Prodajem je jer je ne koristim stoji mi u pomocnom PC-u i nisam je koristio mesecima pa da ne propadne. Kupljena kod nas (KimTec) sa 3 godine garancije 09.09.2016 ostalo josh manje od 2 godine. Cena 300e, ne trebaju mi zamene jer je i ovo visak.
:: Prodajem je jer je ne koristim stoji mi u pomocnom PC-u i nisam je koristio mesecima pa da ne propadne :: Kupljena kod nas (KimTec) sa 3 godine garancije 09.09.2016 ostalo josh manje od 2 godine :: Cena 300e, ne trebaju mi zamene jer je i ovo visak :: :: http://bit.ly/2h1w71 :: :: i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120 :: ASUS Sabertooth P6 :: 16GB Kingsto :: MSI GTX 107 :: Ausu ROG SWIFT PG278 :: CM Storm Siru :: CM 932 Advanced & Corsair TX750W :: ::
i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120L ASUS Sabertooth P67 16GB Kingston MSI GTX 1070 Ausu ROG SWIFT PG278Q CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair TX750W
:: Prodajem je jer je ne koristim stoji mi u pomocnom PC-u i nisam je koristio mesecima pa da ne propadne :: Kupljena kod nas (KimTec) sa 3 godine garancije 09.09.2016 ostalo josh manje od 2 godine :: Cena 300e, ne trebaju mi zamene jer je i ovo visak :: :: http://bit.ly/2h1w71 :: :: i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120 :: ASUS Sabertooth P6 :: 16GB Kingsto :: MSI GTX 107 :: Ausu ROG SWIFT PG278 :: CM Storm Siru :: CM 932 Advanced & Corsair TX750W :: ::
zaboravljen da postoji samo otpakovan slucajno naleteh na kutiju u prasini placen 6500 nikad povezan na racunar znaci nekorisceno jos nesto manje od dve god u garanciji
takodje logitech attach3 koji je polovan ali ispravan i bez problema
ponude moze ovde a moze i zamena za momo volan od kolege ixtro ako je zaineresovan i ako je u ocuvanom stanju njegov volan za bilo koji od ova dva uz moju ili njegovu doplatu odgovarajucu
They say I act like I don`t give a fuck...I tell them I`m not acting...It`s just who I am...
Sorry kolega, pretece te moj komsa (mrzece me njegova zena uskoro ako ne vec). Zanimljiva ponuda :) Nisam bio pri kompu tako da je oglas za volan isto zatvoren.
i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120L ASUS Sabertooth P67 16GB Kingston MSI GTX 1070 Ausu ROG SWIFT PG278Q CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair TX750W
:: Joystick - Logitech Extreme 3D Pr :: :: http://gaming.logitech.com/en-us/product/extreme-3d-pro-joystick#specsAncho :: :: zaboravljen da postoji samo otpakovan slucajno naleteh na kutiju :: u prasini placen 6500 nikad povezan na racunar znaci nekorisceno jos nesto manje od dve god u garancij :: :: takodje logitech attach3 koji je polovan ali ispravan i bez problema :: :: http://support.logitech.com/en_us/product/attack-3-joystic :: :: ponude moze ovde a moze i zamena za momo volan od kolege ixtro ako je zaineresovan i ako je u ocuvanom stanju njegov volan za bilo koji od ova dva uz moju ili njegovu doplatu odgovarajuc :: :: They say I act like I don`t give a fuck...I tell them I`m not acting...It`s just who I am.. :: ::
Samsung hd153wl 1.5tb hard disk sata. 1/100% u sentinelu. Cena 500 din.
Asus K73S Intel i3 2130m, 8gb, gt540m 1g
100% Lepo ocuvan. Intel i3 2130m. 8gb ddr3. 17.3` 16:9 HD+ (1600x900) LED Backlight Gt540 1gb. Ssd 120gb 100/100, radio 7 dana. garancija dve godine. Dwd rw. Dve baterije. Punjac.
CPU: Intel i7 2600k - nema potrebe pričati o ovom procesoru, zna se šta, kako i koliko... MBO: Asus P8Z68-V PRO - izuzetna ploča, visoka klasa, možda treba istaći da ima i BT RAM: G-Skill Ares 4x4GB kit 1866MHz, ram odlicno paše uz procesor i plocu, što funkcionalno, što estetski(plavi ram, plavi hladnjaci na ploci) AIO Cooling: H100i, nema potrebe puno pisati o ovom hlađenju, zna se za šta je sposobno. Stock ventovi su zamenjeni sa dve Noctue...
Star nesto manje od 2 godine. Izuzetno malo koriscen, tako da je baterija gotovo ista kao prvog dana. Ima par tragova koriscenja na `lajsni` u gornjem levom i desnom uglu, a display je bez ogrebotine. Uz tablet original punjac. Pozeljno licno preuzimanje i proba. Ako nekom trebaju slike, saljem na mail.
Cena 140 €, a za clanove pcberze moze i popust.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Prodajem sledece pa dajte neku ponudu za sve djuture. Stoji spakovano od kada stigao Ryzen :D
AMD Sempron 140-LE 2.7Ghz (otkljucava se u Athlon x2) za svaki dan 2x2gb DDR3 i 2x1gb DDR3 (Transcend, Patriot i ne znam koja jos :/) Ploca MSI 770 C45 (Zadnja 2 USB ne rade jer dete zapelo nogom pa zeznulo kada su tastatura i mis bili na podu :/ ) al ploca radi kako treba i na njoj otkljucan procesor i koriscen.
Sve ispravno, moze i radna garancija 10 dana 20..nije problem nikakav
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.