:: :: Da li bi poslao RAM kurirom? Ako je odgovor potvrdan, prodao si ga.. :: :: Ako odgovara, salji e-mail, radi daljeg dogovora tokom dana... :: :: :: Cena dole: 4x1GB 800mhz DDR2 Kingston low profile.........3000 RS :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Treba mi za devojku LG Optimus L9 ako neko ima, ne mora simfree može i sa Vipa samo je bitno da je full sa kutijom i u savršenom stanju. Najbolje bi bilo sa Vipa i 2 godine garancije. Ne bih da mi se šalje kurirskom već lično u BG-u.
U radnji je 235 evra, zvao sam pa shodno tome bih dao oko 200. __________________ Scourge of PCBerza
:: Evo da ti ne pravim vise konkurenciju, ja sam nasao kartu za tasta :: Ne treba mi vise :: :: A javio mi se neki lik na benchu na oglas i nudio 5750 za 40e vapor :: pa ako ti odgovara da vas spojim :: :: http://goo.gl/NNcR :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: @Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 ::
Daume koliko ja znam u radnji ti ne daju 2 godine garancije i telefon je u 90% slucajeva skinut sa ko zna koje inostrane mreze i uvezen u Srbiju preko Albanije ili slicne drzave, tj vukojebine. Dok u Vipu, MTSu, Telenoru dobijas `clean` telefon (doduse zakljucan na njihovu mrezu uglavnom) ali dobijes full pack i 24 meseca garanciju, slozices se da kao takav, vredi vise od tih 235e iz nasih buvljarskih radnji, a svakako vredi vise od tih 200e ako je nov. Skoro sam bas listao Halo Oglase, ljudi polovan Samsung Galaxy Ace + prodaju za 160-170e, 200e za L9 deluje malo za polovnjaka a kamoli za nov sa dve godine garancije. Mozda gresim, mozda nisam u pravu, ali tako stoje stvari. Tebi naravno zelim da ga nadjes i dzabe ako uspes. :) br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: Treba mi za devojku LG Optimus L9 ako neko ima, ne mora simfree može i sa Vipa samo je bitno da je full sa kutijom i u savršenom stanju. Najbolje bi bilo sa Vipa i 2 godine garancije. Ne bih da mi se šalje kurirskom već lično u BG-u :: :: U radnji je 235 evra, zvao sam pa shodno tome bih dao oko 200 :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Odgovorio... izvini zbog kasnjenja u odgovorima, nevidjena mi guzva danas...
:: Poslat mai :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Da li bi poslao RAM kurirom? Ako je odgovor potvrdan, prodao si ga.. :: :: :: :: Ako odgovara, salji e-mail, radi daljeg dogovora tokom dana... :: :: :: :: :: Cena dole: 4x1GB 800mhz DDR2 Kingston low profile.........3000 RS :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: ::
Ako je 235 u radnji za simfree ne može stvarno da traži neko 220 za nov zaključan na Vip mreži jbg, to su ti naši prodavci, komedija. Gledam oglase, neki ljudi nemaju mozga stvarno, prodaju polovne telefone za cene novih: Lumia 800 u radnji nova 200-205 a neko odvali 210 cenu, LG 4X HD 300 u radnji, na oglasima 310...
Srbin kad prodaje...
Ne znači mi ni ta garancija iz Vipa ništa, samo kao uverenje da je nov jer kod Vipa garancija važi samo za onog ko je uzeo telefon na ugovor.
__________________ Scourge of PCBerza
:: Daume koliko ja znam u radnji ti ne daju 2 godine garancije i telefon je u 90% slucajeva skinut sa ko zna koje inostrane mreze i uvezen u Srbiju preko Albanije ili slicne drzave, tj vukojebine :: Dok u Vipu, MTSu, Telenoru dobijas `clean` telefon (doduse zakljucan na njihovu mrezu uglavnom) ali dobijes full pack i 24 meseca garanciju, slozices se da kao takav, vredi vise od tih 235e iz nasih buvljarskih radnji, a svakako vredi vise od tih 200e ako je nov :: Skoro sam bas listao Halo Oglase, ljudi polovan Samsung Galaxy Ace + prodaju za 160-170e, 200e za L9 deluje malo za polovnjaka a kamoli za nov sa dve godine garancije. Mozda gresim, mozda nisam u pravu, ali tako stoje stvari :: Tebi naravno zelim da ga nadjes i dzabe ako uspes. : :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: Treba mi za devojku LG Optimus L9 ako neko ima, ne mora simfree može i sa Vipa samo je bitno da je full sa kutijom i u savršenom stanju. Najbolje bi bilo sa Vipa i 2 godine garancije. Ne bih da mi se šalje kurirskom već lično u BG-u :: :: :: :: U radnji je 235 evra, zvao sam pa shodno tome bih dao oko 200 :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Drugar proda s2 za 30 soma pre mesec dana, sa teracel futrolom od 300din, iz telenora, otkljucan galaxsim aplikacijom, garancija jos 1.5 god itd. Drugarica prodaje s3 beli, od avgusta aktivan, uzela u mts, full paket plus futrole swave,iface baby plave boje,beli hard shell i kozna neka na izvlacenje. Sve ok sa telefonom, folija od pocetka i futrola na njemu. Ona ga koristila za sms i poziv i fb. E nju zovu kupci nude joj 200e za tel, jedan nudio 180e. Jel to tuga? Ako nekoga zanima (neka normalna ponuda, da se ne svadjamo, mrzim bezobrazluk) javite se na mail meni preko berze, potpisite se samo.
ddr2 memoriju cl5, 800mhz 1 ili 2gb, niskoprofilnu ako se to tako kaže :) poželjno Kingston i da ima garanciju , samo Beograd, samo lično preuzimanje. POnude na sms 063/236-484 iza 17h. Ponuda važi narednih 7 dana.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.