Ala ovaj klinton silja pruce da to nije normalno. Druze jesi li ti ziveo u austriji pa znas da je plata 2000evra ili si to procitao negde ili cuo od prijatelja? To svoje dete negde preko kad odvedes kod doktora on ti kaze decko blagajna je tamo pa kad zavrsis sa tim dodji da vidim o sta je sa detetom. Najveca glupost koju sam cuo je ta da se nas diplome necene u inostranstvu? Pa sto bi medicinski fakultet bio pun stranaca ako se to vec nigde neceni? U americkim i kanadskim bolnicama u Dubaiu,pored filipinaca koji su jeftini i rade kao tehnicari,kao doktori rade i srbi i oni koji su studirali u srbiji. Toliko o tome da se necene diplome.
Najjaci su mi ti koji pricaju kako se zivi na zapadu i drugim krajevima sveta a dalje od Nisa nisu otisli.
Nema vise sta da se crta. Nemam vise mozga za ove stvari. Normalan je shvatio sve i pre mene, budali nikada dosta ponavljanja.
Zastrasivanje je odraz licnog neuspeha. Zajebano je biti neostvaren a sujetan, to niko ne porice.
Ko se ne pronadje tako kao ti, uvek moze da se vrati za 3 meseca kod mame u stan. Svinjac nigde ne bezi. Uvek ce ga cekati parce toplog blata, da se temeljno uvalja, po vekovnom obicaju..
Ocu da kazem i da je Klinton zena, i nema srce, nije ni bio u vojsku i nema i nije ga zao. Nema milos. I sta mu jebem...
Bili, koliko ja zaradjujem na godisnjem novou ti toliko za zivota nisis video. Nego daj mi reci da li ti uopste imas pasos? Jesi li bio negde izvan te selendre odakle si ( ne racunamo koriscenje interneta posredstvom adsl-a i koriscenje google street view-a)? Da li uopste imas neku od diploma sa fakulteta koji se `nepriznaje nigde u svetu`? I sta uopste radis u Srbiji? Sto ne odes negde kad ti je vec u Srbiji toliko lose? Nemas muda ili nemas potrebnog znanja da bi tamo uspeo?
Junior, ono čemu ću svoju decu naučiti sutra probaću tebi da objasnim danas, OK?
1. Na fax-u, koji god bio, ćeš naučiti sve sem kako da zaradiš kintu - studiraj zbog poznanstava = bogatstvo 2. Gde god da (ne)odeš preko, kolika god da je plata, pretvaraš se u magarca koji juri šargarepu - pare moraju raditi za tebe, ne ti za njih 3. Spoljni svet će uvek bolje znati šta je najbolje za tebe - distanca, pazi koga slušaš i šta čitaš
- sada imaš 16 god., nadam se da ćeš do 30-e, najkasnije, postati slobodan čovek, probuditi se iz matrixa, tj. biti finansijski ne zavi_sTan... ...kuća, zenba, besna kola, cice Z`dOOgim nogama i najbitnije u celoj priči 16h slobodnog vremena dnevno - ženiš se na sopstvenu odgovornost!!!
Tužilac ->Poternica->KaFez
:: Da zavrsim skolu, fakultet i Juga me vise videti nece! Bar se nadam : :: ______________________ :: :: https://www.twitter.com/MLazovic :: http://www.westfest.org.rs :: :: :: :: naravucenije, bezite ljudi odavde, ko gde moze.. :: :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: :: :: Guglao sam zasto 99.9% prodavaca u ebayu ne salju u Srbiju. Jedan od postova :: :: :: :: :: :: `Why would you ship to serbia? I have sold 3 things on ebay that i shipped to Serbia, and the c0cksuckers stole the items all thre times. I had to block serbia because the people there are corrupt scum. :: :: :: The fckers filed a claim against me 1 day after i shipped it, so this proves they had no intention of paying for the item, and just scammed me.`
moj tata je kupio neke stvari ,neke goblene i to je prošlo znao se suzdržati sve su cifre od 1000 dinara i to je OK. Medjutim zanio se za neki sat i lupio 8000 a trenutna cijena je oko 2000. sad stoji ponuda 2001 ali i dalje je u ponudama zelenom bojom označeno 8000 i to valjda samo on vidi. Da li to znači da će dokle god neko bude ponudio manje od 8000 on biti u prednosti, što je prvo pitanje a drugo je da li ja tu ponudu od 8000 koja se ne vidi tj trenutno je 2000 i nešto, da li je mogu izbrisati. Nije problem ni 8000 koliko je problem što je kupac daleko i nema prilike da vidi i isproba, jer popravka može da bude skupa, a i problem je kada čitam ovu temu što se prvo traži uplata pa onda ide slanje.
mogu li ja da se oslobodim neke odgovornosti ako tražim tj ponudim da odem do Smedereva što nije problem i da probam taj sat i da platim na licu mjesta, tj da izbjegnem da dobijem vreću krompira umjesto toga, i da ako ovaj to ne udovolji tome tj. da nešto vrda, da li me to opravdava da odustanem. ili da pišem limundu da poništi tu ponudu od 8000k dinara.
nisam pratio ni procitao sve komentare ALIIIIIII da li se iko zapitao kako moze uopste da dodje do takve lancane prevare pa taj Limundo tim prilikom registracije ti trazi maltene i otisak prsta i cipela broj i odakle onda da se dese takve prevare osim ako nisu unapred smisljene , prikrivene itd ja bi prvo stisnuo sam Limundo tim jer ta igranka je pod njihovom dirigentskom palicom oni imaju celu bazu podataka o reg.clanovima recimo ,oni odredjuju pravila i ustvari su posrednici u licitacijama znaju i ko prodaje i ko licitira i ko je kupio (mozda i sta su doruckovali danas, jer tu je i fejs da pripomogne) i vec ako se bave time morali bi da zastite clanove ali ne jednostrano ,osim ....
bas me cudi da takav lik sa toliko pozitivni sve to prokocka.
ja znam za jedan slucaj, moj komsija, posten covek, koji je imao 2000 pozitivnih, zbog jedne budale dobije 10 negativnih i banuju ga.
naime otisao je na teren, a zeni je rekao da posalje robu tom liku koji je narucio 10ak predmeta. zena nije poslala odmah nego posle par dana, a taj lik brze bolje ostavio negativne ocene i ovog lika banuju. a lepo je naponeuo kupcu da ide na teren i da moze da se desi da roba malo kasni. ali kad neko hoce da te uhebe brze bolje....
Zar ne bi bilo bolje rešenje da je (aj da uzmem njih kao primer) Limundo posrednik u trgovini? Kad kažem posrednik mislim na to da se nalazi bukvalno između kupca i prodavca. Na svom limun `nalogu` imam određene pare, koje se automatski prilikom kupovine prebacuju kod njih. Tek po mojoj potvrdi da je sve ok oni te pare prosleđuju prodavcu. Ukoliko ja nisam u mogućnosti da preuzmem pošiljku (nemam pare, nisam tu i slično), od tih para se oduzima dupla poštarina i meni se vraća ostatak tako da niko nije na gubitku, eventualno neka kaznena suma jer se prodavac namučio da pošalje paket itd ... Ovim je osiguran i kupac i prodavac od finansijskog gubitka a to je valjda ono bitno kada se neko bavi trgovinom ...
Na limunu imam samo jedan šoping i to je bilo pre ne znam ni ja koliko godina, kada je to bilo mnogo bolje mesto. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
:: Zar ne bi bilo bolje rešenje da je (aj da uzmem njih kao primer) Limundo posrednik u trgovini? Kad kažem posrednik mislim na to da se nalazi bukvalno između kupca i prodavca. Na svom limun `nalogu` imam određene pare, koje se automatski prilikom kupovine prebacuju kod njih. Tek po mojoj potvrdi da je sve ok oni te pare prosleđuju prodavcu. Ukoliko ja nisam u mogućnosti da preuzmem pošiljku (nemam pare, nisam tu i slično), od tih para se oduzima dupla poštarina i meni se vraća ostatak tako da niko nije na gubitku, eventualno neka kaznena suma jer se prodavac namučio da pošalje paket itd .. :: Ovim je osiguran i kupac i prodavac od finansijskog gubitka a to je valjda ono bitno kada se neko bavi trgovinom .. :: :: Na limunu imam samo jedan šoping i to je bilo pre ne znam ni ja koliko godina, kada je to bilo mnogo bolje mesto. :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: CARPE DIEM :: ::
uf, ja bih mu otisao i ne znam sta bih mu uradio.. 2000 pozitivnih ocena je ozbiljan dugogodisnji trud
:: bas me cudi da takav lik sa toliko pozitivni sve to prokocka :: :: ja znam za jedan slucaj, moj komsija, posten covek, koji je imao 2000 pozitivnih, zbog jedne budale dobije 10 negativnih i banuju ga :: :: naime otisao je na teren, a zeni je rekao da posalje robu tom liku koji je narucio 10ak predmeta. zena nije poslala odmah nego posle par dana, a taj lik brze bolje ostavio negativne ocene i ovog lika banuju. a lepo je naponeuo kupcu da ide na teren i da moze da se desi da roba malo kasni. ali kad neko hoce da te uhebe brze bolje... :: :: :: Intel i7 Xeon W3550, Alpenfohn Himalaya, ASRock X58 Extreme3, 6gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Razer Mamba 2012, 2.1 HI-F :: ::
:: Zar ne bi bilo bolje rešenje da je (aj da uzmem njih kao primer) Limundo posrednik u trgovini? Kad kažem posrednik mislim na to da se nalazi bukvalno između kupca i prodavca. Na svom limun `nalogu` imam određene pare, koje se automatski prilikom kupovine prebacuju kod njih. Tek po mojoj potvrdi da je sve ok oni te pare prosleđuju prodavcu. Ukoliko ja nisam u mogućnosti da preuzmem pošiljku (nemam pare, nisam tu i slično), od tih para se oduzima dupla poštarina i meni se vraća ostatak tako da niko nije na gubitku, eventualno neka kaznena suma jer se prodavac namučio da pošalje paket itd .. :: Ovim je osiguran i kupac i prodavac od finansijskog gubitka a to je valjda ono bitno kada se neko bavi trgovinom .. :: :: Na limunu imam samo jedan šoping i to je bilo pre ne znam ni ja koliko godina, kada je to bilo mnogo bolje mesto. :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: CARPE DIEM :: ::
za prodavce je to UZAS, a kupci mogu da im rade sta god hoce
:: Sve to sto si rekao postoji, zove se limundo cash i postoji kao opcija placanja :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: :: :: Zar ne bi bilo bolje rešenje da je (aj da uzmem njih kao primer) Limundo posrednik u trgovini? Kad kažem posrednik mislim na to da se nalazi bukvalno između kupca i prodavca. Na svom limun `nalogu` imam određene pare, koje se automatski prilikom kupovine prebacuju kod njih. Tek po mojoj potvrdi da je sve ok oni te pare prosleđuju prodavcu. Ukoliko ja nisam u mogućnosti da preuzmem pošiljku (nemam pare, nisam tu i slično), od tih para se oduzima dupla poštarina i meni se vraća ostatak tako da niko nije na gubitku, eventualno neka kaznena suma jer se prodavac namučio da pošalje paket itd .. :: :: Ovim je osiguran i kupac i prodavac od finansijskog gubitka a to je valjda ono bitno kada se neko bavi trgovinom .. :: :: :: :: Na limunu imam samo jedan šoping i to je bilo pre ne znam ni ja koliko godina, kada je to bilo mnogo bolje mesto. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: CARPE DIEM :: :: :: ::
To je neka sredina (ali ne baš zlatna )između uplate unapred i COD. Što se mene tiče a i velike većine koje znam, NIKAD ama baš NIKAD ne uzimam u obzir ponude za koje traže plaćanje unapred. Meni tako neće niko prodati išta pa da mi život zavisi od toga. Plaćanje pouzećem je već lutrija a kamoli da još dajem pare unapred za nešto što nemogu da budem siguran da uopšte postoji. Neke male i jeftine, nevažne stvari pouzećem a ostalo samo licem u lice na prodavčevoj adresi. Zašto bih ja kao kupac reskirao uopšte, ako neki tamo prodavac meni ne veruje, zašto bih je njemu, kad ja mnogo više reskiram verujući njemu nego on meni. Svaka čast poštenim prodavcima ali oni moraju da uzvrate sa bar isto toliko poverenja, pa čak i mnogo više nego što moram ja kao kupac da verujem njemu. Zašto ovde toliko prodavaca , pa čak i po radnjama misle da kupci zavise od njih, kada je potpuno obrnut slučaj. Uđem u radnju a prodavci ni dobar dan da kažu, neke moram da jurim okolo da mi prodaju nešto. Bio sam sa jednim prijateljem u Americi, u jedom običneom restorančiću i kada smo izašli napolje on je bio ljut kao ris i obećao svečano da neće ući opet tu. Kada sam ga pitao zašto rekao mi je da se prodavačica nije nasmešila i zahvalila na kupovini i da to označava ozbiljnost firme koja ako može da tako nešto malo propusti, šta će tek da propusti za nešto veće. Tako, dragi prodavci, uozbiljite se, doći će valjda i ovde vreme veće konkurencije pa će te se keziti svo vreme a ne da vi postavljate glupe uslove.
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647668. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.