Bravo. Ako vidis danas na akciji. Karta je stara jedan dan. Koliko je po oglasima?
:: Nekad je ovo bila tema za clanove koji daju jeftinije i ostalo, a ti rodjeni sada skuplji cak i od WinWin-a, a ta ista 460 u E**i-u sada 13.900..cak jeftinije od tebe. :: MSI 770-C45 :: AM3 Phenom b45 x4 :: TakeMS 8gb DDR3 1333Mhz :: 1x SSD Patriot Blast, 1x160GB Maxtor :: ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 :: Asus DVD/RW :: :: :: 1. Sapphire RX460 2gb ddr5 oc. Uzeta 08.02.2017, garancija tri godine. :: :: Cena 115e :: :: :: :: 2. Powercolor Red Devil RX470 4gb Samsung memorija. Uzeta 28.11.2016, garancija dve godine. :: :: Cena 200e :: :: :: :: 3. Asus Rog Strix RX480 Gaming OC 8gb ddr5. Nova, neopakovana. Garancija od 07.02.2017, garancija tri godine. :: :: Cena 280e :: :: :: :: Sve karte imaju domacu garanciju :: :: :: :: 061370903 :: :: :: :: :: ::
Gigabyte 960, 1060, 980ti i jos dosta toga od gigabyte na prodaji.
270x 85 280x 115 7970 110 itd itd :P
Ali ne ovde.
Trazite po k.p i ostalim oglasima. :: Ja sam pre neki dan kupovao od coveka, sve korektno, za svaku pohvalu :: :: Pozdrav za tebe i Nikolu :: :: Asus M4A89GTD PR :: AMD 1090T @ 4GHz (CM V6GT :: Corsair Vengeance 8GB 1600 MH :: Asus RX 480 Strix OC 8G :: Dell U2412 :: SSD 850 EVO 250 GB, F3 1T :: CM HAF 912+, LC Power Legion X2 1000 :: Altec Lansing VS242 :: Logitech G9x, A4 Tech X7-G80 :: ::
Da sa forumom podelim svoje iskustvo Javim se na oglas clana
drum ALEKSANDAR MEDOVIC tel. 062-125-59- 79
Dogovorimo se sve ispravno Ok DA Donese postar platim , otvorim MB slot za RAM fizicki ostecen ne radi integrisana VGA ne radi temperatura chpseta 95 stepeni Sta reci :( takvo ponasanje nas narod zove LAZ i PREVARA
:: Da sa forumom podelim svoje iskustv :: Javim se na oglas clan :: :: drum ALEKSANDAR MEDOVIC tel. 062-125-59- 7 :: :: Dogovorimo se sve ispravno Ok D :: Donese postar platim , otvorim MB slot za RAM fizicki ostecen ne radi integrisana VGA ne rad :: temperatura chpseta 95 stepeni :: Sta reci :( takvo ponasanje nas narod zove LAZ i PREVAR :: :: ::
Ne bih kacio link nije tesko naci .) ima na benchu, KP,PCAXE pa kako kome odgovara tako neka i kontaktira msm oglas i tekst svugde je isti kao i cena 23500din.
SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D
:: Okaci link :: :: :: :: :: opis , fotke kao i komunikacija moze se videti/obaviti na benchu.. :: :: :: :: :: :: SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D :: :: :: ::
:: Ne bih kacio link nije tesko naci .) ima na benchu, KP,PCAXE pa kako kome odgovara tako neka i kontaktira msm oglas i tekst svugde je isti kao i cena 23500din :: :: :: :: :: :: SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D :: :: :: Okaci link :: :: :: :: :: :: :: :: opis , fotke kao i komunikacija moze se videti/obaviti na benchu.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D :: :: :: :: :: ::
nema problema, kartica je nasa potencijalne kupce - cekam na realizaciju. Ono kao da je rezervisano.
:: I :: U cemu je problem :: :: :: Ne bih kacio link nije tesko naci .) ima na benchu, KP,PCAXE pa kako kome odgovara tako neka i kontaktira msm oglas i tekst svugde je isti kao i cena 23500din :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D :: :: :: :: :: Okaci link :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: opis , fotke kao i komunikacija moze se videti/obaviti na benchu.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D :: :: :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Powercolor Red Drevil RX470 4gb
16.02.2017. 00:56
status: user broj poruka: 818
Ja sam imao 20 komada red devil.
Ostala jos jedna karta.
:: :: nema problema, kartica je nasa potencijalne kupce - cekam na realizaciju. Ono kao da je rezervisano :: :: SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D :: :: :: I :: :: U cemu je problem :: :: :: :: :: Ne bih kacio link nije tesko naci .) ima na benchu, KP,PCAXE pa kako kome odgovara tako neka i kontaktira msm oglas i tekst svugde je isti kao i cena 23500din :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D :: :: :: :: :: :: :: Okaci link :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: opis , fotke kao i komunikacija moze se videti/obaviti na benchu.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pa ja nisam trgovac, prodajem svoju karticu i to je to. Odigrao par igrica , nema rudarenja, oc i slicno... Nije nikakav spam.
:: Ja sam imao 20 komada red devil :: :: Ostala jos jedna karta :: :: :: :: :: :: nema problema, kartica je nasa potencijalne kupce - cekam na realizaciju. Ono kao da je rezervisano :: :: :: :: SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D :: :: :: :: :: I :: :: :: U cemu je problem :: :: :: :: :: :: :: Ne bih kacio link nije tesko naci .) ima na benchu, KP,PCAXE pa kako kome odgovara tako neka i kontaktira msm oglas i tekst svugde je isti kao i cena 23500din :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D :: :: :: :: :: :: :: :: :: Okaci link :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: opis , fotke kao i komunikacija moze se videti/obaviti na benchu.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.