Procesor AMD Phenom II x4 955 BE Memorija 4 GB DDR3 1600 Patriot Matična Gigabyte T770 ploču Hard disk 1 TB HDD wd green Grafička AMD 5550 DDR2 1 GB Napajanje Lc Power 6550 v1.3 550w Kučište Cijena 130 e 062/18-77-959 Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Prodajem CREATIVE Sound Blaster Z rezervisao sam ZXR tako da je ovo hitno ko hoce. Karta radi u mom kompu i radili je odlicno na 3 maticne ploce, EVGA Z77, ASUS X99, kod druga MSI AM3 probana samo kada je on kupovao kartu pa hteo da cuje zvuk. Full pakovanje sa driverima. Zadnja verzija sa zlatnim Nichicon kapacitorima. Ima odlicnu podrsku i za Windows 7 I za Windows 10. Ovo vam je super cena samo jer sam ja rezervisao ZXR po super ceni od 120e. I ja imam da je platim odmah kes to nije problem ali hocu da znam da prodam SBZ bar za 60e. Iskreno vredi 70e. Jer da vam ne imam 700e za graficku koji mora da ostanu netaknuti kada se pojavi graficka koju zelim, a treba i M.2 960 PRO da kupim. Za te pare kod nas ne moze da se nadje bolje.
Juce lik prodao Samsung 960 PRO za 275e 512GB dva komada. Ja zakasnio da je uzmem, samo to i nje neka cena. 310e je u Nemackoj nova sa 5 godina garancije u kutiji, ova je bila van kutije. A moje iskustvo govori da Fanta veoma cesto nabavlja stvari za oko 10-15e jeftinije od one najeftinije cene koju vidite na Geizhals medju Evropskim Nemackim i Austriskim ponudama. Jer ne placa zadnju trzisnu cenu u radnji. Sto znaci da ga mozemo ocekivati od 300-330e cena ali drugacije kada kupis i imas 5 godina garancije u Madjarskoj. Ti M.2 ima znacajno vise problema nego HDD i SSD SATA III.
:: msi gtx 660 ti power edition o :: Karta i kutija :: :: Uzeo je rx470, tako da je ovo visak :: :: Cena 90e i fixna :: :: 061370903 :: http://valid.x86.fr/3kp3g :: ::
Neki ljudi imaju bolesnu opsesiju da pitaju zasto prodajem zvucnu kartu iako sam naveo da prelazim na ZxR. E sada njih zanima zasto, da li mi nije dobra, da li mi treba toliko bolja itd. Zasto ne bi presao ako treba da doplatim 50-60e, zvucna ne zastareva kao graficka a potrebna je. Za igrice sam 100% siguran i na ovim zvucnicima da necu videti razliku nista ali kada kupim ono sto sam planirao verovatno ce je biti. Mislim stvarno kazes im i oni pitaju. Sigurno ne bi ni pomislio da gledam ZxR da nisam ultra super zadovoljan sa SBZ. Naravno da bi gledao Xonar ili STRIX Soar ili nesto drugo. Ali zato sto sam zadovoljan sa ovom, zato idem na verovatno jos bolje. Inace meni onaj deo mali i onaj tocak i ne trebaju. Bitna mi je samo karta kao karta jer koliko god da je dobra zvucna to nije to. Ja sam bio odusevljen zvukom Supreme FX kada sam je instalirao. Prva impresija izrazeniji bass, snazniji zvuk, a to je samo preko drajvera pojacani najvazniji gaming efekti. Kada sam poceo da igram igrice koje znam ja sam shvatio da neki elementi nisu prisutni uopste. Na SBZ imas jasnu definiciju svega onoliko koliko je proizvodjac dozvolio i snimio. Taj SBX je super stvar.
:: Neki ljudi imaju bolesnu opsesiju da pitaju zasto prodajem zvucnu kartu iako sam naveo da prelazim na ZxR. E sada njih zanima zasto, da li mi nije dobra, da li mi treba toliko bolja itd. Zasto ne bi presao ako treba da doplatim 50-60e, zvucna ne zastareva kao graficka a potrebna je. Za igrice sam 100% siguran i na ovim zvucnicima da necu videti razliku nista ali kada kupim ono sto sam planirao verovatno ce je biti. :: Mislim stvarno kazes im i oni pitaju. Sigurno ne bi ni pomislio da gledam ZxR da nisam ultra super zadovoljan sa SBZ. Naravno da bi gledao Xonar ili STRIX Soar ili nesto drugo. Ali zato sto sam zadovoljan sa ovom, zato idem na verovatno jos bolje. Inace meni onaj deo mali i onaj tocak i ne trebaju. Bitna mi je samo karta kao karta jer koliko god da je dobra zvucna to nije to. Ja sam bio odusevljen zvukom Supreme FX kada sam je instalirao. Prva impresija izrazeniji bass, snazniji zvuk, a to je samo preko drajvera pojacani najvazniji gaming efekti. Kada sam poceo da igram igrice koje znam ja sam shvatio da neki elementi nisu prisutni uopste. Na SBZ imas jasnu definiciju svega onoliko koliko je proizvodjac dozvolio i snimio. Taj SBX je super stvar :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: i7-5820K-RampageVExtreme-GTX780Ti-CMD16GX4M4A2666C15-Samsung 850 EVO 1TB SBZ-EVGA 1200 P2-Obsidian 650D-Deck87 Francium Pro-G70 :: ::
Rekao sam coveku jos juce da cu ga zvati. Ja moram prvo da platim kartu i da je testiram bar par sati da bi prodao moju. Sta da prodam SBZ i da onaj proda kartu i sta sam uradio onda, da se ubijem, da bacam jos 60e da bi imao istu kao moju... Jel ste normalni vi, pa sta sam ja...
A sta ti mislis da ne zajebavam i ja njih, uvek im odgovorim nekako da mi vise ne postuju posle toga. Ja njih dozivljam isto kao sto bi neko ko ima porsche dozivljavao mene da uzmem da ga zajebavam i pitam nesto oko kola...E tako se i ja osecam za njih. Jedan mi ponudio 45 i kao odmah da kupi, zamisli. Verovatno neko zivi u ubedjenju da mi treba za drogu pa da cu mu prodati sto pre i onda ponizava sebe time nudi gluposti.
Pa zasto si onda postavio oglas, ako ces cekati SBZ, stvarno si smesan. Sta mislis, da kartica nece raditi? Pa imas integrusu, cak i da u nekom ludilu ne bude radila.. Ne mozes da je prodas za 70, ono sto si pisao ne stoji, nogicama da lupkas za 60eu i da cutis i nista ne pitas i kenjas ljudima, inace ce ti ostati na polici, ili je urami i drzi na zidu. Mislis da ce ljudi da te cekaju dok ti testiras, boli ih uvo, trazice na drugom mestu, ili stavis oglas, ili ne stavljas.
:: Rekao sam coveku jos juce da cu ga zvati :: Ja moram prvo da platim kartu i da je testiram bar par sati da bi prodao moju :: Sta da prodam SBZ i da onaj proda kartu i sta sam uradio onda, da se ubijem, da bacam jos 60e da bi imao istu kao moju... Jel ste normalni vi, pa sta sam ja.. :: ::
:: Rekao sam coveku jos juce da cu ga zvati :: Ja moram prvo da platim kartu i da je testiram bar par sati da bi prodao moju :: Sta da prodam SBZ i da onaj proda kartu i sta sam uradio onda, da se ubijem, da bacam jos 60e da bi imao istu kao moju... Jel ste normalni vi, pa sta sam ja.. :: :: A sta ti mislis da ne zajebavam i ja njih, uvek im odgovorim nekako da mi vise ne postuju posle toga. Ja njih dozivljam isto kao sto bi neko ko ima porsche dozivljavao mene da uzmem da ga zajebavam i pitam nesto oko kola...E tako se i ja osecam za njih :: Jedan mi ponudio 45 i kao odmah da kupi, zamisli. Verovatno neko zivi u ubedjenju da mi treba za drogu pa da cu mu prodati sto pre i onda ponizava sebe time nudi gluposti :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: i7-5820K-RampageVExtreme-GTX780Ti-CMD16GX4M4A2666C15-Samsung 850 EVO 1TB SBZ-EVGA 1200 P2-Obsidian 650D-Deck87 Francium Pro-G70 :: ::
mada ako mu kojim slucajem neko da 60e neka bude srecan i uda kartu bez razmisljanja jbg muzicke karte nisu roba koja ide kao alva.
A ono sto je smesno je kako se pojedinci tj prodavci nerviraju kad im se ponudi manja cena msm kao mala deca ... sta te briga nudio ti 45e ako ti ne odgovara ti zaobidji ponudu...
Postavio sam oglas jer dok ja uzmem novu da vidim ko je zainteresovan. Covek je bolestan, neka ide za 45 ili 55e da kupi sada zvucnu kartu. Bice losija nego na Rampage V Extreme. Ne postoji propisna zvucna karta ispod SBZ, ili one Xonar Phoebus, sve ispod ne vredi ni kupovati. SBZ je zgodan zato sto ima znacajna hardwerska poboljsanja i softwarska u odnosu na 3D Recon koji je bio los, zato je i toliko trazen. Moram da znam da cu prodati zvucnu sigurno da bi uzeo SBZxR. Do petka mi je rezervisana, ici u ponedeljak utorak da je pokupim i da zovem coveka koji je zainteresovan za moju i to je to. Postoji opcija da sve radi ali da jednostavno nesto nije kompatibilno sa plocom mojom a da bi na drugoj radilo. I sta sam onda uradio ako prodam moju a moram da vratim coveku. Tada bih placao iste pare samo da bi imao moju kartu koju vec imam. Znaci bacio bi 60-70e. Bukvalno bacio. To se nece dogoditi. Zato i nisam odmah poslao coveku koji je trazio. Najeftinije dostupno sto mogu da nadjem je 100e sada SBZ. To nije hardware koji zastareva, zastarice kada se promeni konektor na ploci za 10 godina. Cinjenica da lik je jedva prodao jednu SBZxR za 120e i da drugu sam ja rezervisao posle par dana stajanja je samo cinjenica koliko je ova zemlja bolesna novcano. Za 120$ bi stajala na EVGA forumu tacno 1h dok je ne bi ugledala prva osoba koja nema zvucnu kartu i nije planirala da kupi, kada bi videla da je discount 100% tacnije pola cene uzeo bi. Ali nama kada kazes 120e to su pare koje se skupljaju mesecima, jer ljudi nemaju za tastaturu propisnu da odvoje tako. Samo zamisljam sta ce biti kada budem prelazio u dnevnu sobu ako mi bude trebala Bluetooth tastatura pa budem morao da prodam moju, u pravu je jedan lik bio, tastare bi prodao skuplje u inostranstvu same nego tastaturu ovde, zato bolje da je zadrzim i stavim moje tastere na Filco Convertible 2 ili Filco Manila Air Bluetooth. Jer osecam da bi mo ponudili 70e za tastaturu koja ne moze da se nabavi ispod 200$, 179$ kosta na Performance PC, kao K95 RGB. Jer je zemlja zastranila. I to ne bi ni obratili paznju, radije bi uzeli neku CM i borili se sa garancijom oko svetla nego da uzmu tastaturu ciji LED je planiran na 20 godina koriscenja i koja nema takve probleme. Dobro ona jedna Quick Fire mala, ne znam koja je replica Filco Majestouch 2, mislim na istom principu je PCB, i sve samo sto ploca nije takva, lemljenje nije tako kvalitetno inace kopija Majestouch 2.
:: Pa zasto si onda postavio oglas, ako ces cekati SBZ, stvarno si smesan. Sta mislis, da kartica nece raditi? Pa imas integrusu, cak i da u nekom ludilu ne bude radila.. Ne mozes da je prodas za 70, ono sto si pisao ne stoji, nogicama da lupkas za 60eu i da cutis i nista ne pitas i kenjas ljudima, inace ce ti ostati na polici, ili je urami i drzi na zidu. Mislis da ce ljudi da te cekaju dok ti testiras, boli ih uvo, trazice na drugom mestu, ili stavis oglas, ili ne stavljas. :: :: :: :: Rekao sam coveku jos juce da cu ga zvati :: :: Ja moram prvo da platim kartu i da je testiram bar par sati da bi prodao moju :: :: Sta da prodam SBZ i da onaj proda kartu i sta sam uradio onda, da se ubijem, da bacam jos 60e da bi imao istu kao moju... Jel ste normalni vi, pa sta sam ja.. :: :: :: ::
Momce, zamolio bih te da procitas naslov teme posto pomenuti objasnjava sta ljude zanima u ovoj temi, a to sigurno nisu prazne price u kilometarskim porukama.
Ukoliko nesto prodajes ili kupujes, slobodno to oglasi i cuti dok ne prodas, mada je prvobitna ideja da temu korsite iskljucivo dugogodisnji clanovi (a ja iskreno ne vidim kako bi se ti pronasao u tome).
Zamolio bih Admina da počisti ovu temu malo, kako kao i mnoge ovde, ne bi izgubila totalno smisao. Unapred hvala na eventualnoj reakciji.
Da ne pišem offtopic, malo sadržaja:
Dell U2410 opisan u prethodnim postovanjima, 1 mrtav i jedan zaglavljen piksel s desne strane (nevidljivi u radu) 100 evra. MSI Z97 Mpower, u garanciji do marta 2018. 110 evra. HP ZR2740W (panel perfektan, anomalije nisam primetio) , 2K rezolucija, slabiji od DELL U2711 samo po izostanku naprednih podesavanja, inace isti panel, 300 evra. Seasonic GM520W 30 evra Hitachi 500GB 20 evra. WD Raptor 160GB 15 evra. Cene su fiksne, neke smatram poklonom za 8. mart. Ako sam pogrešio, korigovaću, ali mislim da je to to. Monitore poželjno lično u NS, ostalo mogu da pošaljem.
Jedan od onih što neće prodavati hardver, već pljeskavice.
:: Zamolio bih Admina da počisti ovu temu malo, kako kao i mnoge ovde, ne bi izgubila totalno smisao :: Unapred hvala na eventualnoj reakciji :: :: Da ne pišem offtopic, malo sadržaja :: :: Dell U2410 opisan u prethodnim postovanjima, 1 mrtav i jedan zaglavljen piksel s desne strane (nevidljivi u radu) 100 evra :: MSI Z97 Mpower, u garanciji do marta 2018. 110 evra :: HP ZR2740W (panel perfektan, anomalije nisam primetio) , 2K rezolucija, slabiji od DELL U2711 samo po izostanku naprednih podesavanja, inace isti panel, 300 evra. :: Seasonic GM520W 30 evr :: Hitachi 500GB 20 evra :: WD Raptor 160GB 15 evra :: Cene su fiksne, neke smatram poklonom za 8. mart. Ako sam pogrešio, korigovaću, ali mislim da je to to :: Monitore poželjno lično u NS, ostalo mogu da pošaljem :: :: Intel I7 5820k, MSI X99 GODLIKE GAMING , Patriot Viper 32GB 2666Mhz DDR4, MSI GAMING RX 470 4GB, Samsung EVO 850 500GB, Cooler Master Cosmos II, EVGA T2 1600w :: ::
1) ASUS GTX 1060 Strix star par meseci, garancija domaca kod Monitor-a, do kraja septembra 2019. Radila na video render kompu, bukvalno ko nova. Racun 46k i nesto preko. Podrazumeva se kutija, pisana garancija, fiskalni itd.
Cena: 40.000 rsd
2) ASUS GTX 980 Strix, star godinu i nesto. Uzeta nova bez kutije, takodje radila u video render workstationu mozda opiceno 10-ak sati igara na njoj. Ide bez kutije/garancije/racuna samo klot karta. Bez mana naravno.
Cena: 34.000 rsd
Kontakt PP ili 064 253 75 78 Preferiram licno preuzimanje kod mene na NBG. 1060 moze i slanje jer ima originalnu ambalazu, za 980 ne bih rizikovao. Mislim sve moze na vasu odgovornost.
5820k @ 4.5ghz | Custom loop 360/NB Eloop/D5 | Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock | ASUS RX 480 Strix 8GB | 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 | Samsung 840 EVO 256gb | 5 TB WD server diskova | Seasonic 760w XP2 Platinum | Asus PB287Q/P2414h
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.