Star 1 dan. Nov telefon sa garancijom dve godine. Uzet u vipu. Oprema nije dirana. Telefon samo proveren. Moguce slanje post expressom. Kupac placa postarinu.
Ako nekome treba, sa plavim heatspreaderima. Presao na ryzen, moj ram, nije neka preprodaja i slicno, dakle radi najnormalnije. Ram radio na asus m5a97 r2.0 ploci 4500din, moze i slanje o mom trosku Takodje cpu AMD FX 8320 sa sve box coolerom (samo nemam kutiju)iz iste konfiguracije , isto moj licno, nema krivih pinova ili sta se vec sve radi/desava sa procesorima itd 8500din za oba 12k din Ako nije problem kontakt ovde preko maila jer mi je poslovni raspored haotican i svega par puta tokom dana imam pristup mobilnom. Odgovoricu sto pre mogu - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
:: :: Pozdrav kolege :: :: Na prodaju imam staru Sapphire HD 6750 1GB DDR3 single fan varijantu. Mislim da je cena od 2500din ok. Mogu slike da posaljem na viber, mail... :: :: :: :: :: :: Sapphire HD 6750 1GB DDR3 - - - - - 2500di :: :: :: :: 061 15 33 41
:: Aktueln :: :: :: :: Pozdrav kolege :: :: :: Na prodaju imam staru Sapphire HD 6750 1GB DDR3 single fan varijantu. Mislim da je cena od 2500din ok. Mogu slike da posaljem na viber, mail... :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sapphire HD 6750 1GB DDR3 - - - - - 2500di :: :: :: :: :: :: 061 15 33 41 ::
Star 6 meseci. Crni. sim free. 9.9/10. Uz telefon ide full pakovanje. Garancija, racun, ugovor. Cista zamena za p20 pro ili s9. Moguca moja doplata za s9 plus ili vasa doplata za mate 10 pro, p20.
Obavezno da vas telefon ima domacu garancija sa racunom.
1. Silverstone Temjin TJ-08EW, prilika za fenomenalno kuciste mATX za male pare. Kuciste je nekorisceno u kutiji, verzija sa prozorom, a cena je 8.000din.
2. DELL U2312HM mint, cena 100eu. Uz njega ide VGA, DVI i naponski kabl, kao i njegova kutija. Ne moze slanje zbog potencijalnih ostecenja od bahatosti, samo licno u Beogradu, mozda postoji varijanta i za NS.
Nije lite model. 100% Ispravan telefon. Ekran 10/10 bez tackice. Baterija odlicna. Kuciste u losem stanju. Ide punjac i usb uz telefon. Radi na sve mreze ili sim free.
Procesor: Intel Pentium G4400 3.3GHz LGA1151 . . . . garancija preko madjara iz subotice, posedujem ambalazu. . . . Maticna ploca: Gigabyte GA-H110M-S2P DDR4 Full pack garancija Gigatron sa fisklanim racunom. . . garancija jos 2.5 godine Memorija: 2x4GB DDR4 Crucial jedna je 2133MHz a druga 2400MHz. . . . zajedno rade na 2133MHz garanacija preko madjara iz subotice. . . posedujem ambalazu. . . Hard disk: WD Blue 500GB Sata 3 potpuno ispravan hdsentinel 100/100 Napajanje: RPC 560W maksimalno 600w. . . . ima 36A na 12V grani DVDRW: LG ispravan, malo koriscen. . . Kuciste: Crno obicno odlicno ocuvanona... poklon jedan mali ventilator koji hladi sa donje strane hard disk. . .
Brale, da li si realan... Oduvek se pitam, da li ovde bre neko nesto uspe da proda?! Pre jedno 15god. sam prodao Machine-u Logitech joypad, i to preko oglasa pcberze, od tada nista .
:: i5 2500K sa nekorišćenim boks kulero :: MSI Z68A-GD65 (G3) sa ful opremo :: Kingston HyperX DDR3 1866 8GB (bela) + 4GB (crvena) - oba modula u garancij :: :: Samo sve zajedn :: 185 evr :: :: 069/701-42 :: :: ::
Što? Moram da krenem od nerealnog da bi mogao da prodam za zeru ispod realnog. Jer ako krenem sa realnim i krenu da mi obaraju cenu, neću uspeti da zaradim ništa. A što se prodaje na Barzi tiče, ja sam prodao Lumiju 640DS, jednom kolegi sa foruma, tako da ni ti nisi realan. .)
Ima jedan Valjevac prodaje na kp, evo sad ce 2godine, Sabertooth Z77 sa i7 2700 za 350eu.
Svaka ti cast za taj fon :)
:: Što? Moram da krenem od nerealnog da bi mogao da prodam za zeru ispod realnog. Jer ako krenem sa realnim i krenu da mi obaraju cenu, neću uspeti da zaradim ništa :: A što se prodaje na Barzi tiče, ja sam prodao Lumiju 640DS, jednom kolegi sa foruma, tako da ni ti nisi realan. . :: :: ::
Kupljena prije par dana ploča. Bila i z68 ploča za 2450 din, ali nisam na vrijeme naručio. Toliko sa moje strane, koliko su realne prodaje polovne robe kod nas. Ram od 8 GB ddr 3 ima da se gađaš koliko hićeš po cijeni od 3600 do 3800 din po Novom Sadu. Z68 ploča pun qurac za 4000 din zapakovane, a ako ideš na najlon možeš uzeti i polukonfiguraciju sa tom pločom, memorijom i procesorom za 6000 din, ako znaš da trguješ. Najgore kod nas, što su ljudi nerealni sa cijenama.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Ajde da te zamolim, ako stvarno ima Z68 za te pare, da mi nabavis jednu maticnu, posto strujis po NS-u, samo da ne bude kao za onu pastu . Ali ozbiljno, treba mi Z68 maticna za burazera, trazim vec 15 dana, najbolja ponuda koju sam dobio je 8.000din.
Po oglasima se Z68 prodaje za 70eu, ploca koja je iz srednje klase i koja je stara ~8god, izakana, koja je bila kada se pojavila oko 70eu, i svi se drze jedne cene kao pijani, i kao da ce da je prodaju po toj ceni uopste.
Skoro sam prodao jednu Gigabyte P67 za 40eu, jer sam zapravo hteo da je prodam i mislio sam jos da sam uzeo i vise para u odnosu na realnu cenu, kad sam pogledao oglas, ono skoro duplo skuplje se prodaje. Sto je najgore, takve cene su i na eBay-u, ali to ne znaci bog zna sta, ali zato se svi hvataju za to i kopiraju druge oglase. Kao, razumeju se ljudi u HW, a ne znaju da postave realnu cenu za SVOJ hw. Znam jednog Leskovcanina koji se bavio hw-om, dojadilo mu, pa krenuo da obrce pljeskavice, i lepo mu ide, pronasao se covek.
:: https://imgur.com/a/T8AODV :: :: Kupljena prije par dana ploča :: Bila i z68 ploča za 2450 din, ali nisam na vrijeme naručio. Toliko sa moje strane, koliko su realne prodaje polovne robe kod nas :: Ram od 8 GB ddr 3 ima da se gađaš koliko hićeš po cijeni od 3600 do 3800 din po Novom Sadu :: Z68 ploča pun qurac za 4000 din zapakovane, a ako ideš na najlon možeš uzeti i polukonfiguraciju sa tom pločom, memorijom i procesorom za 6000 din, ako znaš da trguješ :: Najgore kod nas, što su ljudi nerealni sa cijenama :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: ::
Otići ću u petak na najlon, pa ti javljam. Ova Z97 kupljena u popularnoj radnji, a bilo još par komada Z68(5 ili 6 kom) i dok sam ja došao do kompjutera za 5 minuta se sve rasprodalo. Ostala samo ova ploča. Ja ti slikam šta bude, pa ti javim. Uglavnom uzimam za prodaju z170 i 270 ploče, jer se to isplati. Ako naletim i na z77 čipset, javljam ti. EDIT: Evo sad pogledao sajt kradem prodajem i traže 100 do 120 EUR za ploču. Ludilo iz više faza ludila. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.