Ok, hvala. Znam, imaju dobre cene Z170 i 270. Ma da li je moguće da su toliko tražene te ploče, ludilo.
:: Otići ću u petak na najlon, pa ti javljam :: Ova Z97 kupljena u popularnoj radnji, a bilo još par komada Z68(5 ili 6 kom) i dok sam ja došao do kompjutera za 5 minuta se sve rasprodalo :: Ostala samo ova ploča :: Ja ti slikam šta bude, pa ti javim :: Uglavnom uzimam za prodaju z170 i 270 ploče, jer se to isplati :: Ako naletim i na z77 čipset, javljam ti :: EDIT :: Evo sad pogledao sajt kradem prodajem i traže 100 do 120 EUR za ploču. Ludilo iz više faza ludila :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: ::
Z68 ploče i Z77 su tražene, jer za male pare kupiš ploču cca. 40 € i procesor 3570 za cca. 50€ i imaš mašinu približno sličnu po performansama kao da si kupio 6770 i Z170, što je skoro 3 puta skuplje. Druga stvar je što većina i voli da koristi win 7, pa mogućnost koju nema sa novijom generacijom procesora i čipseta. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Prodajem grafiučku karticu R7 360 , stara nekoliko meseci, kupljena u februaru ove godine u Emmi Shopu sa popustom. PCI Express 3.0 x16 2GB GDDR5, DirX 12,2DVI,1HDMI,1Display Port Traži dodatno 1x6pin napajanje. Uz karticu ide kutija, račun, uputstvo, instalacioni CD. Cena 65 evra.
Veoma dobro ocuvano kuciste. Bez vecih tragova. 9.9/10. Top cover Kutija. Jedan 120mm cooler master ventilator. Moguce slanje post expressom. Kupac placa postarinu.
:: Star godinu dana. :: Beli kao nov. :: Full pakovanje u kutiji. :: Zamena za jaci telefon uz moju doplatu :: Cena 100e :: Cena fixna :: :: 065688971 :: ::
Sa obaveznom radnom garancijom mesec dana!!!! Za filmove net i slicno,nista akanje igre furmarkovi i ostale PM ide na tv kao HTPC Da bi ustedeo vreme preprodavcima placam do 5 k rsd gorepomenute ili do 4k 7750 ili r7 250 Powercolor izbegavam ali ako je sve ok sa kartom moze i ona...
:: Sa obaveznom radnom garancijom mesec dana!!! :: Za filmove net i slicno,nista akanje igre furmarkovi i ostale PM ide na tv kao HTP :: Da bi ustedeo vreme preprodavcima placam do 5 k rsd gorepomenute ili do 4k 7750 ili r7 25 :: Powercolor izbegavam ali ako je sve ok sa kartom moze i ona.. :: :: ::
:: Vidi mai :: :: :: :: Sa obaveznom radnom garancijom mesec dana!!! :: :: Za filmove net i slicno,nista akanje igre furmarkovi i ostale PM ide na tv kao HTP :: :: Da bi ustedeo vreme preprodavcima placam do 5 k rsd gorepomenute ili do 4k 7750 ili r7 25 :: :: Powercolor izbegavam ali ako je sve ok sa kartom moze i ona.. :: :: :: :: :: ::
2. Xiaomi Mi Mix 1, 128/4gb, stanje fabričko, otac koristio mesto tableta bez kartice da visi na yt, full pack sa kožnom oblogom - 320€
3. Sony Xperia Z5 Compact, takođe koristio gorepomenuti gospodin, u odličnom stanju, ide samo punjač - 150€
cene nisu fixne, a može i zamena za neki skuplji mobilni s9/p20, eventualno (ako je neko blesav xD) mbp 13` 2017 I AM the God of war.. Nothing defies me!!
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.