Western Digital WD5000AAKS 500 GB potpuno ispravan 2500 RSD health 100% Western Digital WD6400AAKS 640 GB potpuno ispravan 3000 RSD health 100%
Oba u paketu 5000 RSD
Kingston Blu 2x2GB DDR3-1600 DUAL CHANNEL KIT, radi na 1333 MHz @1.5V i na 1600 MHz@ 1.65V, kompatabilna sa ogromnim brojem ploca od najstarijih do novijih. Stanje - SAVRSENO.
Cena 6000 RSD
Intel fabricki cooler za socket 775 750 RSD - potrebno ocistiti ostatke paste i prasinu Intel fabricki cooler za socket 1156 1000 RSD - potrebno ocistiti ostatke paste i prasinu Intel fabricki cooler za socket 1151 1750 RSD - NOVO / NEKORISCENO
900e 3kom full pack garancije jedini razlog je sto su mi visak razbacane na tri riga ko 6ta karta grube estetiku 5 asusa i nitro 5 aorusa i nitro ...moze licno preuzimanje i proba u leskovcu moze relacija nis vranje da dodjem i donesem They say I act like I don`t give a fuck...I tell them I`m not acting...It`s just who I am...
:: Koliko trazis :: Elektrofusio :: Powered by ReactorSuperia :: ::
9kom asus strix r9 380 OC 4gb 23.750mh eth sve rade kao jedna 1200e to izadje 133 eur po karti 3 karte 400e to je 71 mh eth vs jedna karta 30mh eth 580 za iste pare
380 rig sa 4 karte dodatno asus tropper b85 intel g 3xxx 4gb ram 160gb hdd 2.5` 4usb ekstendera corsair rm1000i
94-95mh eth 1000e
They say I act like I don`t give a fuck...I tell them I`m not acting...It`s just who I am...
Re: Hitno DOVOZIM! Sapphire Nitro + RX480 nikad rudarila, kao nova
16.04.2018. 15:47
status: user broj poruka: 998
pod jedan preprodavac si i svi to znaju karticae se ne zadrzavaju kod tebe tako da nemoz da tvrdis da nije rudarila ko zna cija je bila pe tebe oi sta je radila
pod dva kao ne bi je utopio po 400plus da si je imao u vlasnistvu decembra i januara pricam ti pricu :)
pod tri nema sanse da nisi upalio miner po isplativosti 7-8dolara po karti dnevno tako da to nije rudarila pada u vodu rodjace isto ko one price bila u nepusackkoj prostoriji deda imao kracu noogu nije nikad davao pun gas kupio od babe neke auto i slicno
They say I act like I don`t give a fuck...I tell them I`m not acting...It`s just who I am...
:: Sapphire Nitro+ RX480 4gb, karticu povremeno koristim da odigram po neku igru, nikada rudarila, licno moja kupljena od poznatog madjara, kompletno pakovanje. . . garanciju nemam. :: :: Razlog prodaje, kupio sam Ga G1 1080gtx i ova je visak. :: :: Dovozim za BG, SD, i okolinu taman da se uverite da je kao nova :: :: Nisam preprodavac, licno moja kartica i jedini vlasnik, 1.000.000 % ispravna i da nije iz rudnika, zadnji put je najvise korsicena za igranje Witcher 3. :: :: Cena 330 EU :: :: Milo :: 063 123 77 4 :: :: :: ::
Re: Re: Hitno DOVOZIM! Sapphire Nitro + RX480 nikad rudarila, kao nova
16.04.2018. 15:55
status: user broj poruka: 146
Ja sam se sprdao oko cene.
Ali ovo je za veliki +.
Svaka cast.
:: pod jedan :: preprodavac si i svi to znaju karticae se ne zadrzavaju kod teb :: tako da nemoz da tvrdis da nije rudarila ko zna cija je bila pe tebe oi sta je radila :: :: pod dv :: kao ne bi je utopio po 400plus da si je imao u vlasnistvu decembra i januara pricam ti pricu : :: :: pod tri nema sanse da nisi upalio miner po isplativosti 7-8dolara po karti dnevno :: tako da to nije rudarila pada u vodu rodjace isto ko one price bila u nepusackkoj prostoriji deda imao kracu noogu nije nikad davao pun gas kupio od babe neke auto i slicn :: :: They say I act like I don`t give a fuck...I tell them I`m not acting...It`s just who I am.. :: :: :: Sapphire Nitro+ RX480 4gb, karticu povremeno koristim da odigram po neku igru, nikada rudarila, licno moja kupljena od poznatog madjara, kompletno pakovanje. . . garanciju nemam. :: :: :: :: Razlog prodaje, kupio sam Ga G1 1080gtx i ova je visak. :: :: :: :: Dovozim za BG, SD, i okolinu taman da se uverite da je kao nova :: :: :: :: Nisam preprodavac, licno moja kartica i jedini vlasnik, 1.000.000 % ispravna i da nije iz rudnika, zadnji put je najvise korsicena za igranje Witcher 3. :: :: :: :: Cena 330 EU :: :: :: :: Milo :: :: 063 123 77 4 :: :: :: :: :: :: :: ::
Pošto su Rx 580-ke pale ispod 300€ nove sa 3 godine garancije, kupujem polovne u ispravnom stanju i da nisu starije od 9 mjeseci. Plaćam 240 €, tj. 30 € više nego što su plaćene. Kontakt email. U slučaju da sam zainteresovan, pozvaću vas. Nema potrebe da mi šaljete 20 poruka sa svim stvarima koje imate u kući.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
ne vredi trositi reci na tebe ali ono 210e nove 580setice nikad ta cena nije bila jos placa 30e vise pazi ti njega evo ja ti dajem 5 aorusa 580 8g PO 240E avgust septembar nasa garancija HOCES DA DODJES DA POKUPIS .....bi pokupio da imas te pare ali kita :) ne ubacuj se ko sljivce u g..no
:: Pošto su Rx 580-ke pale ispod 300€ nove sa 3 godine garancije, kupujem polovne u ispravnom stanju i da nisu starije od 9 mjeseci. Plaćam 240 €, tj. 30 € više nego što su plaćene :: Kontakt email :: U slučaju da sam zainteresovan, pozvaću vas :: Nema potrebe da mi šaljete 20 poruka sa svim stvarima koje imate u kući :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: ::
Sto mislis da samo ti i jos par ljudi u srbiji imaju pare?
1200e nisu neke pare.
:: ne vredi trositi reci na tebe ali ono 210e nove 580setice nikad ta cena nije bila jos placa 30e vise pazi ti njega evo ja ti dajem 5 aorusa 580 8g PO 240E avgust septembar nasa garancija HOCES DA DODJES DA POKUPIS .....bi pokupio da imas te pare ali kita :) ne ubacuj se ko sljivce u g..no :: :: They say I act like I don`t give a fuck...I tell them I`m not acting...It`s just who I am.. :: :: :: Pošto su Rx 580-ke pale ispod 300€ nove sa 3 godine garancije, kupujem polovne u ispravnom stanju i da nisu starije od 9 mjeseci. Plaćam 240 €, tj. 30 € više nego što su plaćene :: :: Kontakt email :: :: U slučaju da sam zainteresovan, pozvaću vas :: :: Nema potrebe da mi šaljete 20 poruka sa svim stvarima koje imate u kući :: :: :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: :: :: ::
ne misim to ti se jesi sprdao i shvatili smo to ...iskustvo mi kaze da ti sto mnogo pametuju i lupetaju obicno su jaki na recima samo kad ponudis nesto isod cene nema ga nigde a ovamo bi otkupio boga oca po forumima
izvinjavam se na ruznim recima jesam ispao moron i priznajem to samo sam malo biurnije odreagovao na lupetanje
:: Sto mislis da samo ti i jos par ljudi u srbiji imaju pare :: :: 1200e nisu neke pare :: :: :: ne vredi trositi reci na tebe ali ono 210e nove 580setice nikad ta cena nije bila jos placa 30e vise pazi ti njega evo ja ti dajem 5 aorusa 580 8g PO 240E avgust septembar nasa garancija HOCES DA DODJES DA POKUPIS .....bi pokupio da imas te pare ali kita :) ne ubacuj se ko sljivce u g..no :: :: :: :: They say I act like I don`t give a fuck...I tell them I`m not acting...It`s just who I am.. :: :: :: :: :: Pošto su Rx 580-ke pale ispod 300€ nove sa 3 godine garancije, kupujem polovne u ispravnom stanju i da nisu starije od 9 mjeseci. Plaćam 240 €, tj. 30 € više nego što su plaćene :: :: :: Kontakt email :: :: :: U slučaju da sam zainteresovan, pozvaću vas :: :: :: Nema potrebe da mi šaljete 20 poruka sa svim stvarima koje imate u kući :: :: :: :: :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: :: :: :: :: ::
Tastatura - 3000 din Miš - 1200 din Monitor - 7500 din
:: Samsung 850 EVO 250GB (na njemu Windows 10,radio oko 100 dana,full pack,domaca garancija) - 8000 di :: :: MS Thunder Pro, small mehanicka tastatura bez numerickog dela (full pack,garancija) - 3500 di :: :: A4 Tech V8M Bloody, gejmerski mis (full pack,garancija) - 1500 di :: :: Sve iznad je staro oko 5 meseci :: :: Philips PHL 246V5, 24 inca crni full HD monitor (DVI,VGA,HDMI) - 8000 di :: :: Kontakt: mail ili 0638949418, Beograd :: ::
Zotac GTX 1060 6Gb AMP! Full pack, domaca garancija
19.04.2018. 21:31
status: user broj poruka: 1541
Na prodaju Zotac GTX 1060 6Gb AMP! (https://www.zotac.com/us/product/graphics_card/zotac-geforce-gtx-1060-amp-edition), kupljena 8. Januara 2018.u WW-u, full pack, garancija, itd. Koriscena za GPU render, nista rudarenje i ostalo, prelazim na jacu. Kontakt na danijelk83@gmail.com
Cena: 320e
___________________________________________________________ ASUS X99-PRO/USB3.1 - i7 6850K 4.5 GHz - CM SEIDON 120M - ZOTAC AMP! GTX 1060 6Gb - 32Gb KHX SAVAGE 2666 CL13 - SAMSUNG 850 PRO 256Gb+850 EVO 128Gb - SS M12II EVO 620W - TT SUPPRESSO
Kao sto naslov kaze prodaje se Samsung Galaxy S7 Edge u zlatnoj boji. Telefon je uzet u MTS-u i u garanciji je do 22.03.2019. godine. Na ekranu postoje 3-4 sitne ogrebotinice od koriscenja, nista sto smeta u normalnom radu. Od prvog dana telefon je nosen u silikonskoj futroli.
Od opreme ide cela kutija sa pratecom opremom (uputstvo, nekoriscene slusalice, OTG adapter i punjac). Uz punjac, pored originalnog, dajem drugi USB kabl jer seoriginalni nazalost rascvetao. Uz telefon ide i kartica od 16gb.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647802. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.