Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
Zvanična tema: kupoprodaja od kolege člana
STRANA 22 OD 284  
cele1988 ........... 03.02.2013. 23:17 #473396

status: user
broj poruka: 1424
jel treba nekom
Sony Playstation 2 - cipovan, cita odlicno cak jako slabo koriscen, uglavnom preko usb-a gledali se filmovi, 2 joystika sony ali nisu crni jedan sivi jedan providan - zeleni, oba su original... + neka raspala memoriska od 1mb ili tkao nesto
i dajem sve dvd sa igrama sto nadjem tipa pes12/11 fife itd... cena 40e? jel ok :D

i da slobodno mi saljite email - odgovaram na isti kao sms ne trebaju mi rotacije :D da bi pogledao email :P
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
misa Re: ... 04.02.2013. 00:11 #473419

status: admin
broj poruka: 876

S obzirom da smo pokrenuli web oglasnik na domenu superponuda.com, gde se po našem mišljenju može postaviti oglas koji je pregledniji i sa više informacija nego na sličnim sajtovima, više nemamo razloga da dozvolimo postavljanje linkova do ostalih sajtova sa istom ili sličnom tematikom. Tako da je ovo poslednji link ka pomenutim sajtovima u ovoj temi koji smo dozvolili.

:: http://www.kupujemprodajem.com/Phenom-X4-komplet-4489912-oglas.ht
:: ____________________
:: L-Dizajn, namestaj po mer
:: http://www.wix.com/protecha/ldizaj
::
pop9 MSI 7236 DualCore CPU e2160/1GB Ram KINGSTON 04.02.2013. 08:23 #473451

broj poruka: 21
MSI 7236 Ver:2.5 945P NEO5
Intel E2160 1,8Ghz po jezgru
1GB DDR2 KINGSTON RAM.
50e

http://www.dodaj.rs/f/2v/13X/3chF7tGC/msi-7236-dualcore-cpu-1g.jpg
http://www.dodaj.rs/f/w/hH/ixKWN8J/msi-7236-dualcore-cpu-1g.jpg
http://www.dodaj.rs/f/36/7F/2P0egg6n/msi-7236-dualcore-cpu-1g.jpg

Maticna , Procesor i Ram su testirani i sve radi bez ikakve greske ! Ploča ide u originalnoj kutiji koju sam sačuvao a uz plocu ide i zadnji panel limic.
Nikada klokovano, otvarano niti bilo šta dirano.

Jamire Ako nekog za zanima: 04.02.2013. 09:37 #473459

broj poruka: 1123
Imam 5-6 Logitech miseva

i nesto starijih igrica i softwara.

Edit Admin: Već smo naveli da više ne možemo da dozvolimo linkove ka sajtovima iste sadržine kao naši, što je razumljivo. Ukoliko želite da detaljnije prikažete Vaše oglase, to možete uraditi ili na portalu SuperPonuda.com i/ili na PC Berzinim oglasima.
imarkovic >> 04.02.2013. 09:40 #473461

broj poruka: 19086
ljudi, ovo je PCBerza, nije kupujemprodajem, imaju oni svoje oglasavanje.

Jamire Znamo mi to!! 04.02.2013. 10:22 #473465

Dva puta su me zaejbali kako kupca i 3 put sam paket slao ko majmun i vracao mi se sve od ljudi sa oglasa sa PC berze! Ne bih vise hvala!

imarkovic Re: Znamo mi to!! 04.02.2013. 10:29 #473467

to je vec druga stvar, ne bih da ulazim u to.. svi nesto odustaju pa se opet vracaju ovde, ne kapiram..

:: Dva puta su me zaejbali kako kupca i 3 put sam paket slao ko majmun i vracao mi se sve od ljudi sa oglasa sa PC berze! Ne bih vise hvala
Mortificat Re: Znamo mi to!! 04.02.2013. 10:32 #473468

broj poruka: 3519
I kakve to ima veze sa ovom temom i tvojim linkovima ka kp? `Ljudi sa oglasa PC berze` i provereni članovi među kojima postoji poverenje i uvažavanje su dva različita skupa entiteta.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ

:: Dva puta su me zaejbali kako kupca i 3 put sam paket slao ko majmun i vracao mi se sve od ljudi sa oglasa sa PC berze! Ne bih vise hvala
misa Re: Znamo mi to!! 04.02.2013. 10:47 #473473

@Mortificat je lepo objasnio.

Inače, ti si ponudio svoje predmete u ovoj temi posetiocima PC Berze tako da ti to dođe isto. A linkovi koji si postavio su tu samo radi detalja tvojih oglasa a, kao što sam već objasnio, detaljne oglase možete postaviti na superponuda.com ukoliko Vam je to potrebno za ovu temu.

Jamire Druga je prica 04.02.2013. 11:33 #473483

Oglasi su jedno a druga je prica ova tema! O tome se radi. Ja sam konkretno odgovorio imarkovicu na njego prozivanje zasto linkovi sa kupujemprodajem! Ovde vecinom znam sve sa foruma a na oglasima tamo ima nepoznatih koji naprave samo acoutne za prevare! A i iamju likovi po vise aocuna! Ako nekog zanima nesto od ovog moze na mail moze na mob 0666775421!

Cao.

Edit: Admin - Iako zbog ovog sledi ban, nećeš biti banovan ali si dobio upozorenje.
imarkovic Re: Druga je prica 04.02.2013. 11:42 #473485

ja ne mogu da verujem da ne mozes da shvatis ako ti se 5 puta kaze, ne mogu da verujem da covek najnormalnije ne moze da ti objasni, tj. da ti nacrta da bi ga shvatio..

SHVATI da je zabranjeno postavljati ovde linkove iz tudjih oglasa covece bozji, admin ti je lepo kulturno objasnio, iako je trebao da bude drzak prema tebi i ti jos uvek furas svoj fazon.. neces videti ni od jednog normalnog clana da postavi svoj oglas iz tamo nekog sajta ovde da bi ga reklamirao, sto ti radis.. cak te ni sada nece banovati iako si bezobrazan i direktno vredjas, razumem da si ljut jer ne mozes da prodas odmah sve u istom danu.

:: Oglasi su jedno a druga je prica ova tema! O tome se radi. Ja sam konkretno odgovorio imarkovicu na njego prozivanje zasto linkovi sa kupujemprodajem! Ovde vecinom znam sve sa foruma a na oglasima tamo ima nepoznatih koji naprave samo acoutne za prevare! A i iamju likovi po vise aocuna! Ako nekog zanima nesto od ovog moze na mail moze na mob 0666775421
misa Re: Druga je prica 04.02.2013. 11:57 #473488

Bez provere lične karte (fotokopija) JMBG i LK ti ništa ne znači. PolovniAutomobili recimo nemaju JMBG a, kupuješ ni manje ni više auto. Inače, imamo odrađeno i JMBG i LK i nije problem da isto odblokiramo.

:: Oglasi su jedno a druga je prica ova tema! O tome se radi. Ja sam konkretno odgovorio imarkovicu na njego prozivanje zasto linkovi sa kupujemprodajem! Ovde vecinom znam sve sa foruma a na oglasima tamo ima nepoznatih koji naprave samo acoutne za prevare! A i iamju likovi po vise aocuna! Ako nekog zanima nesto od ovog moze na mail moze na mob 0666775421
:: Cao.
:: Edit: Admin - Iako zbog ovog sledi ban, nećeš biti banovan ali si dobio upozorenje.
gogi1 Re: Re: Druga je prica 04.02.2013. 12:08 #473491

broj poruka: 2076
pa ako cemo realno, za polovne automobile ni ne treba JMBG:) kao da ce mi neko poslati auto postom i da me pritom zahebe LOL

Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...

:: Bez provere lične karte (fotokopija) JMBG i LK ti ništa ne znači. PolovniAutomobili recimo nemaju JMBG a, kupuješ ni manje ni više auto. Inače, imamo odrađeno i JMBG i LK i nije problem da isto odblokiramo
:: :: Oglasi su jedno a druga je prica ova tema! O tome se radi. Ja sam konkretno odgovorio imarkovicu na njego prozivanje zasto linkovi sa kupujemprodajem! Ovde vecinom znam sve sa foruma a na oglasima tamo ima nepoznatih koji naprave samo acoutne za prevare! A i iamju likovi po vise aocuna! Ako nekog zanima nesto od ovog moze na mail moze na mob 0666775421
:: ::
:: :: Cao.
:: :: Edit: Admin - Iako zbog ovog sledi ban, nećeš biti banovan ali si dobio upozorenje.
Jamire Da ali 04.02.2013. 12:32 #473498

Samo neznam kako ces da autombil ili Autobs da smestis u paket! O tome se radi! Jer ti kola ne saljes psotom nego ti covek dodje kuci na ruke i donese ti kesh. Zbbog toga ti treba LK i JMBG! Da ako te bagra zajebe a iznos posiljke je veci od 15000 din da mozes da ga tuzis i da ga nadjes da mu polomis kosti!

A imrakovicu moli me ta nacrtaj mi. Sta si hteo da mi kazes! Da ne korisim kupujeprodajem. Rekoh i lepo sam naveo da su me 2 put zajebali kao kupca na pcberzi a kao prodavac sam slao 6 puta robu i vracala se kako da nisam ni slao! Tako oko pcberze oglasa molim te me zaobidji,

misa Re: Re: Re: Druga je prica 04.02.2013. 12:36 #473500

Pa da, ali poenta je na sigurnu kupovinu a, to jedino sa kopijama licne karte (naravno ne 100%) ali sa jednostavnim unosom JMBG ne, pogotovo ako imaš formulu za izračunavanje
kao na primer http://tinyurl.com/d449jvr

Ali s obzirom da je sigurna kupovina i prodaja cilj svih nas, od sutra vraćam u pogon i jmbg i lk ali i mogućnost provere istih.

:: pa ako cemo realno, za polovne automobile ni ne treba JMBG:) kao da ce mi neko poslati auto postom i da me pritom zahebe LO
:: Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod..
:: :: Bez provere lične karte (fotokopija) JMBG i LK ti ništa ne znači. PolovniAutomobili recimo nemaju JMBG a, kupuješ ni manje ni više auto. Inače, imamo odrađeno i JMBG i LK i nije problem da isto odblokiramo
:: :: :: Oglasi su jedno a druga je prica ova tema! O tome se radi. Ja sam konkretno odgovorio imarkovicu na njego prozivanje zasto linkovi sa kupujemprodajem! Ovde vecinom znam sve sa foruma a na oglasima tamo ima nepoznatih koji naprave samo acoutne za prevare! A i iamju likovi po vise aocuna! Ako nekog zanima nesto od ovog moze na mail moze na mob 0666775421
:: :: ::
:: :: :: Cao.
:: :: ::
:: :: :: Edit: Admin - Iako zbog ovog sledi ban, nećeš biti banovan ali si dobio upozorenje.
xendza Creative X-fi titanium HD 04.02.2013. 13:30 #473512

broj poruka: 601
15000 dinara fixno
u garanciji do kraja jula.
full pakovanje kao nova

imarkovic Re: Creative X-fi titanium HD 04.02.2013. 18:02 #473583

daj bre.. pa nova kosta ~17.000din.. ona cena na itsvetu od 254eu je sumanuta za tu kartu

:: 15000 dinara fixn
:: u garanciji do kraja jula
:: full pakovanje kao nov
Bobi4ever Kakav crni Creative za te pare 04.02.2013. 19:46 #473604

broj poruka: 4891
Znaci ni u ludilu...
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

Adzem ... 04.02.2013. 21:42 #473653

broj poruka: 3797
Ma samo ti izvrsavaj narucivanja kod cika admina, ko je za ban, a ko nije.
Admin je tu da mu skrene paznju, stvarno si visak u ovoj konverzaciji.

:: ja ne mogu da verujem da ne mozes da shvatis ako ti se 5 puta kaze, ne mogu da verujem da covek najnormalnije ne moze da ti objasni, tj. da ti nacrta da bi ga shvatio..
:: SHVATI da je zabranjeno postavljati ovde linkove iz tudjih oglasa covece bozji, admin ti je lepo kulturno objasnio, iako je trebao da bude drzak prema tebi i ti jos uvek furas svoj fazon.. neces videti ni od jednog normalnog clana da postavi svoj oglas iz tamo nekog sajta ovde da bi ga reklamirao, sto ti radis.. cak te ni sada nece banovati iako si bezobrazan i direktno vredjas, razumem da si ljut jer ne mozes da prodas odmah sve u istom danu
imarkovic Re: ... 04.02.2013. 21:49 #473655

ko je tebe zvao uopste? Gledaj svoja posla i ne kenjaj na sve strane.

:: Ma samo ti izvrsavaj narucivanja kod cika admina, ko je za ban, a ko nije
:: Admin je tu da mu skrene paznju, stvarno si visak u ovoj konverzaciji
:: :: ja ne mogu da verujem da ne mozes da shvatis ako ti se 5 puta kaze, ne mogu da verujem da covek najnormalnije ne moze da ti objasni, tj. da ti nacrta da bi ga shvatio..
:: :: SHVATI da je zabranjeno postavljati ovde linkove iz tudjih oglasa covece bozji, admin ti je lepo kulturno objasnio, iako je trebao da bude drzak prema tebi i ti jos uvek furas svoj fazon.. neces videti ni od jednog normalnog clana da postavi svoj oglas iz tamo nekog sajta ovde da bi ga reklamirao, sto ti radis.. cak te ni sada nece banovati iako si bezobrazan i direktno vredjas, razumem da si ljut jer ne mozes da prodas odmah sve u istom danu
xendza alo smore 04.02.2013. 22:00 #473659

broj poruka: 601
ko tebe placa da ovde spamujes?? ako te niko ne placa ti si teski retOs

prodacu je ne za 15 nego za 18 a ti crkni od muke :)) vec me zovu ljudi muahahahha!

prashinar Pa neka zovu, 04.02.2013. 22:04 #473661

broj poruka: 517
i ti je slobodno prodaj. Ova tema sve više liči na klasične oglase gde se nudi sve i svašta za velike pare. Čini mi se da je Dexter ovu temu otvorio baš da mi članovi trgovali izmedju sebe po nekim nižim cenama ili ako se radi o stvarima koje treba hitnije prodati a zna se da ima zainteresovanih.

imarkovic Re: alo smore 04.02.2013. 22:05 #473662

da, sigurno te zovu sa kupujemprodajem jadni ljudi, naterala ih muka da kupuju od tebe

:: ko tebe placa da ovde spamujes?? ako te niko ne placa ti si teski ret..
:: prodacu je ne za 15 nego za 18 a ti crkni od muke :)) vec me zovu ljudi muahahahha
gliga79 Re: Re: alo smore 04.02.2013. 22:16 #473667

broj poruka: 4641
@imarkovic
Umesto da joj odkupis to sto prodaje kao dzek, ti se raspravljas sa damom.
Budi malo kavaljer boga mu

Sto se tice postavljaca oglasa,sto se mene tice moze da postavlja ko god hoce, ja znam od koga bih kupio a od koga ne.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

:: da, sigurno te zovu sa kupujemprodajem jadni ljudi, naterala ih muka da kupuju od tebe
:: :: ko tebe placa da ovde spamujes?? ako te niko ne placa ti si teski ret..
:: :: prodacu je ne za 15 nego za 18 a ti crkni od muke :)) vec me zovu ljudi muahahahha
Adzem +1 04.02.2013. 22:25 #473671

broj poruka: 3797
Upravo tako druze, za sve ostalo je tu admin koji i sluzi da pocisti nered.
Samo tard to ne shvata, ili je povukao neki opaki sindrom naseg spamera i psihologa.
Ko ce ga znati...

:: Sto se tice postavljaca oglasa,sto se mene tice moze da postavlja ko god hoce, ja znam od koga bih kupio a od koga ne
STRANA 22 OD 284  
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647800.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs