Kingston hx426c16fb2/8 dva stapa imam, ukupno 16gb, brzina je 2666 i sa podignutom voltazom je stabilno na 3000. Posedujem kompletno pakovanje, racun i domacu garanciju od skoro 10 godina. Koristio sam komplet par meseci efektivno. Cena ovog rama na KP i u domacim prodavnicama je trenutno 40e po stapu, a ja cenim 30e.
Re: Re: Ko hoce GTX 660 2gb ddr5 za 125e evo prilike :D :D :D
15.11.2019. 08:16
status: user broj poruka: 1371
Nešto nema Ljubiše iz Pančeva.
:: :: Čuveni Bojan iz belu palanku, prodaje i gtx770 za 225 eura već tri godin :: :: :: Smejurija od oglasa, ocigledan pokusaj da se neko zajeb :: :: :: :: https://www.kupujemprodajem.com/Kompjuteri-Desktop/Graficke-kartice/Gainward-GTX-660-2Gbddr5-Titanium-Edition - 85637981-oglas.htm?filter_id=51458732 :: :: :: :: :: :: http://www.uniart3d.co :: :: _______________________________________________________________________________ :: :: ASUS TUF X299 MARK 1 - i7 7820X 4.4 GHz - CORSAIR H115i PRO RGB - 2xGIGABYTE GTX 1080 G1 8Gb - 32Gb KHX SAVAGE 3000 CL15 - SAMSUNG 970 PRO - T :: :: :: ::
Auu, ja sam mislio da ovakve dileje vise nisu aktuelne, ipak je ovo 2020-ta... Secam se jednog lika iz Nisa, koji je prodavao godinama Asus gtx 580dc2 po nekoj astronomskoj cifri. Hahaha, bas me zanima sta je sa tim bilo na kraju....
Finalna masina konacno sastavljena: Ryzen 3600 OC G.Skill Trident Z Neo 3800 MSI B450 Tomahawk Max RX 5700 xt Acer KG251QDbmiipx 240hz
Na prodaju jedna od najboljih audio kartica u PCI izdanju, kasnije je izasla STX koja je PCI-E kartica (dakle kartica STX je ista ova kartica u PCI-E verziji, zato su na kraju naziva dodali X). Mozete da menjate opampove po zelji, na njoj su fabricki opampovi (nista nije menjano niti je otvarana). Ko zeli dobar zvuk, ovo je stvarno odlicna audio kartica za male pare (na izlazu daje 124dB, dok integrisane kartice jedva daju do 108 dB). Mozete da je koristite i za stereo zvuk, kao i za 5.1 sistem, a za slusanje muzike preko nekih dobrih slusalica je najbolja. Mozete uz adapter (kosta oko 10 EUR) da je stavite i u PCI-E slot.
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W.
:: by Patriot :: :: Radile kod mene u kompu bez greške :: Zamenjene bržim i većeg kapaciteta :: :: Radna garancija sedam dana da se uverite da je ispravna :: :: 3000din. :: :: Kontakt mail :: support normalit :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W. :: ::
ostala mi karta od kad sam na imac i macbook-u hteo da pravim kao egpu pa odustao skupa zajebancija, stoji full pakovanje, u interesu mi da prodam ne treba tako da mi cenakanje 5-10e ne znaci :D
sibnite email ko hoce lako cemo se dogovoriti pozz
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
:: Kupujem NM kit za AM4 ( Ryzen 3600 ) za Noctua NH D14 cooler :: Moze slanje ili ukoliko ste Beograd i okolina dolazim do Vas :: :: https: //noctua. at/en/nm-am4-mounting-ki :: :: 063 294 81 :: :: ::
Nemaju, bio do VIP-a i zvao ih, sve sam proverio, i KP i `Madjare`
Dobavljac ne zna kada ce biti dostupni..verovatno zbog dobre prodaje ryzena...
Kupio sam ryzen 3600 i aorus 570 i sada sve stoji a fabricki coller mi se ne instalira... Moracu Noctui da saljem mail...
:: https://viphouse.rs/p/noctua-nm-am4/12075 :: :: Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne :: i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja :: Gordon Allport :: :: :: Kupujem NM kit za AM4 ( Ryzen 3600 ) za Noctua NH D14 cooler :: :: Moze slanje ili ukoliko ste Beograd i okolina dolazim do Vas :: :: :: :: https: //noctua. at/en/nm-am4-mounting-ki :: :: :: :: 063 294 81 :: :: :: :: :: ::
Upravo koristim GA x570 aorus elite, sistem se u pocetku nekoliko puta restartovao, instalirao sam nov sistem i to je najverovatnije zbog drivera... Ubacio sam poslednji F10 bios i sve radi odlicno, tiho...
Pre 3600 imao sam 6700k i 7700k i uporedio sam rezutate sa istom meorijom 2666 2x8gb i na default Rysen je bolji u svemu a isti je sa brojem frejma (graficka Zotac extreme 1080). Sa fabrickim kulerom (ne mogu da najdem AM4 kit za Noctua NHD14/D5)
Odlicna kombinacija je 3600 i x570 i tek nakon 5 godina zamena...
Ja sam skoro sve sklopio nakon duzeg vremena za build, taman kada sam mislio da sam resio pitanje za MOBO, kad ono ispadne los izbor, jer sam hteo MSI Gaming Edge Wi-Fi. Ispalo da su sve te Mid-range veoma lose i da se greju dosta, pa sam se odlucio za Asus, izdvojio sam dve ROG Strix X570-E Gaming i TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI), pa i dalje vagam. malo mi kvari budzetski sliku. Jedino je dobro sto msm da nije los izbor upravo zbog onoga sto si napisao, na duze staze. Planiram isti CPU, a za GPU sam resio da idem na RX 5700 XT Sapphire Nitro+ ili Powercolor Red Devil, ali vise bih voleo Sapphire, cak mozda i Pulse nije losa opcija...
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.