uzet uz telefon 2018. godine, ali baš slabo nošen, skoro i da nije, što zbog prirode posla, što zbog šta će mi sat kad sam kući :D ostalo nepuna 3 meseca garancije, full pack. može slanje (ako to funkcioniše), moguće i lično za Bg
Gear S3 Frontier, Galaxy Watch 46mm BT i napajanje
22.07.2020. 19:29
status: user broj poruka: 819
Gear S3 Frontier ide baza i kabl. 90e
Samsung Galaxy Watch 46mm ide baza i punjac. 120e
SEASONIC Focus Plus 750 Gold 750W star 3godine i 2 meseca. Garancija jos 7 godina u monitoru. rs. Placeno 13200 din. Ima: 8pin i 24 pin za plocu. Ima 4x8pin za graficke. Ima 5 x sata. Ima 3x molex.
Model made in UK Raspberry Pi 3 Model B u kompletu sa kucistem originalnim adapterom Na Raspberry je dodat i pasivni hladnjak tako da je temperatura samog uredjaja spustena za dodatnih par stepni.Cena 35e https: //www. raspberrypi. org/products/raspberry-pi-3-model-b/ Opciono moze bez adaptera, cena je tada 30e Testirano i potpuno ispravno, radna garancija po dogovoru 064/2096035
Malo sam se ponovio, tačnije sin mi je dao njegovu staru konfiguraciju, pa me interesuje da li i za koliko ovo može da se proda ili da poklonim nekoj školi.
MB: Asusu P5Q-E
CPU: Intel Core2Duo E8400, 3.0Ghz, 6MB cache sa novim fabričkim kulerom
4x2 DDR2 800Mhz modula, 2xKingston HyperX i 2xTranscend, svi su clock 5.
CPU kuler Noctua NH-U9B SE2 u savršenom stanju sa vešanjem za Intel i AMD, montiran,radio i izvadjen pre nekoliko dana. Nažalost, HyperX Fury memorija koju sam dobio je suviše visoka za njega, https://noctua.at/en/nh-u9b-se2
Ta konfiguracija vredi zbog samih komponenti pod uslovom da idu u delovima. Sam cpu bi se ozbiljno mučio u svakodnevnom radu. Na tu ploču kada bi recimo došao q6600 to bi već imalo smisla za nekog nezahtevnog korisnika.
Neka svaki štap memorije kosta 1000 to je već 4000 plus ploča, napajanje i kuler. Ima tu mesa što bi se reklo pod uslovom da se rasprača u delove.
support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W.
Ne bih imao ništa protiv da prodajem pojedinačno, samo ne znam koliko da tražim. Postavio sam temu u `Procenite koliko vredi` pa ću videti.
Možda bi i neko od vas mogao da mi pomogne u proceni.
Pozdrav, penzos sa Bulbuldera
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Dobar dan Rašo :: :: Ta konfiguracija vredi zbog samih komponenti pod uslovom da idu u delovima. :: Sam cpu bi se ozbiljno mučio u svakodnevnom radu. Na tu ploču kada bi recimo došao q6600 to bi već imalo smisla za nekog nezahtevnog korisnika. :: :: Neka svaki štap memorije kosta 1000 to je već 4000 plus ploča, napajanje i kuler. Ima tu mesa što bi se reklo pod uslovom da se rasprača u delove. :: :: :: support normalit :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W. :: ::
@ pmfrulez Koliko računaš g3930 sam, ako nisi prodao? Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
:: lc 1650w otiso :: :: serversko napajanje takoreci novo 2400w sa 24 PCI-e konektora... kablovi duzi od 50cm 100 :: :: 3 procesora za 25eur g1840 g1840 g393 :: :: :: :: They say I act like I don`t give a fuck...I tell them I`m not acting...It`s just who I am.. :: ::
They say I act like I don`t give a fuck...I tell them I`m not acting...It`s just who I am...
:: @ pmfrule :: Koliko računaš g3930 sam, ako nisi prodao :: Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću :: :: :: lc 1650w otiso :: :: :: :: serversko napajanje takoreci novo 2400w sa 24 PCI-e konektora... kablovi duzi od 50cm 100 :: :: :: :: 3 procesora za 25eur g1840 g1840 g393 :: :: :: :: :: :: :: :: They say I act like I don`t give a fuck...I tell them I`m not acting...It`s just who I am.. :: :: :: ::
Jbg. Komšijom malom crkao komp pa mu posudio moj desktop dok mu barem neki g39xx ili g44xx ne nađem da mu sastavim. Javi ako budeš imao bilo šta od tih procesora. Nemam ništa slabije od iz 3 gen, a Ryzen neće. Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Dobio sam na poklon nov laptop iz Nemacke - Lenovo T590,radio je samo dok sam ga instalirao istestirao i to je to. na prodaju je... ako ima neko zainteresovan moze sms poruka ili poziv na broj 062/853/2422-Pera dogovor oko cene...
aorus 580 8gb full pack jos mesec dana u garanciji 150eur ASUS ROG Strix 570 4gb full pack 75eur ASUS ROG Strix 470 4gb full pack 75eur serversko napajanje sa 24 konektora 6+2 pcie 2400w 100eur dva procesora g1840 15eur
0643065141
They say I act like I don`t give a fuck...I tell them I`m not acting...It`s just who I am...
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.