Ovo je osmišljeno da ljudi koje znamo prodaju nešto svoje a ne da onim koji se bave ovim kao poso ostavljaju svoje oglase. No šta da se radi nekim nikad nije dosta gluposti a nama koji ne sprecimo ove koji zloupotrebe sve i svašta nek nam je na cast.
:: Ovo je osmišljeno da ljudi koje znamo prodaju nešto svoje a ne da onim koji se bave ovim kao poso ostavljaju svoje oglase :: No šta da se radi nekim nikad nije dosta gluposti a nama koji ne sprecimo ove koji zloupotrebe sve i svašta nek nam je na cast :: ::
Ne vredi, nema tu mnogo pomoci, fura fazon svoj. Da bar normalno postavljaju oglase, i da je bar neki normalan predmet vezan za IT, nego post za postom, dodavanje svakakvih gluposti, pritom i nije ovde ni prodato, nego eto cisto da se postavi.
:: Ovo je osmišljeno da ljudi koje znamo prodaju nešto svoje a ne da onim koji se bave ovim kao poso ostavljaju svoje oglase :: No šta da se radi nekim nikad nije dosta gluposti a nama koji ne sprecimo ove koji zloupotrebe sve i svašta nek nam je na cast :: ::
:: Ajde da postavim i ovde, iako mislim da nema svrhe, obzirom da nisam nista uspeo da prodam od kada je zaceta ova nesrecna tema :: :: Komponente su maltene nove, sve je kupljeno, korisceno je 2 dana, zatim je stajalo nekorisceno godinu dana. Memorije su izvadjene iz novih laptopova :: :: Memorije za laptop (SO DIMM) :: :: Crucial 16Gb DDR4 2400 SODIMM 1.2v CL17 CT16G4SFD824A C16FBD1 150eu :: SK hynix DDR4 1Rx16 PC4-2400T-SC0-11 HMA851S6AFR6N-UH NO AB 4.000din :: 2x Kingston 4GB 1Rx5 PCL-12800S-11-12-B3 | KNWMX1-ETBS16350MSRC 3.000din/kom. :: Za Apple laptopove: 2x Micron MT8KTF51264HZ 1G9P2 | 4GB 1Rx8 PC3L-14900S-13-13-B2 4.500din/kom. :: :: Memorije za desktop (kit od 64Gb :: Crucial Ballistix 2400Mhz DDR4 16Gb - kit od 4kom. - 600eu za sada (inace su preko 700eu :: :: 2.5` hard (slike iz Sentinela u attach-u :: WD BLACK 500Gb 2.5` WD5000LPLX - 5.500din :: Seagate SSHD ST1000LM035 1TB - 6500din :: :: M.2 slot SS :: Crucial M.2 500Gb SSD MX300 - 100eu :: :: Vodeno hladjenje :: Arctic cooling freezer 240 - 10.000din :: :: Napajanje i kuciste :: Chieftec ECO 650W (80+ GOLD sertifikat) - 9.000din :: Kuciste Chieftec GP-01B-OP - 7.500din :: Kuciste Silverstone Temjin TJ08-EW novo nekorisceno u kutiji - 8.000din :: :: Zvucna kartica: Creative extreme music - 2.500din :: :: :: ::
Dobro, pogledao sam i sta ti nije jasno kod mojih postavljenih oglasa u ovoj temi? Ne kapiram poentu.
Ne, mogao si 10 postova da pokrenes, malo je 3. Braate, ko o tebi bilo sta prica?
A ja stavljam oglase jednom u 300 godina ovde i nikad nista nisam uspeo da prodam, i ti se bas uhvatio za mene? Idi nekoliko stranica pa izbroj postove istih clanova, pa ces da skontas ko su preprodavci, od kojih ni jedan clan foruma ne moze ni da postavi normalan post, a da se ne zatrpa jos sa 50 sledecih postova sa glupostima. Ali bukvalno glupostima, jos dopunjuje `PRODATO` i citira kilometar svog posta.
:: Postavio tri telefona 10-15e manje nego na oglasima i odmah smaranje od kolega sa foruma :: Necu vise ni da kacim :: :: :: ::
:: Dobro, pogledao sam i sta ti nije jasno kod mojih postavljenih oglasa u ovoj temi? Ne kapiram poentu :: :: Ne, mogao si 10 postova da pokrenes, malo je 3 :: Braate, ko o tebi bilo sta prica? :: :: A ja stavljam oglase jednom u 300 godina ovde i nikad nista nisam uspeo da prodam, i ti se bas uhvatio za mene? Idi nekoliko stranica pa izbroj postove istih clanova, pa ces da skontas ko su preprodavci, od kojih ni jedan clan foruma ne moze ni da postavi normalan post, a da se ne zatrpa jos sa 50 sledecih postova sa glupostima. Ali bukvalno glupostima, jos dopunjuje `PRODATO` i citira kilometar svog posta. :: :: :: :: Postavio tri telefona 10-15e manje nego na oglasima i odmah smaranje od kolega sa foruma :: :: Necu vise ni da kacim :: :: :: :: :: :: :: ::
Ne znam da li si mislio na mene, ali ja vrlo retko kupim nesto polovno i to samo od proverenog. A ti znam da ne bi spustio ni 100din, jer si... sta, a nije preprodavac?
Kako je moguce da nisi preprodavac, kada samo ti ovde postavljas oglase svakog dana, a te komponente su morale odnekud da se pribave.. Ajde molim te, ne foliraj, nemas 1 koristan post na forumu, ovde su te pustili da kacis sta ti padne na pamet, jos se i bunis.
:: `Preprodavac :: :: Cene su manje 10e do 50e od svih ostalih na oglasu :: :: Zao mi je kolega... :: Sto ti nisam spustio 200 din za graficku :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Dobro, pogledao sam i sta ti nije jasno kod mojih postavljenih oglasa u ovoj temi? Ne kapiram poentu :: :: Ne, mogao si 10 postova da pokrenes, malo je 3 :: Braate, ko o tebi bilo sta prica? :: :: A ja stavljam oglase jednom u 300 godina ovde i nikad nista nisam uspeo da prodam, i ti se bas uhvatio za mene? Idi nekoliko stranica pa izbroj postove istih clanova, pa ces da skontas ko su preprodavci, od kojih ni jedan clan foruma ne moze ni da postavi normalan post, a da se ne zatrpa jos sa 50 sledecih postova sa glupostima. Ali bukvalno glupostima, jos dopunjuje `PRODATO` i citira kilometar svog posta. :: :: :: :: Postavio tri telefona 10-15e manje nego na oglasima i odmah smaranje od kolega sa foruma :: :: Necu vise ni da kacim :: :: :: :: :: :: :: ::
Aha, pa tako reci. Druze, proverio sam ja sve lepo, nema, ja bih voleo da je toliko, jer bih onda uzeo za sebe, ali ne, pogresno si video verovatno, to je mozda neka luda ponuda za 32Gb, a ovo je 64. Na kp je 720eu u PCshop-u, u USA je 700-800$, a kod madjara je 736eu https://ipon.hu, odakle nabavlja digital trigger. Nema greske.
:: Taj ram kod digital trigera ima za 520e :: :: :: :: Dobro, pogledao sam i sta ti nije jasno kod mojih postavljenih oglasa u ovoj temi? Ne kapiram poentu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Postavio tri telefona 10-15e manje nego na oglasima i odmah smaranje od kolega sa foruma :: :: :: Necu vise ni da kacim :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Uopste nije vazno da li je neko preprodavac ili ne. Nego cisto ljudi iz pakosti i ljubomore komentarisu druge korisnike. On postavi oglas. Ti kupis ili ne. Nema potrebe da ga prozivas. Ako su cene manje nego na ostalim oglasima, sta te zanima odakle je on nabavio. Kupis od cigana 100% ukradenu robu za 1000 din, pa ga ne pitas odakle je ukrao. Kao moj brat sto je uzeo lcd tv 55 incha od cigana za 5000 din. Novu vakum pakovanje. U radnji je preko 100.000 din.
Moras da ga pitas, odgovorice ti odmah. Izgleda da se sve dovodi u neku normalu, sem sto je jedino u USA sve to dosta jeftino.
:: kako da sračunam kolko bi koštala komponenta sa pomenutog sajta ako se uzima preko fante? jer kad prevodiš cene, ovo isto ko kod nas jb :: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!! :: ::
:: Ajde da postavim i ovde, iako mislim da nema svrhe, obzirom da nisam nista uspeo da prodam od kada je zaceta ova nesrecna tema :: :: Komponente su maltene nove, sve je kupljeno, korisceno je 2 dana, zatim je stajalo nekorisceno godinu dana. Memorije su izvadjene iz novih laptopova :: :: Memorije za laptop (SO DIMM) :: :: Crucial 16Gb DDR4 2400 SODIMM 1.2v CL17 CT16G4SFD824A C16FBD1 150eu :: SK hynix DDR4 1Rx16 PC4-2400T-SC0-11 HMA851S6AFR6N-UH NO AB 4.000din :: 2x Kingston 4GB 1Rx5 PCL-12800S-11-12-B3 | KNWMX1-ETBS16350MSRC 3.000din/kom. :: Za Apple laptopove: 2x Micron MT8KTF51264HZ 1G9P2 | 4GB 1Rx8 PC3L-14900S-13-13-B2 4.500din/kom. :: :: Memorije za desktop (kit od 64Gb :: Crucial Ballistix 2400Mhz DDR4 16Gb - kit od 4kom. - 600eu za sada (inace su preko 700eu :: :: 2.5` hard (slike iz Sentinela u attach-u :: WD BLACK 500Gb 2.5` WD5000LPLX - 5.500din :: Seagate SSHD ST1000LM035 1TB - 6500din :: :: M.2 slot SS :: Crucial M.2 500Gb SSD MX300 - 100eu :: :: Vodeno hladjenje :: Arctic cooling freezer 240 - 10.000din :: :: Napajanje i kuciste :: Chieftec ECO 650W (80+ GOLD sertifikat) - 9.000din :: Kuciste Chieftec GP-01B-OP - 7.500din :: Kuciste Silverstone Temjin TJ08-EW novo nekorisceno u kutiji - 8.000din :: :: Zvucna kartica: Creative extreme music - 2.500din :: :: :: ::
Ne lupkaj. Nema to veze s poreklom, bar ne na tako glup nacin. To je moje slaganje sa Simonom za ovog bahatog psovaca koji koristi temu kako nije predvidjena. A ako ti smeta... pa... mars u picku materinu. Lepo zvuci, pristojno onako.
Drugo, postajes spamer koji se svadja sa svima. Pametno.
Za sve, ova tema je ono zasta je, oglase kacite u oglasima. Naravno, ima razlike ko pomaze ljudima, a ko ne.
:: Sta si ti ako nisi Srbin? Neka lazna nacija? Hrvat, Bosanac, Makedonac, Crnogorac? Pa svi su nastali od Srba :: :: :: Ali on je Srbin pa ako ti smeta... : :: :: :: :: :: ::
Nemoj ti da lupetas. Prozivate coveka samo sto je uspesniji od vas. Vidim veliku pomoc ti radis. 99 ocena i od toga vecina ovde kako prozivas ljude. Vas par pre krs pravilo ovog posta nego on. Samo gledate da minirate nekog koje je bolji od vas. Jel ne znate sta da radite sa vasim bednim zivotima.
:: Ne lupkaj. Nema to veze s poreklom, bar ne na tako glup nacin. To je moje slaganje sa Simonom za ovog bahatog psovaca koji koristi temu kako nije predvidjena. A ako ti smeta... pa... mars u picku materinu. Lepo zvuci, pristojno onako :: :: Drugo, postajes spamer koji se svadja sa svima. Pametno :: :: Za sve, ova tema je ono zasta je, oglase kacite u oglasima. :: Naravno, ima razlike ko pomaze ljudima, a ko ne :: :: :: :: Sta si ti ako nisi Srbin? Neka lazna nacija? Hrvat, Bosanac, Makedonac, Crnogorac? Pa svi su nastali od Srba :: :: :: :: :: Ali on je Srbin pa ako ti smeta... : :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Vidi ovako, ne smetaju meni uopste cene, smeta mi sto bi ovo trebalo da bude tema samo za forumase, a ne lista beskonacnih stavki, pritom nekoga ko se registrovao samo da bi stavljao oglase. Nervira me to, sto ne mogu od tih likova da postavim normalno oglas, a da ne bude zatrpan jos sa milion postova, i ko ce onda da vidi moj oglas? Eto to mi smeta, sto nije normalno.
A ove analize koje pravis oko mojih oglasa su u redu, ne smeta mi, mozda sam ja pogresio, mozda sam preterao. Ovo AIO hladjenje je kupljeno u Gigatronu i placeno nesto vise od 12.000, to jeste, ali fora je u tome sto je ovo radilo bukvalno nedelju dana, e sad ajde reci koju bi ti onda cenu stavio, jel mozda realnije 9.000 din? Ili 8.000din? Evo ti za 8k ako ti odgovara, tvoje je, da ne bude kako otimam pare i sl.
A za Crucial, ne znam da li si nasao M2 ili klasican SSD od 2.5`, ipak ima razlike, daj mi samo link ka toj prodavnici, proveravam, ako je tako kao sto kazes, odmah spustam cenu, nema nikakvih problema. Ali, da nije newEgg ili Amazon, nego nasa prodavnica. Ne znam samo gde si nasao za te pare Crucial M2 od 500Gb.
:: Vodeno hladjenje :: Arctic cooling freezer 240 - 10.000din :: :: Dodam 2000 din i uzmem novo u radnji :: :: Crucial M.2 500Gb SSD MX300 100e :: :: 200 din vise u radnji :: :: :: ::
Point of View Mobii Mini Netbook Intel-Atom N450 1.66GHz 2gb, 160GB WIFI 10.2`` LED WSVGA. Tri usb porta, kamera, cela tastatura sve radi. Izlazak na Vga radi isto
Ispravan netbuk. 7/10 ocuvan. Ekran nije lomnjen ali ima jedan svetleci pixel. Sve radi odlicno na njemu. Baterija prestala da radi pre par godina. Trenutno na njemu windows 7 64bit sa driverimam. Moguca svaka provera pre kupovine. Zamene ne radim. Uz laptop ide punjac.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.