koja bre dama, ona je sve sem dame.. i sto je najgore to joj prija.. imponuje
za ovo drugo si u pravu, ali uopste se vise ne zna red, svaka susa stavlja sta god hoce i iskoriscavaju svaku mogucu priliku.. em je nekulturno, em nepregledno, em nerealno..
:: @imarkovic :: Umesto da joj odkupis to sto prodaje kao dzek, ti se raspravljas sa damom :: Budi malo kavaljer boga mu :: :: Sto se tice postavljaca oglasa,sto se mene tice moze da postavlja ko god hoce, ja znam od koga bih kupio a od koga ne :: :: :: :: ::
Ma normalno da joj prija,voli sado mazo i te stvari.. Evo ja se nudim da odradim u naturi za karticu ,ne trazim nikakvu doplatu za rad
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: koja bre dama, ona je sve sem dame.. i sto je najgore to joj prija.. imponuje :: :: za ovo drugo si u pravu, ali uopste se vise ne zna red, svaka susa stavlja sta god hoce i iskoriscavaju svaku mogucu priliku.. em je nekulturno, em nepregledno, em nerealno.. :: :: :: :: @imarkovic :: :: Umesto da joj odkupis to sto prodaje kao dzek, ti se raspravljas sa damom :: :: Budi malo kavaljer boga mu :: :: :: :: Sto se tice postavljaca oglasa,sto se mene tice moze da postavlja ko god hoce, ja znam od koga bih kupio a od koga ne :: :: :: :: :: :: :: ::
Razumem te ja da ima bezobraznih, ali se ne uzbudjujem oko njih. Nervirao se ti ili ne red da uvedes ne mozes, samo ce da se nerviras a oni ce da uvale svoje djubre na ovaj ili onaj nacin bez obzira na to.
Zato budes pametan za sebe i ides svojim putem.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: koja bre dama, ona je sve sem dame.. i sto je najgore to joj prija.. imponuje :: :: za ovo drugo si u pravu, ali uopste se vise ne zna red, svaka susa stavlja sta god hoce i iskoriscavaju svaku mogucu priliku.. em je nekulturno, em nepregledno, em nerealno.. :: :: :: :: @imarkovic :: :: Umesto da joj odkupis to sto prodaje kao dzek, ti se raspravljas sa damom :: :: Budi malo kavaljer boga mu :: :: :: :: Sto se tice postavljaca oglasa,sto se mene tice moze da postavlja ko god hoce, ja znam od koga bih kupio a od koga ne :: :: :: :: :: :: :: ::
jel bolje ovako :) znam da nije realna cena ali nije mi ni za poklannjanje, radi ko doxa, naravno da cu da spustim a svi znamo i da sam napisao duplo manje nasao bi se neko da kaze da je skupo i nerealno i da spusta jos _____________________ L-Dizajn, namestaj po meri http://www.wix.com/protecha/ldizajn
Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: Ma normalno da joj prija,voli sado mazo i te stvari. :: Evo ja se nudim da odradim u naturi za karticu ,ne trazim nikakvu doplatu za rad :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: koja bre dama, ona je sve sem dame.. i sto je najgore to joj prija.. imponuje :: :: :: :: za ovo drugo si u pravu, ali uopste se vise ne zna red, svaka susa stavlja sta god hoce i iskoriscavaju svaku mogucu priliku.. em je nekulturno, em nepregledno, em nerealno.. :: :: :: :: :: :: :: @imarkovic :: :: :: Umesto da joj odkupis to sto prodaje kao dzek, ti se raspravljas sa damom :: :: :: Budi malo kavaljer boga mu :: :: :: :: :: :: Sto se tice postavljaca oglasa,sto se mene tice moze da postavlja ko god hoce, ja znam od koga bih kupio a od koga ne :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
trenutno mi je Z5500 prikacen na optickom izlazu na ploci, zvuk je fenomenalan i ja sam prezadovoljan. Pitanje: da li ce zvuk biti jos bolji ako se zvucnici nakace na neku zvucnu karticu (tipa X-FI) koja na sebi ima opticki. da li bolji cip na kartici omogucuje i bolji zvuk preko njenog optickog izlaza, ili jednostavno svaki opticki daje isti zvuk. u prevodu dal` ga ubo na plocu ili na zasebnu zvucnu isto mi dodje. jel tako? Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
To su ti cene.. Eventualno 20e za ram, i 35e za plocu.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: http://www.superponuda.com/ponuda/7411/phenom-2-x :: :: jel bolje ovako : :: znam da nije realna cena ali nije mi ni za poklannjanje, radi ko doxa, naravno da cu da spusti :: a svi znamo i da sam napisao duplo manje nasao bi se neko da kaze da je skupo i nerealno i da spusta jo :: ____________________ :: L-Dizajn, namestaj po mer :: http://www.wix.com/protecha/ldizaj :: ::
S0ad za grafiku je full pakovanje ili klot kartica??moze neki kontakt :)
AMD Phenom II X6 1075T 3.0Ghz ASUS 990FX Sabertooth 2x4GB DDR3 2400Mhz HyperX Predator GA 6850 Windforce Fractal Design Define R4+window@Seasonic 520GM Samsung 830 128GB,2x2TB WD Green Xonar DX Logitech Z906 5.1 Logitech
:: Grafička karta: ASUS EAH6950 1GB GDDR5 DirectCU I :: cena 115 :: garancija jos oko 2 godine, kupljeno uz Benchmark GP9000 konfu u Gigatronu :: :: Napajanje: Cooler Master GX-65 :: cena 40 :: garancija jos oko 2 godine, kupljeno uz Benchmark GP9000 konfu u Gigatronu ::
060 089 80 82 Evo broja :) Grafička karta: ASUS EAH6950 1GB GDDR5 DirectCU II cena 115e garancija jos oko 2 godine, kupljeno uz Benchmark GP9000 konfu u Gigatronu.
Napajanje: Cooler Master GX-650 cena 40e garancija jos oko 2 godine, kupljeno uz Benchmark GP9000 konfu u Gigatronu.
:: S0ad za grafiku je full pakovanje ili klot kartica??moze neki kontakt : :: :: :: :: AMD Phenom II X6 1075T 3.0Gh :: ASUS 990FX Sabertoot :: 2x4GB DDR3 2400Mhz HyperX Predato :: GA 6850 Windforc :: Fractal Design Define R4+window@Seasonic 520G :: Samsung 830 128GB,2x2TB WD Gree :: Xonar D :: Logitech Z906 5. :: Logitec :: :: :: Grafička karta: ASUS EAH6950 1GB GDDR5 DirectCU I :: :: cena 115 :: :: garancija jos oko 2 godine, kupljeno uz Benchmark GP9000 konfu u Gigatronu :: :: :: :: Napajanje: Cooler Master GX-65 :: :: cena 40 :: :: garancija jos oko 2 godine, kupljeno uz Benchmark GP9000 konfu u Gigatronu :: ::
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.