`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Honor 5x dual sim + slot za memorijsku. 9/10 ocuvan, garancija jos godinu dana. Radi na sve mreze. Kutija sa opremom, garancija sa racunom.
Sestri je mnogo veliki telefon, tako da je na prodaji, ponovo.
Cena 100e.
Intel i3 4160 3.6ghz + box kuler Gigabyte b85m d2v, full pakovanje, garancija jos godinu dana. COOLER MASTER Elite 332 kuciste ide jedan 12cm cooler master ventilator na kucistu i Dwd rw Raidmax 500w rx500xt
HITNO! ASUS IPS 5ms 3D monitor sa 160EUR na 120EUR samo za vikend
23.06.2017. 18:55
status: user broj poruka: 95
Licno moj ASUS VG23AH 3D IPS monitor, kao nov bez ikakvih mana(zujanje, zaglavljeni pikseli, probijanje)... Kupio sam 27 incha sa vecom rezolucijom i ovaj je visak.
GTX 970 G1 - 500e. Tiha kao babin izdah, ladna kao zmice, nije klokovana kao svinja jer klokovanje svinje nije moj fazon. U full opremi, u garanciji, valjda. :D
:: GTX 970 G1 - 500e. Tiha kao babin izdah, ladna kao zmice, nije klokovana kao svinja jer klokovanje svinje nije moj fazon. U full opremi, u garanciji, valjda. : :: :: Lagane PC igre!https://goo.gl/nReEin :: ::
Telefon je nov,samo upaljen u Telekom poslovnici radi provere ispravnosti.Naravno,kutija,garancija i sve ostalo što dokazi uz telefon.Nisam proveravao,ali mislim da su oba slota `sim free`. Cena 8500 din.
ASUS X540SA-XX432D
Nov lap top.Upakovan u fabričku foliju,nije ni raspakovan.Pisana garancija od 2. godine. Cena 24 000 din.
HP 255 G3 K7J22EA
Lap top star oko godinu dana.Bukvalno kao nov,bez ijedne `tačkice` na sebi.Baterija traje između 3.5 i 4 sata (dva filma odgledao i još se nije bila ispraznila).Uz računar ide originalni punjač (adapter).U zadnja 2 meseca upaljen samo jednom radi instaliranja novog Win.-a (sedmica `Ultimate`,64-bit) Cena 14 000 din.
Intel destkop.
Specifikacija: -ASRock H61 -Intel Celeron G1610 @2.6GHz -Intel HD 2500 -Transcend 4gb DDR3 -Western Digital SATA 2 Hard Disc 500gb (100% & 100%) -IG Max 500W Psu -IG Max 2351 Kućište -DVD Optika (SATA) Cena 9500 din.
Kupljena u Giga*****, ali izgubljen racun i garancija, tako da se racuna kao da je bez garancije, jedino ako moze po serijskom broju da se utvrdi. Drugar kupio, otiso iz matice u beli svet i nikad upalio sto znaci da je novo, neotpakovano da ne kazem. Placena 12000 RSD, ide za 8500 RSD, mada nije ni ta cena bas crvenim slovima upisana u kalendar.
Info i ako treba neka slika (od ploce) zovite na ovaj broj: +381612531392 - Budite fini, zeMski glas je na drugoj strani linije.
i5 750, odličan primerak, sa stock voltažom 4ghz bez da pravi probleme. full pack u pitanju, garancije nema, jer je istekla odavno :D da probamo sa 4500 domaće valute, pa da se nalazimo :) - - - - kućište NZXT Gamma, takođe full pack, odlično očuvano, neka bude 4000 I AM the God of war.. Nothing defies me!!
Prodajem Sapphire 280x dual x za 150evra (sa sve kutijom ako nekome treba). Stigla mi rx 580 pa ova ide na dobos. Samo BG i licno preuzimanje. Malo je bucnija, mislim da se jedan ventilator cuje malo jace na 60 70%.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.