeo ovaj kuler odavde od kolege sa PCBerze izgleda je bio samo kuler i Noctua ventilator, ali bez dodatka za 1155, cini mi se da ide uz njega kad se kupi nov u paketu sve.
Treba mi sata hdd 2,5`,sto manji i sto jeftiniji ,pa ako neko ima neka pusti sms na 064/369-70-54.Najbolje bi bilo Bg da izbegnemo slanje,ne zbog postarine,nego znamo kakvi su kuriri... A moze i neki mali ssd...
Laptop je star tacno 2 god i 1 mesec,veoma ocuvan i vrhunski kvalitetan laptop Sony Vaio pcg-71318l kupljen u Americi za vise nego duplo para koliko ja trazim sada za njega Processor Intel i5-480M 2.66GHz,turbo boost 2,93GHz ekran 15,6` LED ram 2gb ddr3(bilo 4gb ali 2gb izvadjeno za druge potrebe,moze se dodati rama po zelji do 16 gb ,ali i sa 2gb radi ko zmaj) hdd 500gb graficka Intel HD original Sony punjac baterija odlicna samo poziv,trazim 250 eura ali za ozbiljne kupce moze korekcija cene.... Prednost ovog laptopa u odnosu na nase laptopove je sto se u Americke modele ugradjuju vrhunske komponente koje su predvidjene da traju dugi niz godina,za razliku od laptopova za nase trziste... plastika i izrada laptopa je na daleko visem nivou nego kod vecine laptopova koje sam ikada video.....Vredi kupiti..... tel za pozive 063 195 28 95
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.