Izvinjavam se što spamujem oglas. Možda bi Kuta i dao za tih 39000 Imajte na umu da bolje i platiti više pouzdanom članu, nego najebati. Ne pitati me kako znam.
Jedan od onih što neće prodavati hardver, već pljeskavice.
:: Ima isto to tvoje samo 1 crvenu jeftinije : :: :: https://goo.gl/He8gx :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Patriot 240gb +HDD 500g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse: Razer Nag :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Za sekirase je posebna cena, jer je PCAXE studijska karta :) Realno ta cena vazi za sve ljude koje znam. A za one koje ne znam i pitaju za manje para, cena je za soma visa zbog velike potraznje :P
5820k @ 4.5ghz | Custom loop 360/NB Eloop/D5 | Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock | ASUS RX 480 Strix 8GB | 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 | Samsung 840 EVO 256gb | 5 TB WD server diskova | Seasonic 760w XP2 Platinum | Asus PB287Q/P2414h
:: Ima isto to tvoje samo 1 crvenu jeftinije : :: :: https://goo.gl/He8gx :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Patriot 240gb +HDD 500g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse: Razer Nag :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Menjam 2 modula po 4GB DDR3 1600 Crucial, danas kupljena, za 2x4GB Kingston na 1333 ili 1600 uz obaveznu probu kod mene, pozeljno da je memorija sa garancijom.
Sifra: Izbirljivo Gigabajtovo djubre od ploce.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W.
:: Menjam 2 modula po 4GB DDR3 1600 Crucial, danas kupljena, za 2x4GB Kingston na 1333 ili 1600 uz obaveznu probu kod mene, pozeljno da je memorija sa garancijom. :: :: Sifra: Izbirljivo Gigabajtovo djubre od ploce. :: :: :: U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti! :: :: ::
Jedan od onih što neće prodavati hardver, već pljeskavice.
:: Z97 Mpower 100 evr :: HP 27` 270 :: Ostalo isto :: :: Jedan od onih što neće prodavati hardver, već pljeskavice. :: :: :: Zamolio bih Admina da počisti ovu temu malo, kako kao i mnoge ovde, ne bi izgubila totalno smisao :: :: Unapred hvala na eventualnoj reakciji :: :: :: :: Da ne pišem offtopic, malo sadržaja :: :: :: :: Dell U2410 opisan u prethodnim postovanjima, 1 mrtav i jedan zaglavljen piksel s desne strane (nevidljivi u radu) 100 evra :: :: MSI Z97 Mpower, u garanciji do marta 2018. 110 evra :: :: HP ZR2740W (panel perfektan, anomalije nisam primetio) , 2K rezolucija, slabiji od DELL U2711 samo po izostanku naprednih podesavanja, inace isti panel, 300 evra. :: :: Seasonic GM520W 30 evr :: :: Hitachi 500GB 20 evra :: :: WD Raptor 160GB 15 evra :: :: Cene su fiksne, neke smatram poklonom za 8. mart. Ako sam pogrešio, korigovaću, ali mislim da je to to :: :: Monitore poželjno lično u NS, ostalo mogu da pošaljem :: :: :: :: Intel I7 5820k, MSI X99 GODLIKE GAMING , Patriot Viper 32GB 2666Mhz DDR4, MSI GAMING RX 470 4GB, Samsung EVO 850 500GB, Cooler Master Cosmos II, EVGA T2 1600w :: :: :: ::
1. Apple Earpods slusalice, nove nekoriscene. Dobijene uz iPhone 6. U originalnom pakovanju, 3komada. Cena 20e po komadu. 2. Apple iPhone 6 kutije, Space Gray 16 i 64gb i Silver 16gb, svi papiri idu uz kutiju, samo bez dodatne opreme. Cena 10e po komadu. 3. Samsung S6 Edge 32 gb Perl White i Black Sapphire boje. Cena 10e po komadu. 4. Samsung S6 Edge Slusalice, nove nekoriscene., 2komada. Cena 10e po komadu. 5. Samsung J5 2kutije, sa pratecim papirima bez opreme. Cena 500din po komadu. 6. Sony Vaio PCG-91211m i5 2410 @2.3ghz, 1x4gb ddr3, nVidia GT 410 1gb ddr3, 640gb hdd, 17.3. 1x HDMI i 1x VGA ulaz, 4x USB 2.0 usb. Cena po dogovoru. 7. Samsung S6 32gb, kupljen u Telenoru. U oktobru je dobijen nov uredjaj posto se stari pokvario. Garancija do Aprila 2017 godine. Uz telefon kutija, usb, slusalice. Cena po dogovoru. 8. USB C Type Satechi, nov nekoriscen. Cena po dogovoru
Nikakve zamene me ne zanimaju, samo novac. Sve je moguce u Beogradu licno pogledati. Kontakt na mail marko @ kraljevo.com
https://www.transcend-info.com/Products/No-697 95mb read 85mb write mlc nand tehnologija Stavljena u telefon ali ne moze da je iskoristi u punom potencijalu, ali neki GoPro ili fotoaparat i te kako moze da przi 4K snimke na nju. Nemam ni racun ni garanciju, radna garancija 7 dana, placena nekih 7000 rsd, ja je cenim oko 4 - 4.5 crvenih u zavisnosti ko nazove. Saljem postexpressom, nema nikakvih preuzimanja kod mene, 7 dana za test, vrati kartu posle ako neces a ja vracam pare.
Re: Mogao si da postaviš cenu sa Ben**shop-a jedino je kod njih skuplja...
10.02.2017. 03:49
status: user broj poruka: 1368
Pa ti onda kupi novu, pise ti lepo na.sajtu proizvodjaca da je NEUNISTIVA, nabijena u microsd slot telefona i izvadjena i vracena cca. 3-4x, pretvorena u adoptable storage i skuplja aplikacije, slike i klipove, a i za torrentovanje je ok ako hoces recimo pred put da skines na brzaka neku muziku. Nije seksualno zlostavljana niti terana da radi teske gradjevinske radove, prakticno nova samo sto sam ja ambalazu i ostalo pobacao. Adapter za veliku SD se podrazumeva da sam sacuvao. Inace link nisam okacio namerno vec ga je izbacio google. A taj tvoj sa lokalom u nekoj vuko.ebini mi je malko sumnjiv. Sta ako ti kojim cudom kaze: nemamo ih vise na stanju?
Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
Re: Re: Mogao si da postaviš cenu sa Ben**shop-a jedino je kod njih skuplja...
10.02.2017. 04:23
status: user broj poruka: 1670
Covek je rekao da je tvoja cena ok bez obzira na sve, a ti se odmah brecas oko gluposti - zato sto je covek postavio link ka prodavnici koja je jeftinija od one tvoje? Sta je s mozgom jbt?
Pritom, taj Baito je vec dobro poznata prodavnica i daleko je od `vukojebine`, a narocito one u kojoj se nalazi `Computers`... (bez uvrede nišlije, ako vas ima ). Plus, u taj lokal mozes licno da odes i kupis sta ti treba, za razliku od web shop-a. Cak i da nema na stanju kod njih, veoma verovatno moze da se nabavi u roku od dan - a cak i ako to nije moguce, postoje jos bar 2-3 prodavnice u kojima je jeftinije.
Kad smo vec kod toga - jesi zvao danas `Computers` da proveris da li je imaju na stanju ili i ti napamet postavljas linkove? Pardon, sad vidim da je `izbacio Google` - pa da, verovatno su iz Google-a zvali u tvoje ime da provere da li ima na stanju, je l` da?!!!
Lokacija je Baito prodavnice je, inace, tamo gde se polako ali sigurno premestaju i sve ostale prodavnice racunarske opreme u Beogradu - pored Arene.
:: Pa ti onda kupi novu, pise ti lepo na.sajtu proizvodjaca da je NEUNISTIVA, nabijena u microsd slot telefona i izvadjena i vracena cca. 3-4x, pretvorena u adoptable storage i skuplja aplikacije, slike i klipove, a i za torrentovanje je ok ako hoces recimo pred put da skines na brzaka neku muziku. Nije seksualno zlostavljana niti terana da radi teske gradjevinske radove, prakticno nova samo sto sam ja ambalazu i ostalo pobacao. Adapter za veliku SD se podrazumeva da sam sacuvao :: Inace link nisam okacio namerno vec ga je izbacio google. A taj tvoj sa lokalom u nekoj vuko.ebini mi je malko sumnjiv. Sta ako ti kojim cudom kaze: nemamo ih vise na stanju :: :: :: :: Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka :: :: :: Ima i za...ali moram da naučim od vas majstora kako se to radi.. :: :: :: :: http://www.baito.rs/memorijske-kartice/transcend-microsdhc-64gb-ts64gusdu3/362 :: :: :: :: EDIT: Da me pogrešno ne razumeš, korektna ti je cena, ali daj malo fokusa :: ::
Na neki nacin mi je minirao oglas mada sam i sam napravio gresku sto sam uporedjivao cenu koliko sam se ja isprsio sa Nislijama. Uglavnom, sad odustajem od prodaje jer necu izvuci ni 3000. (Ej pa to je radilo i radi perfektno u telefonu, kako cu ja to sad u mog Canona ili Nikona, ma nek je da za dz, ko ga j...). Na gubitku sam kako god da okrenes.
Kao što sam napisao korektna ti je cena, garancija ili ne, sa 7k na 4k - 4,5k za takvu stvar je više nego korektno.
Ono što sam napisao, jeste malo fokusa, nemojte tako bezveze kačiti cene sa raznih sajtova kako bi postigli ne znam šta i nama ostalima radi gugl, time gubite kredibilitet.
Da mi treba kupio bih to od tebe svejedno, ali na primer od jednog koelge sa sajta nikad ništa ne bih, ali s obzirom na broj nikova koje koristi po raznim sajtovima možda bih se i zajebao...
Ništa me nije zajebao samo mi je jednom odgovorio na SMS kad sam pitao za cenu jer na jednom sajtu nije napisao cenu, u fazonu ` dal` si ćorav debilu` i tu je sva priča sa tim prodavcem za mene završena.
Imaju samo sporiju (400x), pitao kad ce da dodje ova moja (633x), kazu nece ni sledece nedelje, memorije poskupljuju, onda ja pitam znaci bice jos skuplja kad se opet pojavi, covek potvrdno odgovara.
E sad je cena 5.000,00 rsd ili nista. Radna garancija 14 dana. Ako joj se ista desi u tom periodu - vracam novac. Iskljucivo saljem - nista ja tebi ti meni kod mene kod tebe.
Poz
Nekad je ovo bila tema za clanove koji daju jeftinije i ostalo, a ti rodjeni sada skuplji cak i od WinWin-a, a ta ista 460 u E**i-u sada 13.900..cak jeftinije od tebe. MSI 770-C45 AM3 Phenom b45 x4 TakeMS 8gb DDR3 1333Mhz 1x SSD Patriot Blast, 1x160GB Maxtor ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 Asus DVD/RW
:: 1. Sapphire RX460 2gb ddr5 oc. Uzeta 08.02.2017, garancija tri godine. :: Cena 115e :: :: 2. Powercolor Red Devil RX470 4gb Samsung memorija. Uzeta 28.11.2016, garancija dve godine. :: Cena 200e :: :: 3. Asus Rog Strix RX480 Gaming OC 8gb ddr5. Nova, neopakovana. Garancija od 07.02.2017, garancija tri godine. :: Cena 280e :: :: Sve karte imaju domacu garanciju :: :: 061370903 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.